Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAdelaX wrote:Aaa i zapomniałam Wam powiedzieć ze przełożyłam chrzciny z października na sierpień akurat restauracja miała wolny termin. I teraz mam szał ciał z kreacjami ubrankami ale tak się cieszę z tego terminu. Mam dylemat czy kupic małemu strój na długi rękaw, bo z krótkim coś znajdę w jego garderobie. Białe body szelki i eleganckie granatowe spodenki.
O, znam ten szal 😉. Kup albo wypożycz. To sierpień. Ciort wie jaka bedzie pogoda. Albo zrob jak ja- kupilam bolerko w sklepie gdzie mozna zwrocic, nie odrywalam metki, nie uzylam i oddalam.
A jeszcze smoczek. Moja Ola tez jeszcze na smiczkach 0-6m. Jeden to az wstyd taki wyciumkany ale wieksze wypluwa. I co zrobic? Chyba nic. Czekam, wciskam nowe i moze sie przyzwyczai. A jak mąż przez pomylke kupil kulke to pluje nim na odległość 😂. -
Girl ja zawsze sie sugerowalam skonczonymi tygodniami. Mowilam o tym w ktorym bylam czyli np 13+1 to dla mnie byl 13 a nie 14. Wiem ze wiekszosc jednak mowi inaczej, w tym ktory weszla. Ja wolalam tak jak mowia lekarze.
aLunia, gratulacje! Jestes niesamowita po prostu !
Iza, ja mam tak ze gdy mnie utnie komar to guz na kilka cm mi wychodzi. Zazwyczaj niczym nie smaruje a jak bardzo mi juz sie paskudzi to wtedy fenistil. Nic innego nie ma. Ewentualnie lekarz moze dac lek na alergie.
My caly weekend pracowity, dzis bylismy na rowerach i siedze teraz nic nie robie bo nie mam sily noga nawet ruszyc haha. Szkoda ze zawsze tak weekend szybko leci 🤷♀️
Girl25 lubi tę wiadomość
-
Iza Ty jeszcze karmisz piersią bo się zgubiłam 🙈☺️
Moje to już w ogóle masakra jeden duży drugi mały 🤣
Bo ty chyba bardzo schudłaś nie?
Ja nie wiem kiedy zgubie ten brzuch ale chyba tylko ćwiczeniami się da
Girl ja mówiłam ze jestem w 13 jak było +1
Girl25 lubi tę wiadomość
-
Iza to mnie pocieszyłas z tym smoczkiem, myślałam ze tylko mój taki ewenement to niech ciumka ile chce.
Myślałam żeby z H&M taki komplet zamówić i po prostu zwrócić jak się nie przyda, bo zwroty darmowe. Jeszcze ja sukienka mąż spodnie i koszula itd wiec trochę kasy na to pójdzie nie mówiąc o reszcie
Mysza wypoczywaj 🙂 -
nick nieaktualnyAdelaX ja nadal kpi, obecnie na 3 sesjach na dobe, koncze kpi ale powoli bo mleka calkiem sporo i zbyt szybkie zejście z ilosci sesji moze doprowadzić do zastojow i zapalenia piersi (tak mowia doświadczone w kpi kobitki). Poza tym przy 3x mozna zyc.
Wstyd-waga odbija i idzie w sadlo na brzychu 😳. -
Adelax to świetnie, że zwolnił się termin ☺️ a ciuchy to właśnie kup coś na długi w razie potrzeby w sklepie gdzie możesz zwrot zrobić w odpowiednim czasie 😁
Adele my do Jastrzębiej Góry. A ten Twój cykl to nieźle poszalał, ale spokojnie, kilka minie i na pewno wszystko się wyreguluje.
Iza my też tylko fenistil, więc nie pomogę
Mysza noooo dwa nie w tygodniu nigdy nie lecą tak szybko jak te dwa dni weekendu
Girl 13+1 to ja mówiłam, że to 14 tc (w trakcie 14 tc, bo skończony 13), ale niektórzy mówią 13 tc, więc różnie
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Girl ja też mówię o tym który jest skończony. Czyli w twoim przypadku bym powiedziała 13. W pierwszej ciąży mówiłam inaczej i mi się chrzaniło jak lekarz mówił wcześniejszy tydzień i doczytałam o co chodzi i w tej ciaży mówie już tak jak teraz 26+5 to mówie że 26tc.
Alunia gratulacje. Super że się udało tak pięnie zdać jeszcze w takich okolicznościach.
Iza my też używamy fenistil. Od soboty bo w piatek syenk wrócił taki pogryziony od babci. Ja jestem zadowolona -
Adelax ja małego chrzciłam na koniec września to mialam długi a tu sierpień to zupełnie nie da się przewidzieć z tym naszym polskim latem co będzie za pogoda masakra jedjym słowem a czasu już niedużo zostało
-
Ok to chyba tak będę mówić, będzie łatwiej.
Adelax co do brzucha to znam twój ból. Ćwiczenia to nie wszystko bo dieta też musi być ale jak karmisz to na razie daruj sobie dietę a rób same ćwiczenia . Jak skończysz karmić to wtedy weźmiesz się za dietę.
Ja to modle się żeby teraz nie przytyć za dużo bo nie poradzę sobie z taka waga chyba żeby się jej pozbyć...za te 1,5 roku planuje od szwagierki brać jedzenie dietetyczne bo ona się na tym zna i robi dietę a wcześniej jakoś będę musiała się do ćwiczeń przemoc 😁[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Adelax a w restauracji jest klima? Bo może coś na krótko i jakiś sweterek cienki.
Mother odpocznij, zsresetuj się i ładuj akumulatory. Pogoda wam akurat sprzyja☀
Ja mam smoczek lovi ale coś nie do końca jest za nim, mam też bibs ale one mi się tak nie podobają bo dziwnie odstają.
Dzięki dziewczyny, dobrze ze się wcześniej uczyłam bo tak to by była lipa.
Też używam fenistil.
Dzisiaj moja mama przyjeżdża zobaczyć Szymka. Pewnie pierwsze co to obczai mój brzuch, potem czy mam czysto a na końcu wnuka🥴 -
aLunia a co mama taka czepialska ? 😀.
My dzis sobie zaplanowalismy fajny dzien,mielismy jechac na zakupy itp. Maz wzial wolne bo mial pare spraw do pozalatwiania z rana a pozniej mielismy sami jechac. Ja jak to ja kiedy mam plany czuje sie jakby mnie czolg przejechal. Brzuch mnie boli, mdli mnie i ogolnie beznadzieja. Zla jestem sama na siebie bo mam takiego pecha ze jeden jedyny dzien na kilka miesiecy i ja musze sie zle czuc. Oby mi przeszlo wsybko bo nie lubie jak jestem taka bezuzyteczna. Musze serio pomyslec o jakis badaniach bo zdecydowanie za czesto mam takie dni. 😕.
-
Girl wlasnie dieta spadłam 4 kg, ale nie głodze się tylko liczę kalorie. Póki co dźwigiem mnie nie zmusi się do ćwiczeń, raz z braku ochoty a dwa z braku czasu.
Alunia wiesz co nie wiem czy jest klima podejrzewam ze tak taka mam nadzieje. Ale mamy wyskoczyc na zdj do parku to jak będzie chłodno to muszę coś mieć no ale mogę tydzień przed chrzcinami najwyżej zamówić, już powinnam widzieć pogode chociaż mniej więcej. Póki co chhba szykujemy się na krotko. -
Właśnie, 2,5 latkowi można posmarować ugryzienie fenistilem? Byliśmy wczoraj na urodzinach do 21 na polu i dziś widzę że ma czerwoną kropkę jakby ugryzienie no i czy ja będąc w ciąży mogę też bo oczywiście też mnie pogryzło...[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
Girl spokojnie smaruj fenistilem.
Alunia gratki za podyplomowke w ciunzy z dziecmi przy nodze 😎
Girl gin liczy ciaze po skonczonych tygodniach czyli jak jestes 13+1 czy +5 to powie,ze w 13tc. Ale jak ja jestem juz w 32+cos to u gina nestem w 32 ale ludziom mowie,ze w 33 😂
Czaicie? Jestem w 33tcczas zapiernicza!
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Mysza a no czepialska, a odkąd jest na emeryturze to ciężko się z nią dogadać.
Może weź coś przeciwbolowego? Faktycznie szkoda dnia. Mam nadzieję, że jednak będzie fajnie.
PAP a dopiero co mówiłaś, że jesteś w ciąży... Szymek zostaje? Nic się nie zmieniło? Bo jeśli to wina imienia to masz czas na zmianę żeby był spokojny😂 -
nick nieaktualnyAlunia to jednym slowem bedziesz miala inspekcje.
Mi wczoraj tesciowa zaczela "sprzatac" w sypialni i pogonilam ją. Bo nie jej a przestawia i wyrzuca. Nudzilo jej sie to góra prania do prasowania jest i zelazko. A dzis zaczela nam prawic co i kiedy mamy robic jak sie obudzimy. Moze jeszcze grafik seksow nam wprowadzi? -
Hej nazywam się Dominika. Staramy się z mężem o dzidzie. Mamy 17 miesięczna córeczkę nie karmie od 4 misiescy. Jak narazie ciąży brak. Cykle mam 30 dniowe. Byłam dziś u ginekologa i powiedział że mam dużo pęcherzyków ale są za małe, że jajniki jeszcze nie pracują tak jak trzeba co to znaczy? Dostałam bromergon na 2 tygodnie