Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hugolina bo może czeka na was coś lepszego
wiem, że ci smutno i czujesz się rozczarowana, ale zobaczysz że prędzej czy później zła passa się odmieni.
Lavende zwalnia beta dziewczyny mają rację. Współczuję Ci tej niepewności ja bym nie wytrzymała dwóch tyg do wizyty powiem szczerze.
Adele to oby złoty strzał. -
Nawet jeśli beta zwalnia to i tak mi się wydaje, że ta wartość jest za niska.
A z tym czekaniem to jest tak, że nie chcę iść do kogoś innego, zapłacić i usłyszeć, że jeszcze mam czekać. Wolę odczekać dłużej i mieć na 100% diagnozę. Już mam dość tego latania. I tak nic nie zmienię. Co ma być to i tak będzie. -
nick nieaktualnyDziewczyny zamecze sie. Od tyg. zle sypiam, budze sie zlana potem, wystraszona bo coś stuka i puka a dzisiejsza noc to juz przegięcie na calej lini, budzilam sie dosłownie co chwila i ciagle mokra, ja mokra, wlosy, pizama, poduszka, dopiero jak corka do nas przyszla ok.5 rano to usnelam ale co jak o 6 budzik. I jeszcze wczoraj wzielam proszki na spanie ale nic nie pomogly. Wstalam zmeczona. Dzis lub jutro bedzie @, mam nadzieje ze jak hormony sie pozmieniaja to bedzie lepiej.
I jeszcze tesciowa nie dala mi zawiezc corki do szkoly nowym samochodem bo sobie nie poradze. Kiedys mysze zaczac nim jezdzic a stary znow u mechanika. -
nick nieaktualnyJa tez sie tak czuje jakbym miala menopauze. Ciaza też nie, wczoraj test bialy, dzis temp. spadla, brzuch boli, szyjka nisko. Raz nz jakis czas tak mam i nie moge wyczaic od czego. Kiedys 2 tyg tak sie meczylam. Ale tej nocy i mąż cis spać nie mogl, i córka chyba tez skoro przyszla do nas.
-
nick nieaktualny
-
Iza jestem nauczycielja w przedszkolu. Generalnie powinni mowic o wszystkim (no nie,ze sie np lekko na dywanie przewrocila o nic sie nie stalo) ale np. Jak juz powstanie jakies otarcie czy siniak to mamy obowiazek informowac bo rozne rzeczy sie moga potem dziac w domu ( dzieci i ich organizmy roznie reaguja).Szymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt
-
Chyba ze pytasz o jakies klopoty wychowawcze to wtedy najpierw jednak nauczyciel sam sobie bwdzie probowal poradzic (np.jesli dziecko nie slucha polecen itd) a jak problem robi sie za duzy to wtedy wlacza sie rodzicow zeby mieli swiadomosc co sie dzieje i pomogli.Szymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt
-
Iza34 wrote:Czy opiekunowie w przedszkolu mają obowiazek informować rodzicow nawet o najmniejszym "wypadku"? Czy poprostu jak nic poważnego sie nie stalo to moga nie mowic nawet jak pytam widzac zachowanie córki czy cos sie stalo?
-
nick nieaktualnyMoja corka za blisko podeszla do hustawki i dostala noga w podbródek, lekkie otarcie zabaczylam dopiero wieczorem. Ale jak odbieralam ja z placu zabaw to nie bawila sie tylko smutna siedziala na lawce i byla taka nieswoja wiec spytalam czy cos sie stalo, uslyszalam ze odpoczywa bo pewnie sie zmeczyla. Wieczorem jak spytalam o to obtarcie to sie poplakala i powiedziala. I najgorsze ze byla to koleżanka ktorej nie lubi. Dobrze ze zeby wszystkie, ze butem a nie rogiem hustawki. W domu tez wypadki sie zdazaja.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypap86 wrote:Coz ja moge dzis powiedziec.. 26dc i pomalusiu plamienie.. czyli 10cykl rozpoczynam. W tym miesiacu W OGOLE NIE BEDZIE SEKSU! moze dzieki temu zajde w ciunze skoro tradycyjnie nie moge :p
grzebie na wszystkich wątkach i szukam osob z podobnym problemem . Otóż rownież zmagam sie z cienkim endo od 10 do 15dc miało 4mm owu była piekna , potwierdzona . Jakie masz doświadczenia ? Stosujesz jakies leki ? Jest poprawa ? Znasz przyczynę takiego endo ? Dużo pytań ale szukam rożnych rozwiązań . DIekuje za odp z gory
-
Isia1986 wrote:Hej
grzebie na wszystkich wątkach i szukam osob z podobnym problemem . Otóż rownież zmagam sie z cienkim endo od 10 do 15dc miało 4mm owu była piekna , potwierdzona . Jakie masz doświadczenia ? Stosujesz jakies leki ? Jest poprawa ? Znasz przyczynę takiego endo ? Dużo pytań ale szukam rożnych rozwiązań . DIekuje za odp z gory
czytam Twoje posty na wrzesniowym watku i mocno kibicuje zeby endo uroslo po estrofemie. Zbieram kase poki co na specjaliste
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Isia ja mam problem ze skapymi @ od czasu jak odstawilam antykoncepcje (stosowalam bodaj 7lat plastry evra).ale z takimi skapymi @ dwa razy zaszlam bardzo szybko w ciaze. A teraz pyknal mi 9cykl i zaczyna sie 10..
co do tradycyjnych czy tam "domowych" sposobow na endo to probuj wszystkiego -witaminy migdaly awokado itd. W koncu ruszy!
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualny