Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja to mam tak z moim synem,ze jak tak kaszle i probuje sama sobie poradzic inhalacjami i syropami bez recepty to kaszle i kaszle. Pojde do lekarki, ta ustawi mi podobny syrop bez recepty i w pare dni przechodzi hehe. Hugo nie stosowalam ale mam kolezanke,ktora swoim dzieciom robi syrop marchewkowo-imbirowy??? I mega szybko im kaszel przechodzi. Albo zrob z cebuli.najwazniejsza chyba jest systematycznosc. W ogole moje dziecko na szcxescie nie jest chorowite. Mial jeden raz e zyciu antybiotyk rok temu. Az czasem by sie chcialo isc na L4 na dziecko bo sie pracowac nie chce hehe. Kusi mnie zrobienie tesciora jutro ale nawet jak by cos bylo to chyba zmarnuje bo mam test 25 jakis check-and-go a jutro dopiero jakos 10dpo. Trzeba ptzestac myslec i poczekac do nd. To niedlugo.Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
PAP dzięki za podsuniecie pomysłu na syrop. Jutro zrobię. teraz taka pora że kaszel go zlapal. Wychodzą w przedszkolu, niby ciepło ale powietrze z rana chłodne i się nabiegaja, przewieje i lipa. Jelitowke mieliśmy też ostatnio, na szczęście słaba, ale widocznie był osłabiony. Dwa dni będę jeszcze go kurowac.
Ta marchewka z imbirem pomaga ponoć. Zobaczymy czy zadziała tak jak pisząSyn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
U nas na kaszel syrop z cebuli albo z buraka albo zwykły syrop prawoślazowy z apteki. Ale to daje od razu i my raczej z tych niechorujących.
A ja się znów nakręcam. Powiększyły mi się piersi - myślę sobie niemożliwe, wydaje mi się. Ale patrzę dziś na staniku dwie plamy - mam wydzielinę z piersi chociaż nie karmię dwa lata i przez ten czas takiego czegoś nie miałam. Sercem mam nadzieję, że może to coś oznaczać, ale rozum mówi że znów pochrzaniły mi się hormony, bo dziś dopiero 20dcstarania od 2009
2010 - pierwszy aniołek 10tc
2011 - drugi aniołek 5 tc
2013 - dwa aniołki 7tc
2014 - starania wspomagane
2016 - największe szczęście 3000g, 56cm
2017 - kolejne starania, oj nie będzie łatwo -
Adele no zadnych objawow nie mam hehehe. Zadnych. Znaczy wszystko tak samo jak zawsze czyli troche cycki pobolewają jak zwykle. Tempka idzie w gore, nie powiem ale co z tego. Mi w sumie zawsze ladnie szla do gory a potem spadala przed @. Nie no nie zrobie dzis. Bez sensu.dzis dopiero 25dc. Wczoraj przed zasnieciem pomyslalam sobie,ze chyba sie jakas fasolka tam zagniezdzila ale wiecie-to jest myslenie zyczeniowe. Kur*** ale bede miala smuta jesli znow sie nie udalo mimo clo...Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
U mnie pernamentny wkurw od wczoraj na jakąkolwiek ciążę nie liczę bo trzy dni przed owu były ❤️ także teraz już pms. Wkurw i depresja na zmianę
PAP ja w pierwszej ciąży nie wiedząc że coś się tworzy, żadnych objawów nie widziałam bo nie zwracałam Uwagi jedynie brak @ mnie zastanowił. A objawy jak się okazało były
A gin nie proponowal czegoś na drugą fazę? Dupka?
Ja narazie mam pić to :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/584ee7e1dc10.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2019, 07:49
Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
Hugo nasz synek tez po infekcji teraz kaszle, lekarka mówiła że taki kaszel po chorobie może nawet do 8 tyg się ciągnąć, a teraz takie ciągnące się infekcje właśnie są. Ja sama już kaszlę 7 tydzień i to ciągle kontroluję.
Adele jak tam problemy żołądkowe, minęły?
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Hugo ja w obu ciazach nie mialam objawow. Tylko brak okresu. Cycki w obu bolaly tak samo jak przed @. Dopiero pozniej mialam jakies tam objawy(w ciazy z synkiem bo pierwsza zakonczyla sie na etapie 8tc). Dopiero w 1trym bylam senna i to tylko taki objaw mialam hehe. Hugo ginek nic mi nie dal na druga faze. On mowi,ze dobra owu to dobry prog. Zobaczymy nastepnym razem najwyzej.Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
Ogólnie jakieś wirusy krążą w powietrzu tak wiec zdrówka życzę
Mother widzę ze u Was ciagle brak zdrówka ale faktycznie kaszel u dziecka może się ciągnąć. Martwi mnie ze ty ciagle kaszlesz. A co bierzesz na ten kaszel teraz?
Adele ciekawostka z tym rozstrojem żołądka hm... no ale faktycznie trochę za wczesnie. Jak dzis się czujesz?
Hugo głowa do gory! U Ciebie kiedy teraz ma być @?
PAP jutro czekamy na wieści. Mo jak się śni cokolwiek z ciąża to tez wiem ze nic z tego nie będzie ;-/
-
Ja mam jakieś wziewy teraz na kaszel. Jak nie minie to mam mieć antybiotyk.
Najgorsze, że jak jak kaszlę to nie mogę zaleczyć tego nerwobólu międzyżebrowego. No, ale dziś jedziemy na urodziny mojej siostrzenicy to się znieczulę haha.
Dziewczyny w końcu musi coś porządnie na tym wątku z ciążami ruszyć to musi być dobry rok dla nas Wszystkich!Paula_071, AdelaX lubią tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnypap86 wrote:Kobiety. Ale u mnie wrecz odwrotnie. Zero sluzu.lepki taki. Dla mnie na ten cykl to juz koniec. Sprawdzalam szyjke i juz mam te niteczki krwi..a to dzis bedzie ile?10dni po owu dopiero.
Oj tam, oj tam. A moze to na zagniezdzenie? Jest jeszcze wczesnie. Ile trwa faza lutealna u ciebie? Moze jutro za wczesnie na test?