Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iza - odpędź te czarne myśli. Chociaż raz uwierz ,że wszystko się ułoży jak chcesz. Jak dziewczyny piszą. Bierz dupka i umawiaj się szybko na wizytę. Ja jedną i drugą ciążę w sumie pro forma miałam dupka i luteinę. Ok, w drugiej kosmówka się odkejala ale przy pierwszej dała mi tak na zaś. I nie martw się na zapas. Nawet tymi głupimi oknami na święta . Nic się nie stanie jak będą brudne 😉. I odpoczywaj !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2019, 18:39
-
Ja brałam w pewnym momencie jak więcej plamiłam 3 dupki. Na pewno nie zaszkodzą, a mogą.pomoc.
Z plamieniem nigdy nie wiadomo. W drugiej ciąży plamiłam i ja straciłam, a w trzeciej dużo więcej i mam bąbla. -
Iza bierz dupka i zrób betę zobaczysz jaki będzie przyrost dla świętego spokoju i umów się na wizytę koniecznie. Na pocieszenie ci powiem ze moja SIS miała krwawienie do 3 miesiąca urodziła po terminie zdrowego chlopaka.
Ja po wizycie endomedrium 4mm więc okres tuż tuż ciąży napewno nie ma 100% było z 8 pęcherzyków, dostałam luteine ponownie na wywołanie @.
Do stymulacji jak narazie nie będziemy podchodzić, mąż ma powtórzyć badanie za 3 miesiące.
Co na poprawę ruchliwosci plemników ? Macie jakieś sposoby...
+jest taki że mój m rzucił palenie w styczniu jestem dumna z niego 20 lat palił.
Rozmyslalam sobie i chyba odlożymy starania w tym roku...
Teraz muszę znaleźć sobie jakieś zajęcie bo oszaleje w domu... Jakaś sprzedaż przez internet czy coś narazie nie mam pomysłu co by się tu opłacało czymś zająć. Do pracy i tak pozwolenia nie dostanę. -
Tak sobie jeszcze pomyślałam teraz. Ja zaszłam w ciąże po śmierci taty, Urszulka bodajże babci? Wybacz jeśli się mylę. I teraz Iza też po śmierci babci. Może faktycznie jakoś człowiek nakieruje te myśli na coś innego i się udaje...
Taka refleksja mnie naszła. -
Plamienie implantacyjne to nie jest, bo dopiero po nim test wyszedłby pozytywny. Jednak nie zmienia to faktu, że takie plamienia w okolicy @ się zdarzają. Odpoczynek, dupek, zbadać przyrost bety i gin. Trzymamy kciuki żeby wszystko było dobrze 😘
Paula_071 lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyaLunia wrote:Tak sobie jeszcze pomyślałam teraz. Ja zaszłam w ciąże po śmierci taty, Urszulka bodajże babci? Wybacz jeśli się mylę. I teraz Iza też po śmierci babci. Może faktycznie jakoś człowiek nakieruje te myśli na coś innego i się udaje...
Taka refleksja mnie naszła.
Ja powiedzialam do męża ze moze babcia zeslala fasolke? Ona tak bardzo chciala prawnuka, miala juz dwoch ale zeby u nas byl chlopiec. Szczerze to od nia pogrzebu ogromnie odpoczelam psychicznie. Babcia nie byla chora przez caly czas naszych starań tylko od sierpnia, ciagle czulam sie zmartwiona, bezradna bo nie potrafilam nieraz pomoc, wsciekla na tesciowa za jej zachowanie, juz by odpuscila, cale zycie sie zarly, z reszta i babcia nie byla dluzna. Teraz to wsztstko odeszło. Przez jakis czas czulam smutek, zal, złość. -
Dziewczyny cześć myslimy z mężem pomalu o drugim dziecku urodzilam w lipcu. Powiedzcie mi bo od kilku dni test owulacyjny pozytyeny a estradiol 10,8. Czy muszę wrocic do letrozol jesli mi pomógl zajsc w ciaze? Bo bez tego nie ma szans jak widać a dzus juz 20dc
-
Iza a jak dzisiaj? Plamienie jest, ustało?
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyTak jakby lepiej, znow wiecej sluzu i tylko pojedyncze nitki podbarwione. Martwi mnie z kolei bolacy brzuch, no spa max nie daje rady, nie moge dlugo stac a wczoraj duzo stalam, chodzilam. Dzis coś mi słabo sie robi. No i nie czuje się pewnie az zrezygnowalam z pojscia do kosciola. Ile tylko moge to siedze lub leze. Oszczedzam sie ile moge.
-
Iza oszczędzaj się, oszczędzaj. Leż i odpoczywaj teraz. Brzuch często w okolicy terminu @ boli... Wszystko będzie dobrze, musi! 😘
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2019, 10:59
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Mnie też w obu ciążach brzuch bolał i to długo. W pierwszej, w której wszystko było ok bolał do chyba drugiego trymestru i nawet jeszcze w drugim. U mnie dupek, nospa i magnez były na porządku dziennym.
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Ja mam dziś 24 DC. Termin @ na czwartek (ale ostatnio raz mi się coś przesunęło więc gdyby znowu jakiś odchył był jak ostatnio to nawet i kolejny poniedziałek...). I nie czekamy na @, zachodzimy wszystkie😂
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️