Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iza czekamy na wieści
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
Kasia 1805 wrote:U mnie laparo, jak stwierdziliśmy razem z moim doktorem, było chyba jedynym skutecznym sposobem dla tego jeśli za 3razem też będzie trzeba ją zrobić to zrobię bo chcemy jeszcze jedno maleństwo
Kasia 1805 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZ dobrych wiesci na ten cykl-jestem swiezo po owu, wczoraj byla lub nawet dzisiaj, ladne endo 10,5mm, szyjka bardzo ladna. Zla wiesc-chyba owu znow byla z prawego jajnika.
Wizyta trwala az godzine, pani dr przyjemna, rzeczowa. Przeprowadzila dokladny wywiad, wyjasnila na czym to wszystko polega, jak to wszystko wyglada włącznie z cenami, dala dluuuga liste badan do zrobienia, stos papierów do przeczytania (jakies umowy i zgody), mamy sie zastanowic i przyjsc w dogodnym terminie tzn. miedzy 18-21dc poprzedzajacego stymulacje, moze byc nawet i w marcu. Ogolnie nie jest zle, podobaly jej sie moje hormony, z wiekiem tez nie jest zle, to co ma mąż to wystarczy ale dobrze by bylo isc do androloga wiec jsst zapisany za miesiac. Konkretnie i na temat.Urszulka89, DoveLove lubią tę wiadomość
-
Iza to dobre wieści
najważniejsze, że jesteście zadowoleni z wizyty i zdecydowani na dalszy krok. Ja trzymam kciuki
a u jakiej babeczki byłaś przypomnij mi proszę, bo z moją pamięcią już kiepsko na starość haha.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2018, 20:06
Iza34 lubi tę wiadomość
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnymother84 wrote:Iza to dobre wieści
najważniejsze, że jesteście zadowoleni z wizyty i zdecydowani na dalszy krok. Ja trzymam kciuki
a u jakiej babeczki byłaś przypomnij mi proszę, bo z moją pamięcią już kiepsko na starość haha.
Bylismy u dr Staroslawskiej. Moj maz juz teraz nie odpusci szczegolnie jak pani dr powiedziala cene. Ale moim zdaniem chyba trzeba wiecej szykowac. Wiadomo nikt nie gwarantuje sukcesu juz za pierwszym razem, wogole tego nikt nie zagwarantuje. Szansa jest. -
Jestem tu nowa mam pytanko staramy się z mężem o drugie dziecko ostatni okres miałam 6 sierpnia więc dziś 25 dzień cyklu cykle 28-29 dniowe oczywiście monitoring temp I te sprawy nie wytrzymałam i wczoraj z ciekawości zrobiłam bete (24dzc) oczywiście<1 I stąd moje pytania czy jest jeszcze szansa na ciaze? Od tygodnia cały czas czuje kłucie jajników raz jeden raz drugi I ćmienie w podbrzuszu, piersi bolą bardzo najgorzej ściągać stanik... jak myślicie?)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLavende86 wrote:Iza34 - super
Mam nadzieję, że Wam się uda. To kiedy chcecie startować?
Chyba w listopadzie. Tzn.jak oberwiemy jablka a miedzyczasie porobimy potrzebne badania. Ja mam ich więcej a ze jezdze sama to powoli bede je robic od kolejnego cyklu. Mąż bedzie mial problem z czasem. Marzenie zeby udalo sie za pierwszym razem bo drugie byloby z tego samego miesiaca co corka. -
Iza w wolniejszej chwili napisz te nazwy badan co Ci kazala gin zrobic. Moze ktorej z nas sie przyda takie info (mi napewno bo moze mogla bym tez sama z siebie zrobic i zaniesc do gina od nieplodnosci co sie wybieram)Szymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt
-
KATARINA90 wrote:Jestem tu nowa mam pytanko staramy się z mężem o drugie dziecko ostatni okres miałam 6 sierpnia więc dziś 25 dzień cyklu cykle 28-29 dniowe oczywiście monitoring temp I te sprawy nie wytrzymałam i wczoraj z ciekawości zrobiłam bete (24dzc) oczywiście<1 I stąd moje pytania czy jest jeszcze szansa na ciaze? Od tygodnia cały czas czuje kłucie jajników raz jeden raz drugi I ćmienie w podbrzuszu, piersi bolą bardzo najgorzej ściągać stanik... jak myślicie?)
-
Katarina czekaj do terminu @ i wtedy beta będzie bardziej pewna,teraz może za szybko, ale objawami bym się nie sugerowała, bo mogą być zarówno na ciążę jak i na @.
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Hej dziewczyny zwolniłam brzuszek. 30.08 urodziła się nasza Wiktoria o 17.20 z wagą 3700 i 57 cm. Poród bardzo ciężko siłami natury.
Iza34, Kat83, Bergmotka85, Emrica, Urszulka89, jangwa_maua, DoveLove, Adele27, Paula_shells, Lotopałanka, maja2024 lubią tę wiadomość