Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Najpierw byłam w labo później u gin przepisała mi też luteinę dopochwowo i zwiększyła dawkę. Teraz czekam na wyniki....Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualnyJuz byl w ogrodku, juz wital sie z gaska. Myslalm ze w koncu usiade dzisiaj i w koncu na spokojnie coś zjem i sie napije i d... blada, spala 5 min., teraz namietnie ssie palce i o spaniu nie ma mowy. A ja dzis wypluta, zabiegana, nie mam kiedy usiasc, zjesc, kuchnia zawalona garami, w domu zimno. Zaraz mąż wroci to moze sie zajmie Ola.
Pytanie 1- czy jak dziecko nie chce jesc to wciskac na wszelakie sposoby?
Pytanie 2- czy starsza corka ma obowiązek mimo ze nie chce dzielic sie z siostra swoimi zabawkami? -
nick nieaktualny
-
AdelaX to chyba kwestia charakteru, najmłodsza jest to każdy miał do niej inne podejście...
Nadzieja wiadomo o której wyniki?
Iza z jedzeniem chyba zależy jak długa jest przerwa. A z zabawkami to może dać w sumie na chwilę ile takich maluch się pobawi...
Ja staram się być sprawiedliwa w tych różnych sytuacjach ale czasami aż ręce opadają, szczegolnie jak mała się uprze.
Adele noooo to ostatnie chwile a później człowiek będzie żałował że nie korzystał. Mąż już chyba zapomniał jak to jest
Może chociaż że starszym synem zaliczają kino, teatr itd bo pozniej też będzie ciężko, szczególnie mamie która karmi. -
Beta 1,83 także już po wszystkim...Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Iza chodzi o malutka czy wciskać jedzenie?
Jeśli chodzi o dzielenie się to ja zawsze tłumaczyłam ze trzeba się dzielić ale mój syn nie miał jakiej takiej jednej swojej ulubionej zabawki, natomiast kolezanki syn ma taka, która jak gdzieś zostawi to jest taki krzyk i nigdy nie daje się nią bawić. Wiec myśle ze taka nie musi się dzielić może pożyczyć hehe choć nie wiem czy dzieci godzą się na pożyczkę jak tak bardzo coś Lubia -
Nadzieja tak mi przykro przytulam cię mocno, trzymaj się 😘
No to ja podobnie mam właśnie AdelaX. Jeszcze jak dostanie coś starsza to też tłumacze, że to jej i ona ma prawo pierwsza się tym pobawić ale działa to w dwie strony a trochę tego starsza nie rozumiała, szczególnie po roczku Wiki. Więc jej zaczęła pokazywać, teraz miała urodziny to się podzieliła. Ale teraz Wiki już bardzo próbuje stawiać na swoim, nie da się bawić wszystkim przy niej np pograć itpnadzieja_86 lubi tę wiadomość
-
nadzieja nie no.... 🙁 Nie na takie wiesci czekałam.. przykro mi kochana i mocno cię tule ❤️ masz przynajmniej dowód,że zaskoczyło o ile to coś cię pocieszy.. na pewno zaskoczy i kolejnym razem ❤️
nadzieja_86 lubi tę wiadomość
-
Była u mnie przyjaciółka. Ta co stara się o dziecko i im nie wychodzi a nie rozumiała mnie jak nam nie wychodziło.. i powiem wam,że ciężko jakoś nam się gada. Widzę,że ja to boli niby by chciała zagadać czy może żebym jej doradziła coś ale jakoś specjalnie nie pyta.. dziś trochę bardziej coś powiedziala typu gdyby to było takie proste zajść w tą ciaze.. i tak gryzę się w język i nie przypominam jej jakie miała kiedyś do tego podejście .. ale powiedziałam jej dziś żeby nie czekali za długo znów tylko odrazu wzięli się za badania. Starają się 8 cykli jakoś czy dłużej i jeszcze chce czekać do końca wakacji.. mąż już jej gada,że za bardzo o tym myśli i się nakręca. Żal mi jej i oby im się udało niedługo..
-
Byłam na wizycie. Pęcherzyk 11 mm endo 7.
Dziś mam 7 dc dopiero. Powiedział że nie widzi nic złego. Ale mam skierowanie na histero. Gin chciał mnie położyć i zrobić cały serwis. Laparo z histero i hsg. Tyle że nie mam za bardzo jak teraz się kłaść na 4 dni do szpitala. Najpierw tu zobaczę. Bo to tylko jeden dzień. Wstępnie wyliczyłam 12 lub 13 marca że pójdę 😉nadzieja_86 lubi tę wiadomość
Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
Nadzieja przykro mi, ale przynajmniej wiesz ze w ciążę możesz zajść. Trzymam kciuki za następny cykl. 🤗
Adele ja szczerze nie mam z kim gadać o problemie niepłodności, też się krępuje jakoś bo się boję że nikt mnie nie zrozumie, bo każda zachodzi w ciążę Odrazu. Jedynie po % o tym gadam 😂😂nadzieja_86 lubi tę wiadomość
Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Ja też nie miałam z kim gadać.. teraz rolę się odwróciły i przyjaciółka która mnie nie rozumiała zaczyna mieć powoli problem..
Hugo tyyyy to spoko lekarz 😁 szkoda,że nie dasz rady zrobić tego full pakietu ale rozumiem,że na histero idziesz tak ? A jakieś badania ci dał do zrobienia czy nie? -
Nie na histero nie muszę robić badań. Do laparo bym musiała ale to już grubsza akcja. Tam już narkoza pełna, ja już miam laparo i nic się nie zmieniło.
Może zagadaj z koleżanką, może jednak chce pogadać.Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Nadzieja ogromnie mi przykro. Mogę powiedzieć, że naprawdę wiem co czujesz...czy Twój mąż robił badania? Nie pamiętam czy o tym pisałaś. Myślę, że to że możesz zajść to chyba w tej chwili żadne pocieszenie. Mam nadzieję, że szybko zaskoczycie znowu i tym razem ciąża się utrzyma. Nie poddawaj się! Trzymam ogromne kciuki ✊✊✊
Hugo no to super, że Cię przebada. Szkoda faktycznie, że nie dasz rady na full pakiet, ale na razie dobre i to😁nadzieja_86 lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Dziewczyny dziękuję bardzo 😘 już lepiej ze mna ale chwilę musiałam 😪
Głowa do góry następny miesiąc będzie mój. Szkoda że teraz się nie udało ale jak od początku jakieś problemy byly to chyba lepiej że jest jak jest. Przez 2 lata nie widziałam testu II a tu chociaż blada kreska staram się o tym tak nie myśleć po prostu nadejdzie @ i tyle. Dobrze że nikt o niczym nie widział bo to tak wcześnie i szybko się działo nie lubię litości. Szkoda tylko mi męża bo jego radość z testu była cudowna.
Teraz większą dawkę proga brałam to jaka przyczyną mogłaby być ze tak szybko się nie udało.Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok