Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPiszecie jak wasze dzieci dorastaja. I moja tez. Do tej pory w przedszkolu nie poszla do sali jak sie nid przytulila i buziaka mi nie dala. Teraz w szkole mimo ze zerowka juz nie chce, chyba sie wstydzi ale i wstydzila sie mi powiedziec ze nie chce, dzis dyskretnie przytulila moja reke i pobiegla do sali. Kamien z serca ze w tym roku chce chodzic.
-
Paula gratulacje
ja jednak myślę, że samo odpuszczenie i wyluzowanie nie zawsze coś da. jestem zdania, że jak coś jest nie tak np. u faceta z plemnikami czy u kobiety z jakiegoś konkretnego powodu, to relaks nic nie da, trzeba się leczyć itp i ew. łudzić, że coś po prostu zaskoczy.
Ja też dziś jechałam autobusem do pracy i sobie rozmyślałam, że jak zaszłabym za jakieś góra pół roku to różnica mdzy dziećmi byłaby 5 lat, więcej to chyba nie chcę. ogólnie nigdy nie chciałam dużej różnicy - tak 3-4 lata były dla mnie ok...no, ale planować można, a życie swoje.Paula_071 lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Ja chciałam 3 lata różnicy, ale niestety poroniłam. Na pewne rzeczy nie ma sie wpływu i się nie przewidzi. I też jestem zdania, że jak coś ma się udać to się uda. W ogóle nie wierzyłam, że mi się uda, bo byłam przekonana, że mam zrosty, które mnie piekielnie bolały. A tu suprajs!
Aneta90 lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualnyPaula ale numer. Wielkie gratulacje. Trzymam kciuki. A powiedz mi nie pojawiły się jakies objawy?? Ja czekam na @. Wątpie w ciążę. Dziś 29dc. Luteine odstawilam trzy dni temu. Ale ostatnio chyba dostałam jakoś pod wieczór. Tyle że nawet pleców nie czuję.
-
Hugolina87 wrote:Paula ale numer. Wielkie gratulacje. Trzymam kciuki. A powiedz mi nie pojawiły się jakies objawy?? Ja czekam na @. Wątpie w ciążę. Dziś 29dc. Luteine odstawilam trzy dni temu. Ale ostatnio chyba dostałam jakoś pod wieczór. Tyle że nawet pleców nie czuję.
Nie, zupełnie nie. Piersi zaczęły mnie normalnie boleć po owu i bolą cały czas. Tak samo brzuch bolał i boli mnie jak na okres. Żadnych ciążowych objawów, aż dziwne, bo poprzednie ciąże od razu dały o sobie znać.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula gratulacje
a zrosty to po czym mialas? Po cc? Ja teraz niestety mam @ i pierwszy dzien to byla masakra plakalam z bolu ostatnio mnie tak bolal brzuch w gimnazjum.A co do zrostow to ja jestem po cc i zrobila mi sie taka kulka wyczuwam ja pod skórą i lekarz mi powiedzial ze przy nastepnej cc trzeba usunac a jeszcze mi powiedział że mam lekko zaogniona endometrioze i ze to tez przez to masakra jakas boje sie ze przez to wszystko nie uda mi sie w ciaze zajsc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej
chciałam się podzielić swoimi spostrzezeniami dot suplementacji dongiem otóż zaczęłam od 1 dc pomimo sugestii ze po miesiączce należy ! Jedna ze staraczek jadła go cały cykl i zaszła . Myśle ze ten dong absolutnie ma wpływ na organizm ! Ja zaobserwowałam dużo więcej żywo czerwonej krwi ... w 3 dniu cyklu wieczorem w zasadzie było po @ i po porannej dawcę donga znów plamienia żywa krwią .. także on na bank wykazuje swoje działania . Tak chciałam się z wami tylko podzielić
)
-
nick nieaktualny