Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Pap brak objawów nie świadczy zupełnie o tym że coś jest nie tak. Ja przy poronieniu miałam natłok dolegliwości ciążowych a skończyło się źle. Z dziewczynami w ciąży niewiele objawów i teraz rozrabiają. Będzie dobrze. Tylko nie zamartwiaj się na zapas. W poniedziałek wszystkiego się dowiesz .
-
Przed 11 miałam mieć USG, ale lekarz został wezwany do cesarki i mówił, że za 1.5 godz i tyle czasu minęło i nic. Byłam się już pytać co z tym usg to nikt nic nie wie. Także nie wiem już czy dzisiaj mi coś zrobią. Jestem już kłębkiem nerwów, tak się stresuje.
-
Alunia, no kiepsko z tą obsuwą. Niestety nie masz na to żadnego wpływu, bo w szpitalu zdarzają się przypadki na cito... Cierpliwości Kochana 😘 wirze, że to czekanie Ci się opłaci 🙂
PAP, ja też nie miałam jakichś mega objawów, serduszko widzialam dopiero ok. 7tyg i też na początku schizowałam, że jest "tylko" pęcherzyk. Najważniejsze, że jest dobrze umiejscowiony. Główka do góry 😘
Wiera, właśnie miałam pisać, że nie zawsze ten śluz widać, a mimo wszystko on jest w środku i rolę swoją spełnia. Ja brałam wiesiołka, wtedy nie narzekałam na jego ilość 😉
-
aLunia kurcze mam nadzieje,że już niedługo się czegoś dowiesz..
A u mnie tak: synek waży 1800g, posprawdzal serduszko, tętno, pomierzył wszystko jest ok. A najlepsze,że leży teraz pośladkowo ehh a już był ładnie główka w dół 3tyg temu.. wczoraj musiał się obrócic bo tak się mocno kręcił. Jest jeszcze czas ale miejsca coraz mniej będzie
Ja przytyłam 2kg w 3tyg więc nie jest źle hehAdelaX, calanthe, pap86, pola89, Emrica, DoveLove, Iza34, evs6, Paula_071, Miśkowa, mother84, agulineczka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny wszystko jest dobrze! To nie jest taśma owodniowa tylko taka przegroda, która jest całkiem naturalnym zjawiskiem i w ogóle dziecku nie zagraża! Przyłożył tylko usg i od razu mówi, że to nie to.
No i drugi hit. Pyta się mnie czy znam płeć to mówię tak dziewczynka a on to niech pani patrzy chyba nigdy pani siuraka nie widziała i patrzę na ten ekran a tam siurak! Mówię boże i płakałam śmiałam się na zmianę i że mam dwie córki a on w śmiech no to faktycznie siuraka pani nie widziała 😂😂😂
Sprawdził wszystko i dziecko jest zdrowe, mówił zdrowy mały człowieczek.
Jestem tak szczęśliwa, kamień z serca po prostu czuje że oszaleję ze szczęścia.calanthe, Adele27, AdelaX, pola89, Emrica, Wiera, jangwa_maua, DoveLove, Iza34, evs6, Paula_071, Miśkowa, mother84, agulineczka, Ewi28 lubią tę wiadomość
-
aLunia aaaaa fantastycznie 🥰🥰🥰 tak bardzo się cieszę,że wszystko jest dobrze ❤️❤️ a,że będziesz miała synka to już w ogóle!! Super ! 😘
Swoją drogą te tasmy to na prawdę bardzo rzadkie przypadki więc wierzyłam,że to nie to 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2020, 16:56
-
Dziękuję wam dziewczyny za wsparcie, to dużo daje że można się wygadać i oczywiście za kciuki ♥️
Adele najważniejsze, że z synkiem dobrze i jak ta waga jego już odpowiednią do tc? Mi na żelazo dużo pomagał sok z buraka.AdelaX lubi tę wiadomość
-
Adele, duży chłopak !!! Już niedługo będzie leżał koło Ciebie ❤️ Na pewno się obróci, do SN nie przeciwwskazań?
Alunia przecudowne wieści ❤️❤️❤️ Co to za lekarz co Ci tyle strachu narobił, daj spokój ile stresu się najadlas to Twoje ( i trochę nasze 😉)
I za ten Twój stres dostałaś niespodziankę - synka 🥰 -
Adele
To już duży chłop 🙂 Fajnie, że wszystko dobrze 🙂 Nadal taki duży? Szanse na obrót jeszcze są, więc nie ma co się stresować na zapas
aLunia
Wspaniałe!!! ❤️ Cały czas tu zaglądałam, żeby zobaczyć, co u Ciebie ☺️ A z tym chłopakiem, to nieźle wyszło 😀 Będzie jeden synuś mamusi ☺️
Pap
Jeżeli postanowiłaś, że poczekasz do poniedziałku to spróbuj jakoś zająć myśli czymś innym i o tym nie myśleć. Wiem, że łatwo mówić, ale zamartwianie w niczym nie pomoże, więc nie zadręczaj się na zapas. My tu wszystkie trzymamy kciuki, żeby było ok 😘pap86 lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
aLunia, az mi sie lza w oku zakrecila ! Swietne wiesci, zobacz jakie zycie jest przewrotne. Najpierw mialas mieszane uczucia co do trzeciej ciazy, potem mialas nadzieje ze moze bedzie chlopiec, podejrzewano ze dziewczynka (co juz nie mialo znaczenia przy tym co uslyszalas) ta nieszczesna tasma .... teraz jak to mowisz jestes przeszczesliwa bo nie dosc ze diagnoza sie nie potwierdzila to jeszcze bedzie chlopiec. Wyobrazam sobie co czujesz .
-
Mysza123 no tak sobie myślę, że chyba dostałam strzał w papę od życia żebym się ogarnęła. W całej tej sytuacji już tylko modliłam się o zdrowe dziecko.
DoveLove, Paula_071, mother84 lubią tę wiadomość
-
aLunia wrote:Dziewczyny wszystko jest dobrze! To nie jest taśma owodniowa tylko taka przegroda, która jest całkiem naturalnym zjawiskiem i w ogóle dziecku nie zagraża! Przyłożył tylko usg i od razu mówi, że to nie to.
No i drugi hit. Pyta się mnie czy znam płeć to mówię tak dziewczynka a on to niech pani patrzy chyba nigdy pani siuraka nie widziała i patrzę na ten ekran a tam siurak! Mówię boże i płakałam śmiałam się na zmianę i że mam dwie córki a on w śmiech no to faktycznie siuraka pani nie widziała 😂😂😂
Sprawdził wszystko i dziecko jest zdrowe, mówił zdrowy mały człowieczek.
Jestem tak szczęśliwa, kamień z serca po prostu czuje że oszaleję ze szczęścia.