Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny za zyczenia
rocznica była bardzo udana szkoda tylko,że @ się rozkręciła na maxa
ale już nowy cykl więc kolejne nadzieję będą
Andii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iza34 wrote:Andii to ja w wakacje mialam 2 -swoja corke i synka siostry, dwa szatany. Dobrze ze to bylo lato i bylo cieplo, lataly te dzieciaki dom-ogrodek-podworko-dom, nadazyc nie mozna bylo ale jeszcze ogórki kiszone tego dnia zrobilam.
PodziwiamNie wiem czy będe w stanie przy nich cokolwiek ugotować
Starania o drugie dziecko -
Nooo ja jak patrzę na koleżanki które mają 2 dzieci to czasem się zastanawiam.czy chce hehe ale szybko mi te myśli przechodzą
jako to by było
choć fakt,że żałujemy z mezem,że za jadenym ciosem nie było 2 lub chociaż po roku,dwóch..
-
Adele27 wrote:Nooo ja jak patrzę na koleżanki które mają 2 dzieci to czasem się zastanawiam.czy chce hehe ale szybko mi te myśli przechodzą
jako to by było
choć fakt,że żałujemy z mezem,że za jadenym ciosem nie było 2 lub chociaż po roku,dwóch..
Czasu nie cofniemy
Ja to żałuje, że od razu bliźniaków nie miałam ale z drugiej strony to byłby chyba hardcore
Starania o drugie dziecko -
Dziś napisałam do mojej ginekolog, stwierzilam, że nie wytrzymam do jutra by do niej zadzwonic.
Oddzwoniła do mnie. Starała się uspokoić, oczywiście mówiła, że ten drugi pęcherzyk może się rozwinac, wchłonąć albo się poroni i wtedy zawsze jest ryzyko poronienia tego prawidłowego. Tak samo ten krwiak, że zawsze jest ryzyko, ale żeby być dobrej myśli, brać leki i nie tyle non stop leżeć co oszczędzać się. Mówiła żeby nie przyspieszać wizyty o te parę dni i przyjść tego 30.10. bo do tego czasu wiele się powinno zmienić, a ona sama nic innego niż odpoczynek i te leki które mam nie wymyśli. Jutro tylko mam podejść po L4. No nic, muszę być dobrej myśli i koniec. Czekam i za te 9 dni będę wiedziała więcej. Wiem dalej, że jest duże ryzyko, ale trochę mnie uspokoiła, w zasadzie nic moje zamartwianie nie pomoże
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Tak mother musisz cierpliwie poczekac do tego 30 i uwazac na siebie i duzo odpoczywac Mocno trzymam kciuki zeby bylo dobrze wszystko
Andi i Adel dziewczyny tez załuje ze wczesniej sie nie zdecydowalam na 2 dziecko teraz nawet jak sie uda to bedzie tak duza roznica wieku jak przepascmother84 lubi tę wiadomość
-
Adele przemysl z mezem klinike nieplodnosci. Chyba ze cos z naprotechnologią. Mowie o klinice pod kątem dokladnego sprawdzenia a nie invitro. Tam pracują lekarze ktorzy muszą (a przynajmniej powinni) wiedziec jakie badania zrobic i co oznaczają,gdzie szukac. Niech poszukają. Jak beda rozkladac rece se nie wiedza i proponują in vitro to wtedy sie pomartwisz. Sama fdzies wyzej pisalas,ze jiz nie ma w twoim miescie wiecej ginow. 2,5roku staran to jednak za dlugo.Szymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej,
Mother o kurde, koniecznie bierz L4 dopoki krwiak sie nie wchłonie, mnie tez na poczatku brzuch czesto bolał i brałam dupka i no-spę i jest ok, trzymam za was kciuki !!
Adele zrob koniecznie to krzywą, jak wyjdzie nie tak, to nawet zwykly rodzinny ci zapisze metformine,nie marnuj wiecej czasu, niedlugo 3 lata staran ci pyknie, a Ty wciaz w tym samym miejscu!!
i wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy !!
Izka
mozesz zrobic chociaz sama glukoze i insuline na czczo.
pap
powodzenia na wizycie !mother84 lubi tę wiadomość
córka- 2011
syn- 2019 -
Juz jestem po. Są dobre wiadomosci i gorsze hehe.gin obejrzal dotychczasowe moje hormony,zrobil wywiad i krotkie usg i powiedzial,ze dzis na 12dc mam 7mm endometrium i ze to dobrze bo 7i wiecej to norma szczegolnie,ze ono jeszcze troszke podrosnie.pecherzyk z lewego jajnika 16mm,owu powinna byc we czwartek/piatek wiec mamy sie starac. Plamienia przed okresem nie sa raczej wg niego problemem, co innego jak by mi sie zaczynaly tydzien przed @. Dwudniowe okresy jesli to endo ma teeaz 7mm to tez nie problem. Powiedzial,ze wg hormonow i jsg wygladam na zdrowa osobe. Badanie ogolne meza jest dobre ale poniewaz on jest andrologiem to powiedzual,ze teraz bardzo mezczyznom spada plodnosc i to ze ma dobre ogolnie badanie nie znaczy ze jest z nim ok.i tu jest ta gorsza wiadomosc-kazal nam zrobic dwa badania nasienia-na laczenie sie z hialuronem i hba(cos z dna) w jakiejs klinice in vitro(on nie pracuje w zadnej wiec to nie jwst dla niego korzysc finansowa).i jak zrobimy te dwa badania(bodaj po600zl kazde) to przyjsc razem na wizyte przed 12dc bo jak badania meza beda ok to mi zrobi hycosy(to co miala chyba Izka z ta pianą-droznosc).Szymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt