Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Jagoda też bym brała wg zaleceń lekarza w opakowaniu jest 20 tabletek.
Mother więc 🤗 przytulić mogę.
Dobrze pamiętam że taraz jakoś Twoj ma badania?
Iza po każdej 🌩️ wychodzi 🌞. Wierzę że masz dużo obowiązków Ola wymagająca i w ogóle ale bodajże Miskowa to napisała szczęśliwa mama szczęśliwe dziecko.
Dzieci wszystko wyczuwają i reagują na te bodźce zewnętrzne.Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Jagodazdw92 wrote:No ja mam dupka 3× dziennie... no nic tak zaleciła to tak będę brała ale zaczne od jutra bo dziś nie wiem o której dojdę do apteki... ale przepisała mi 3 opakowania więc do następnej wizyty chyba nie starczy. Nie wiem ile tam jest tabletek w opakowaniu[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
Jagodazdw92 wrote:No to do wizyty nie starczy. Więc zobaczymy tydzien przed wizytą mi się skończy to ciekawe jak organizm zareaguje[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
Nadzieja tak, w poniedziałek ma badania. Aż się boje co to wyjdzie po tej operacji...no nic, zobaczymy.
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Wracałam właśnie z małym do domu i tak czułam że mi się bardzo chce siku tak mnie bolał brzuch. Przyszłam zrobiłam parę kropel a brzuch dalej boli... nosz kurde
-
Jagodazdw92 wrote:Mam kod. Połozna mi napisała na kartce
To weź pierwsza tabletke duphastonu, nie musisz od jutra dopiero zaczynac tylko możesz dziś no i nospe weźWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2020, 17:22
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Wzięłam magnez i dupka i lepiej troche.
A tak w ogóle miałam Wam pisać. Jestem po rozmowie z mężem. I co powiedział że on nie rozumie co on ma zrobić czy ma nie spać czy jak? To mu tłumacze że rozumiem że po nocce musi odespać ale ja też potrzebuję pomocy. Kacpra już nie mogę tak nosić bo już jestem na duphostanie a jak to nie pomoże to znowu pójdę do szpitala. To powiedział że ok. I co rzeczy jego zniknęłu z pokoju. Z małym się zamkął w jego pokoju i się bawił i nawet go dziś wykąpał (z niewielką moją pomocą). Zobaczymy ile to potrwa -
Jagodazdw92 wrote:Wzięłam magnez i dupka i lepiej troche.
A tak w ogóle miałam Wam pisać. Jestem po rozmowie z mężem. I co powiedział że on nie rozumie co on ma zrobić czy ma nie spać czy jak? To mu tłumacze że rozumiem że po nocce musi odespać ale ja też potrzebuję pomocy. Kacpra już nie mogę tak nosić bo już jestem na duphostanie a jak to nie pomoże to znowu pójdę do szpitala. To powiedział że ok. I co rzeczy jego zniknęłu z pokoju. Z małym się zamkął w jego pokoju i się bawił i nawet go dziś wykąpał (z niewielką moją pomocą). Zobaczymy ile to potrwa[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Mother ale już plamienie? 🤔 Tydzień przed @? To mega ekspresowy cykl by się trafił
Trzymam kciuki za jutrzejsze badania, mimo wszystko czuję, że jesteście na ostatniej prostej 😘
aLunia szkoda mi testu, tyle już zmarnowanych 😅
Jagoda widzisz jest nadzieja, małymi kroczkami czasem warto zacząć. Mój też jak narzekam, że tyle do zrobienia czy coś to pyta konkretnie, a co ja mogę zrobić, bo tak ogółu to chłopski rozum nie ogarnia czasem 🤷
Z porodami to w sumie różnie bywa i czasem sn nie gwarantuje, że będzie idealnie. Mimo wszystko jestem zdania, że wolałabym niepotrzebną cesarkę niż na siłę sn.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2020, 20:22
-
Kochane dziewczynki muszę się Wam pochwalić. Moje włosy są lepsze. Jeszcze nigdy takiego efektu nie miałam. Jestem mega szczęśliwa. Chodzi o to że wypadać wypadają faktycznie dużo mniej ale w końcu zginęły mi zakola z którymi odkąd pamiętam miałam problem
-
Nie dziewczyny, na pewno to idzie @, czuję już się @. Brzuch itp. no to się wie. Nawet piwo już wypiłam dziś...no, ale już nie jęczę, mam gorszy dzień po prostu, muszę może się z tym przespać.
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Mother no przykro mi... Piwko czy winko zawsze trochę pomaga
a jutro nowy dzień i nowa energia💪
4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Mother ja też przytulam 😘 trzymaj się
Wiera no tak w sumie lepiej sobie dołożyć i dobre winko kupić jak coś 😉
Ja też się zgadzam z Tobą odnośnie sn na siłę a cc. Powiem wam, że teraz nawet i bym chciała. -
nick nieaktualny