Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Alunia gratuluję☺
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyPap pytalas o badania. No nic odkrywczego, morfologia, glukoza, troche hormonow, tarczycowe, wymazy i posiewy, chlamydie, rozyczka, toxoplazmoza, usg piersi i takie co robi sie na krzepliwosc przed operacja, i jeszcze nieobiwiazkowo kariotyp- to jest bardzo drogie. Ogolnie to badania jak przed kazdym zabiegiem ginekologicznym i przed ciaza, musza wiedziec ze jestesmy wzglwdnie zdrowi. Czesc robie tylko ja, czesc tylko mąż, czesc oboje. A wogole potrzebuje zaswiadczenie od rodzinnej ze jestem zdrowa i moge podchidzic do in vitro.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2018, 09:04
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Taaa ja tez czytalam na forum,ze raz Pannanikt sie denerwowala czy moze byc w ciazy a teraz juz przemyslala i sie stara. Ok. Powodzenia. Jak widzicie nowe dziewczynki my sie tu troche zasiedzialysmy bleeeeh
aLunia mowisz,ze ciezki porod? Oj bidulko. Dobrze,ze juz masz malenstwo przy sobie. Teraz duzo cycuj i niech ssie to mleczko poplynie strumieniamiSzymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualny