Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
dzastina2005 wrote:Kochane @przyszła idealnie 14 dni po mojej przypuszczalnej owulce. Powtórzyłam jeszcze test po 3 dniach i biel także chyba faktycznie była to ciąża biochemiczna. Dziś pierwszy dzień okresu i masakra na dzieńdobry potop ból tak silny że ani chodzić ani siedzieć już nie wspominając oleżeniu nie mogę. Wypiłam Nimesil i czekam dostaję takich skurczy że aż na udach mnie spina i boli
Mnie wczoraj wieczorem dopadł lekki dołek. Ehhh niby parcia człowiek jednego dnia nie ma, a nagle przychodzi taki dzień, że załamka czemu się nie udaje. Jakoś tak smutno się zrobiło na samą myśl, że tuliłabym już synka w ramionach...no, ale życie toczy się dalej, nie poddaję się i jeszcze tak łatwo się nie poddam!!
Ps. Powiem Wam, że mi dziś zimno😂 nie dogodzisz 😜
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
mother84 wrote:
Mnie wczoraj wieczorem dopadł lekki dołek. Ehhh niby parcia człowiek jednego dnia nie ma, a nagle przychodzi taki dzień, że załamka czemu się nie udaje. Jakoś tak smutno się zrobiło na samą myśl, że tuliłabym już synka w ramionach...no, ale życie toczy się dalej, nie poddaję się i jeszcze tak łatwo się nie poddam!!
Ps. Powiem Wam, że mi dziś zimno😂 nie dogodzisz 😜mother84 lubi tę wiadomość
-
Kasia cieszę się, że wizyta udana
Zania musisz leżeć czy bardziej po prostu się oszczędzać? Dużo się skraca? Mam nadzieję, że dalej będzie już dobrzeKasia 1805 lubi tę wiadomość
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
Hej. Izka kiedy bedzie na 99% wiadomo plec?
Mother ja tez juz nie licze na nic tez miewam czasem mysli,ze to taka szkoda,do tego nie widac u nas przyczyny.. to tez dla mnie trudne..
Zaczelam urlop, @ sie skonczyla wiec beda przytulanki ze hohoho wiecie..jak glowa wolna od obowiazkow, wiecej czasu dla siebie to i wiecej ochoty za pare dni ide na stryszek zrobic porzadek z ciuchami synka jak byl maly. Wszystko oddam.zachowam tylko kilka na pamiatke,ktore pamietam ze mial zalozone po urodzeniuSzymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualnyPap moze lepiej teraz nie wiedziec jaka plec,dopiero jak sie urodzi. Mam swoje pewne obawy jakby urodzil sie chlopiec, nie to ze nie chce syna tylko zupelnie cos innego.
Noz kuzwa mam dzisiaj zly dzien, mam nerwa na wszystko i wszystkich, meza opie... ale on nie rozumie o co mi chodzi i się pofukal, z reszta szkoda gadac. Przejdzie mi. Chyba hormony szaleja albo poprostu mam racje. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny:-)
Chciałam dołączyć do Waszej grupy.
Jestem Mamą 20miesięcznego Synka - Oliviera.
Od 6 miesięcy staramy się o rodzeństwo.
Kolejne testowanie 11.07 🙈
W tym cyklu miałam rezygnować z robienia testów owu ale tak mnie bolał jajnik, że pobiegłam do sklepu sprawdzić czy to właśnie owu. Test był pozytywny i od tamtego dnia codziennie czuję ból lewego jajnika. Bleh
Pozdrawiam -
Pap fajnie, że się odezwałaś tak jak piszesz, jak jest urlop to człowiek bardziej wypoczęty i na ♥️ jest więcej sił i ochoty
Zania to daj koniecznie jutro znać co kontrola wykazała
KarolaDyl witaj i powodzenia
Ja Wam powiem, że przez wakacje itp mąż zapominał o tabsach, na wyjeździe drineczki i brak diety i teraz taki rozbestwiony jest. Musimy znowu wrócić na dobre tory,leki, sport, trochę lepiej się odżywiać itp. Bo tak to jego plemniki pogorszą się do reszty...w SB idziemy na imprezę, a potem koniec dobrego...😜Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2019, 09:09
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolaDyl wrote:Trójka Maluchów? Odważnie 🙈😁😁
Ja mam synka, 20 miesięcy i czasami się zastanawiam czy drugie dziecko to aby rzeczywiście dobry pomysł 😂😂
Ja po 2 zamykam fabrykę.. Ale mój mąż też jest zdania że rodzina na dwójce dzieci się zamyka. 😀 -
nick nieaktualnyNie no moja córka za miesiąc skonczy 7 lat to juz nie maluch. A wiecie co teraz robi? Rozkręca kolejny stary rower, to po za psoceniem jej ulubione zajęcie, bierze rower, zestaw kluczy i dlubie ile może. A niedawno powiedziala ze jsk wyrosnie ze swojego rowerka to jego tez rozkreci 😂. Noz zabraklo materiału przy produkcji zeby byl z niej chlopak.
-
Mój od zawsze mówi o dwójce dzieci, ale kto wie czy w ogóle będzie ta dwójka...ja mogłabym i trójkę, ale patrzac jak długo to wszystko idzie to jak tylko będę miała drugie to będę najszczęśliwszą osobą na świecie i wtedy wszystkie rzeczy po dziecku oddaję i dziękuję za dalsze powiększanie rodziny. Naprawdę drugie dziecko to szczyt moich marzeń
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Mother doskonale to rozumiem i to takie niesprawiedliwe jest, że te osoby które chcą nie mogą.
Te starania tak wykańczają psychicznie...mother84 lubi tę wiadomość