Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewi dla takich maluchow to ciezko doradzic bo te dozwolone kremy czy spraje pewnie malo dzialają. Ja bym chyba ciuszki psikala czyms mocniejszym.. off dla dzieci.. no nie wiem.
Miskowa da sie wszystko.nawet na35metrach no bo co innego macie zrobic..Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualnyMy idziemy na komunie 20 wrzesnia, przelozona z maja. A chrzciny planujemy na poczatek sierpnia. Tylko czy w kieconie sie zmiesci? Musze foto wam pyknac jakie cudo chrzesna starszej córki wyszydelkowala,az zal Oli nie zalozyc. A te maski są okropne, okulary paruja i ślepa jestem. I faktycznie - wszyscy w maskach. A jak jesc?
Nadzieja jutro rano zaglądne co tam u ciebie. Kciuki.
Girl moze jeszcze nic pewnego z tą @.
A tak wogole to zycze sobie wiecej takich dni jak dzisiaj. No moze bez tego zimnego wiatru.nadzieja_86 lubi tę wiadomość
-
Adelax ja czytalam ostatnio na fejsie zebporod ma byc w maskach. Ale jest z tego wyjscie. Mozna powiedziec ze masz problemy z oddychaniem i juz jestes usprawiedliwiona zeby byc bez maski
-
Nadzieja podziwiam, że się nie wyglądałaś ale z drugiej strony pewnie by nie poszedł zbadać nasienia.
Melduj się jutro z rana.
Czyli już komunie mają swoje terminy, też w jakiś ograniczonych składach?
Ja bym chciała chrzciny zrobić jakiś na koniec sierpnia bo chce połączyć z urodzinami Wiki i mieć z głowy. Ciekawe jak będzie...
A dajcie spokój już widzę rodzące w maskach. Jak są mądrzy niech wzywają policję... Nie wyobrażam sobie tego w ogóle.nadzieja_86 lubi tę wiadomość
-
Niby nic pewnego no ale wolę się nie nakręcać...ech zobaczymy.. jeszcze dziś i jutro. Boje się że jak nie uda mi się męża jakoś wkręcić to oficjalne starania zaczniemy jak rząd oglosi koniec epidemii czyli wg Szumowskiego za 1,5 roku po wynalezieniu szczepionki a to za długo[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
Iza jak parują Ci okulary to znaczy, że masz źle dobraną maseczkę, za luźna na górze. Musi ściśle przylegać do twarzy. Jak nie możesz tego zmienić to są różne spraye czy chusteczki przeciwko parowaniu okularów. To akurat kiedyś jeszcze sprawdzałam jak nie nosiłam soczewek i zimą okulary parowały i pamiętam, że pomagało. Albo docisnietą bardziej maseczkę spróbuj.
My kupiliśmy bawełniane maseczki, żeby móc je prać, ale przez nie chyba się gorzej oddycha niż przez jednorazowe. A latem to ja sobie tego nie wyobrażam.
Nadzieja jak dziś Twój test?
A to badanie męża to zaraz mi się przypomina jak przy pierwszej ciąży ustaliłam z mężem, że jak w tym cyklu się nie uda to idzie badać nasienie i zaskoczyło 😝 w drugiej ciąży zrobił badanie (już któreś z kolei), ale wyników nie zdążyliśmy odczytać bo zaskoczyło 😝 a w trzeciej zaskoczyło jak mu w grudniu odwołali operację żpn i przełożyli na styczeń 😝 poszedł, bo coś czuliśmy, że różnie się może skończyć. Ale może i tym razem muszę dać mężowi jakąś misję do spełnienia 😂😂😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2020, 06:51
nadzieja_86 lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
No właśnie nadzieja jak tam Twoj test. Czekamy niecierpliwie na wiesci od Ciebie
Girl spokojnie moze byc tak ze jak teraz sie nie uda to pozniej moze sie gdzies zapomni i bedzie. Ale poki co trzymam kciukinadzieja_86 lubi tę wiadomość
-
Jagodazdw92 wrote:No właśnie nadzieja jak tam Twoj test. Czekamy niecierpliwie na wiesci od Ciebie
Girl spokojnie moze byc tak ze jak teraz sie nie uda to pozniej moze sie gdzies zapomni i bedzie. Ale poki co trzymam kciuki[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Girl myślę, że to musi być Wasza wspólna decyzja, a nie, że jedno chce, a drugie nie 😉
Nadzieja czekamy tutaj! Proszę o info, bo ciągle zaglądam 😝
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczyny 😉
Mąż już pojechał a mój test... Zobaczcie sami chyb powtórka z rozrywki
To już coś powinno się pojawić po dwóch dniach nawet nie wiem ile dpo jestem kiedy dokładnie owu była ale chyb tam później jak test był super mocny
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Nadzieja ja tutaj na tym widzę druga kreskę w postaci cienia, chyba, że to coś spod spodu prześwituje, bo ona tak jakoś blisko mi się wydaje tej kontrolnej. Najlepiej jakbyś zrobiła betę i powtórzyła po 48 h, ale wiem, że w dzisiejszych czasach nie każdy chce ryzykować, chyba, że masz jakieś małe laboratorium gdzie nie ma ludzi. Ewentualnie powtórka testu za kilka dni. A jak owu później była to test też wyjdzie wyraźny później.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2020, 09:14
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Do laboratorium nie chcem jechać.... Ze względu na stres w lutym dużo mnie to kosztowało
Mąż ma kupic dwa testy w mieście to zrobię jutro i środę jak @, nie będzie.
Na tą chwilę brzuch nie boli i 🐒 dalej nie ma.
A tu takie zdjęcia mam:
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Nie potrafię dobrych zdjęć zrobić 😂
Najchętniej to bym chciałam wysikać II tłuste i już albo żeby @ przyszla jak trzeba.
A nie takie niewidomo co...Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
No ja widzę drugą kreskę w postaci cienia, co prawda ja nigdy tak blisko siebie ich nigdy nie miałam, ale może to po prostu taki test
trzymam kciuki ✊✊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2020, 08:33
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
mother84 wrote:Girl myślę, że to musi być Wasza wspólna decyzja, a nie, że jedno chce, a drugie nie 😉
Nadzieja czekamy tutaj! Proszę o info, bo ciągle zaglądam 😝Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2020, 08:41
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Ja też widzę. Niby słabiutka, ale narazie się nie stresuj. U mnie w tej ciąży też wychodziła taka blada, nawet po 2dniach jak powtarzalam. Zrobisz jutro i po jutrze to zobaczymy jak ciemnieje 😉
-
Kurde no nie trzeba się przyglądać żeby zauważyć że jest jakiś cień cienia, dwa na zdjęciu i tak kreska jest trochę jaśniejsza niż na żywo. A porównywalas z poprzednim czy jest już w koszu? Kiedy masz termin miesiączki?
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Kasia 1805 wrote:Zależy jak małych. Jeśli dla tego 6 latka prawie to na mokry AMBROSOL POMARAŃCZOWY LUB AMBROXOL, na suchy PINI - na jednych ulotkach pisze od 6rż na innych od 12rż, ale ja dawalam swojemu 5latkowi i ok.zresztą moja mama mówiła że zawsze dawała nam PINI jak byliśmy mali. Na noc możesz kupić HERBAPECT albo SINECOD lub SUPREMIN - te 2 ostatnie to przeciwkaszlowe są.
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️