Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
AdelaX wrote:Która teraz czeka (właściwie nie czeka) na @ oprócz mnie? 🙂
Ja dziś dostałam @ wczoraj wzięłam 2 tab luteiny, a dziś niespodzianka nie wiecie jak się cieszę nawet
Naprawdę życzę wam żebyście wszystkie zobaczył jak najszybciej te 2 kreski.
Ja jak narazie w piątek biorę zastrzyki od lekarza z wit b12 i receptę na jakieś tabsy z b12. Muszę pomyśleć. -
Iza ty się tak nie denerwuj bo to wtedy idzie w zła stronę takie plamienia na różowo są normalne mówiłam ci ze moja SIS miała 3 miesiące takie plamienia także spokojnie bo tylko przez te nerwy sobie zaszkodzisz. Co ma być to będzie, lez odpoczywaj tak jak mówisz IP nie wiem czy ci pomoże skoro i tak bierzesz dupka czy tam luteine. Tylko możesz jakiegoś chorubska złapać albo siedzieć na IP z 2 godziny i po co ci to wtedy dopiero nerwa zlapiesz. Zapisz się do lekarza zrób betę jutro i w środę i przestań się martwić będzie dobrze zobaczysz.
Hugo87, mother84 lubią tę wiadomość
-
Ja pamietam jak z pierwsza ciaza polecialam na IP bo mialam mega silne bole na @ jak nigdy a tu dwie kreski na tescie. A lekarz na to prychnąl,ze to jeszcze nie ciaza (tacy kutasiarze bez serca) i ze mam wracac do domu. I w ogole tak do 12tc to wielu lekarzy olewa, daja dupka no bo co moga wiecej-nic.
Iza nie sciagaj czarnych mysli, co ma byc to bedzie. Mi sie wydaje,ze jak juz Opatrznosc pozwolila Ci na ciaze to bedzie dobrze bierz dupka, nie szalej na szczocie itd i moim zdaniem to do gina gdzies na 6tc sie zapisz albo 6i pare dni.Paula_071, mother84 lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
Ja też pamiętam jak szłam na USG w 12 tyg to dzień wcześniej tak mocno plamiłam, że myślałam że już koniec. Gin wtedy kazał mi brać 3 dupki. No ale co tu dużo mówić każde plamienie martwi.
-
Iza - nie denerwuj się i uwierz w swojego kropka.
Haha , dziewczyny to obowiązkowo po seksie świeca i tak z 5 minutek 😂. Że mnie też zawsze wylatywało sporo 😒. W sumie wygodnie jak to wszystko w gumce ląduje, ale zakładanie psuje cały czar chwili 🙄.mother84 lubi tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Dlaczego bierzesz zastrzyki?
Bo po tych wszystkich ekscesach jestem osłabiona i wolę sobie zapodac zastrzyki by lepiej się poczuć a też bardzo dobrze wpływają przy staraniach ale to nie tylko o to chodzi. Poprostu tak sama od siebie. -
Paula_071 wrote:Dlaczego bierzesz zastrzyki?
Jeśćze nie biorę, a też wam powiem ze wole witaminy na receptę niż tak prosto z apteki.
Nic zaczęłam brać spowrotem depresanty bo głupie myśli mj przychodziły do głowy. Teraz idę spać. Mniej h nadzieję że jutro wyjdzie słońce i następna napisze ze 2 kreski zobaczyła. -
Ale mi się dziś ciężko wstawało...ogólnie chyba przesilenie wiosenne mnie dopadło haha, bo nic mi się nie chce...totalnie nic.
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyWisze na telefonie jak to w poniedzialek rano. Prywatnie w pon.juz nie przyjmuje, drugi na nfz ma komplet pacjentek ale moge isc spytac czy mnie przyjmie. I chyba tak zrobie. Boimy sie, plamienie nie ustalo. Po drodze zrobie bete i najwyzej pojde bez wyniku bo gdzie mi zrobia tak na cito? I czy jest sens robic progesteron? Chyba nie.
-
Iza zrób betę i w środę jeszcze ją powtórz. Do lekarza postaraj się wbić, zawsze to będziesz spokojniejsza. Czekamy na wieści 😘
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Iza albo idź po prostu prywatnie. Musisz mieć świadomość ze w razie czego zrobiłaś wszystko. Ja bym poszła dzis prywatnie ale to Twoja dec. Chyba ze ten na NFZ Cię przyjmie.
Trzymam ciagle kciuki
Mother mam to samo dzis. Ale u mnie tez zły nastrój doszedł jeśli za chwile dostanę @ 😢 -
nick nieaktualnyAdelaX wiesz jak to jest, lekarzy na pęczki a jak potrzebujesz to nie ma gdzie. Narazie czekam w kolejce do poloznej, ona ma pytac lekarza a przede mna do lekarza 12 pacjentek. Jestem ich pacjentka to moze się wcisne i bede grzecznie czekac. Jak nie to bede szukac gdzie indziej. Krew pobrana na bete, cholernie drogo w diagnostyce.
W tej sytuacji musialam i tesciom powiedziec, tesciowa bardzo sie ucieszyla. Jsk nie wrócimy to beda musieli dziecko ze szkoly odebrac. -
U mnie dwa Pęcherzyki w lewym jajniku. Grożą mi bliźniaki. 😱 Spytała się czy chce kontynuować. W środę drugi monit. Zobaczę
Możliwe to jest ze w 4dc endo miało 5.5 a dziś 9dc i ma 4mm czy lekarka źle zmierzyła 🤔 pytanie tylko która. Nie jestem zadowolona z wizyty NFZ. Pani dr jakas sztywna, wg mnie zmierzyła wsio na odpier.. Pęcherzyki dwa 12 i 15 mm jakoś tak. Napisała za oba po 15.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2019, 10:25
Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
nick nieaktualny