Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
A jeszcze mam cos takiego ze czasaki jak oddycham to czuje jak yym miala krew w josie ale nie leci mi krew i jak rano wstaje to to mam takie strupy w nosie a iie mam ogolnie kataru. Ale jak ide po nocy nos wydjuchac to faktycznie odpadaja te strupy takie zolte i czasami jest troche krwi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iza34 wrote:Kasia a jak chrzest? Bo chyba juz byl? Wscibska baba ze mnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2020, 18:54
mother84, nadzieja_86, AdelaX lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasia ona ślicznie wyglada😍 piękna sukieneczka i tak grzecznie pozuje do zdjęcia. Trudno że w skromniejszy gronie ale najważniejsze że już po i nie odkldaliscie tego na pozniej ✌️
Rwe miał mój brat wstać normalnie nie mógł 😕
Mi cały caly czas włosy wypadają to przez hormony tzn testosteron podwyższony ale mam ich tyle że jeszcze nie wylysialam 😉 jak idę do fryzjerki to zawsze przypominam żeby się nie przestraszyła ta ilością tym bardziej po myciu. 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2020, 20:01
Kasia 1805 lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Jagodazdw92 wrote:Dzieki za odpowiedzi. A sa jakies sposouy na wypadanie wlosow w ciazy?
Jagodazdw92 lubi tę wiadomość
-
W ciąży to nie tyle że rwa tylko że ucisk na rwe kulszowa i tak łagodniej jest niż jak ktoś ma normalnie rwe kulszowa. Tak mi przynajmniej tłumaczyła moja ginekolog w pierwszej ciąży
Ja niestety mam "pięć włosów" dlatego się martwię że tak bardzo wypadają teraz. -
Jagodazdw92 wrote:W ciąży to nie tyle że rwa tylko że ucisk na rwe kulszowa i tak łagodniej jest niż jak ktoś ma normalnie rwe kulszowa. Tak mi przynajmniej tłumaczyła moja ginekolog w pierwszej ciąży
Ja niestety mam "pięć włosów" dlatego się martwię że tak bardzo wypadają teraz.
-
Mysza cieszę się, że wszystko dobrze.
Kasiu sliczniutka. Dziewczynka to już chleb powszedni czy jeszcze ciężko uwierzyć?
Ja mam kręcone włosy to nie dosc, że parę miesiecy po ciąży tak wypadały to jeszcze tak mocny skręt, że włosy jak afro. Dopiero teraz doszły do siebie ale cóż nie na długo pewnie..Kasia 1805 lubi tę wiadomość
-
PAP może nie pisałam, ale najpierw miał być Szymon, potem Kuba ale w końcu na Szymonie stanęło
córka wybrała imię. Mi się troszkę bardziej Hubert podoba, ale miała obiecane, że ona wybierze.
A Twój pierwszy syn jak ma na imię? -
aLunia wrote:Mysza cieszę się, że wszystko dobrze.
Kasiu sliczniutka. Dziewczynka to już chleb powszedni czy jeszcze ciężko uwierzyć?
Ja mam kręcone włosy to nie dosc, że parę miesiecy po ciąży tak wypadały to jeszcze tak mocny skręt, że włosy jak afro. Dopiero teraz doszły do siebie ale cóż nie na długo pewnie..
Ty już za chwilę też będziesz to przeżywać, niby w drugą stronę, ale tak samo 😉aLunia lubi tę wiadomość
-
Nadzieja zdjęcie trochę nie wyraźne ale ja tam coś widzę
ściskam mocno kciuki żeby jutro było grubo na teście
Mysza nasza też już kilka razy lądowala ostro - łącznie z mega krwotokiem z nosa ale małej nic nie było.
Iza te poty to może być z przemęczenia albo słyszałam że niedobór wit d też tak działa.
Tak Pap ja jestem chwilę przed Tobą. Termin mam wg om 9.09 a z usg 13.09, na pewno owu była później więc liczę że dziś jest 18+6. Kurcze a mi jakoś tak ta ciąża leci i mam wrażenie że znowu nie mam czas się nią cieszyć. Dla dziecka nic nie przygotowalam, bardziej się spinam jak ja mam to wszystko zmieścić na 35 mkw? Córka już wyrosła z łóżeczka a ja nie mam gdzie wstawić łóżka dla niej a co dopiero rzeczy dla bobasa... Imienia też jeszcze nie mam. Podoba mi się Hania ale jakoś mąż też nie ma nastroju do gadania o dziecku i o tym co dalej (myślę o mieszkaniu) więc żeby nie przytlaczac się bardziej to odsuwam to wszystko od siebienadzieja_86 lubi tę wiadomość
4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Ewi ja ostatnio miałam od doktor hrbapect bez recety i inhalacje był kaszelek i delikatny katar już po 3 dniach jak ręka odjął. Na noc kropilam na piżamkę kropelki olbast ogólnie nie miała gorączki itd nie wiadomo skąd ten kaszelek był oczyściła się i ok było.
Alunia kręcone to super 😍 ja ma puszące się ale do ujarzmienia 😁 jak prostownica zrobię ok ale po myciu to niewiadomo co skręcają się trochę i takie byle co bez formy
Girls jak u Ciebie sytuacja.?
Wiera jak się masz? Kiedy masz kolejna wizytę za 2 tyg?
A kto teraz jeszcze testuje?
Miskowa wiem że wszędzie mówią że łóżko takie i materac dla dziecka muszą mieć...... Córce jak urządzaliśmy wreszcie pokój (wcześniej na jednym pokoju mieszkaliśmy a jak już nie mieściła się w łóżeczku to z nami spała) teraz jak dom skończony to ma swoje łóżko. Także wiem jak ciężko się zorganizować ale może są takie małe sofki rozkładane dla dzieci aw dzień miejsce do siedzenia i tylko na noc rozkładasz. Nie wiem jakie masz ustawienie pokoju i conuzi w nim się znajduje.
Jutro mąż jedzie materiał oddać widzę że już się stresuje trochę pyta na którą godzinę i sprawdza adres żeby mu sprawnie to poszło...
Nawet pytałam czy go rano wesprzeć 😉 tak delikatnie ale powiedział że nie trzeba.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2020, 22:25
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Kasia sliczna dziewczynka, my z września chrzciny musieliśmy przełożyć na pazdziernik, bo okazało się ze komunie przełożyli na ten sam termin ale ksiądz nie zrobiłby pewnie chrztu. A zreszta chrzestny u mojego syna jest tez chrzestnym u tego chłopca co ma być Komunia. Na szczęście udało się sale przełożyć. Ja w ogóle nie wiem jak to będzie te wszystkie uroczystości wakacje itp. Przy stole będziemy w maskach siedzieć 🙈
A słyszałyście ze porody maja być w maskach 😔
Jagoda nie ma raczej żadnego sposobu na nie wypadanie włosów w ciąży. Ja brałam witaminy i wlosy i paznokcie miałam ładne zarówno w pierwszej jak i drugiej ciąży ale teraz lecą...
moja koleżanka jest teraz w ciąży i bardzo narzeka na wypadanie wiec jak widać roznie jest.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2020, 22:08
Kasia 1805 lubi tę wiadomość