Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
To ja podobnie się inspiruję jak calanthe 😁😂 Mysza ja wczoraj też na szybko właśnie spaghetti robiłam ✌️😁 nie ma to jak poprawić sobie humor dobrymi zakupami 😎
Wiera co tam mąż rano przygotował? Dobre śniadanie czy seksy? 😁
Ja zaraz muszę właśnie tabsę łyknąć, bo po co tu się męczyć.
Kinga jak tam wynik?
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Mother ja myślę że sexy bo mnie po sexach też głowa mniej bolała. Teraz już mam lipę do porodu zero tulanek no ale jeśli tak ma być lepiej i mam dłużej wytrzymać to damy radę. Ja właśnie pakuję torbę do szpitala bo mąż jutro już chce jechać do swojej mamy więc muszę mieć już torbę gotową w razie czego
najlepsze jest to że torba prawie pełna a ja jeszcze polowy rzeczy nie spakowałam 🤣
-
A ja w sumie lubię taką pogodę 😛 często mam przy takiej ochotę na sprzatanie domu 😁 dziś już przebrałam ciuchy syna w szafach. Teraz wzięliśmy się za jego biurko ... Piorę jesienne kurtki i próbuje uśpić Ignasia 😑
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2020, 10:58
-
Do prac w domu to taka pogoda idealna 😁 ja dziś po pracy planuję zrobić porządek w szafce z lekami i może trochę poprasuję
Jagoda nooooo trochę tych rzeczy do szpitala trzeba ☺️ ale nie ma co się przejmować, że torba wielka, bierz wszystko co potrzeba, a nawet na zaś 😂
Jadę dziś odebrać wyniki, dam potem znać co tam ciekawego. Mam nadzieję, że wszystko w normie 🤪Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2020, 11:09
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
Tak taka pogoda ideala do sprzatania. Ja tez zaraz biore sie za pokoj corki, przejrze ubrania i moze jak mi starczy checi to i w kuchennych szafkach ogarne 😀.
-
Adele27 wrote:Mother a jakie badania robiłaś ?
Najbardziej boję się amh. Robiłam dwa lata temu i było ok, ale wiadomo, że czas robi swojeWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2020, 11:46
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyAdele27 wrote:A ja w sumie lubię taką pogodę 😛 często mam przy takiej ochotę na sprzatanie domu 😁 dziś już przebrałam ciuchy syna w szafach. Teraz wzięliśmy się za jego biurko ... Piorę jesienne kurtki i próbuje uśpić Ignasia 😑
A moja Ola ma taki humor ze kompletnie nic nie jestem w stanie zrobic. Albo placze albobtylko na raczki. I jak kilka dni temu usypianie to bajka tak teraz tragedia. -
Odebrałam wyniki ☺️ wszystko ok i w normie, AMH też piękne, więc spoczko. Jedyne co to TSH skoczyło mi do 2,6, ale na to zwiększę dawkę euthyroxu i będzie po sprawie 😎 cieszę się, że chociaż tutaj jakieś światełko w tunelu ☺️
Iza34, calanthe, Adele27, AdelaX, Jagodazdw92, pola89, Miśkowa lubią tę wiadomość
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Adele podziwiam Cię ze Ty przy małym robisz takie porządki, mój co chwile płacze, marudzi i wchodzi Tam gdzie nie potrzeba, już dzisiaj 3 upadki byly🙈 a tez planuje posprzątać w szafkach no i starszemu ogarnąć pokój bo idzie do 1 klasy, chciałam szafki w biurku opróżnić eh zejdzie się a miałam na to tyle czasu 😜
Jagoda teraz to do szpitala trzeba mieć dosłownie wszystko bo ciezko z tym żeby ktoś coś doniósł eh
Mother cieszę się ze wszystko ok 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2020, 14:33
-
nick nieaktualny
-
Mother super że wyniki ok! Spokojna głowa choć o to ☺️ A rano było jedno i drugie 🤭😁 Po seksach śniadanie - jajecznica z pomidorami żółtymi (wsadziłam kilka krzaków na próbę) i papryką. Przepychota 😁 I jeszcze kawa do łóżka nie wiem czym sobie zasłużyłam 🤔 Chyba tym, że go wczoraj maszynka do włosów przejechałam bo włosy nad morzem mu urosły jak szalone.
Rety wykończyły mnie te pomidory. 25 słoiczków po majonezie wyszło 😌 jeszcze chciałam dziś pierogi zrobić hmm no zobaczymy czy chęci starczy.
U mnie najlepiej wchodzą obiady typu ziemniaki+kotlet (schabowy, pierś, mielone), z szybkich to spaghetti oczywiście teżno i pierś z kurczaka plus mrożonka warzywna ale to już ja i mąż bo dziecko nie lubi.
-
Niestety... 0,8 😭
Czy beta sie waha co miesiac ? Bo w tamtym miesiacu mialam 0,2...
Te wszystkie objawy ciazowe mam od tej torbieli w jajniku... tylko zastanawia mnie czemu pokazala sie druga kreska delikatna, po trugie jak juz kiedys mialam jakakolwiek torbiel to mialam "na" jajniku ...a teraz mam "w " jajniku. Nawet teraz wymiotowalam, nadal mnie mdli mam wstret do jedzenia,schudlam ,boli mnie jakby nerka po tej stronie co torbiel. Dzis juz 4 dzien plamien , nie ma tego duzo ,nawet podpaska nie jest potrzebna, ale dzis bylo czarne jak smola.
Po trzecie ...tak sobie teraz mysle... czy ta torbiel to jest niepekniety pecherzyk graffa , i mam problem z niewydolnoscia cialka zoltego...
Boje sie zeby ta torbiel mi nie pekla i jajnika nie rozwalilo -
Kinga, mysle ze Twoje objawy to moze byc wina torbieli i tego ze mocno chcialas byc w ciazy, wczulas sie w to i te polaczanie daje takie efekty. Idz do innego lekarza, powiedz co Ci jest i niech mysla co dalej bo sama widzisz, ze to nie jest normalne. A okres kiedy powinnas miec ?
Jajnik tak moze bolec, jak nerka wiec to pewno jego wina.
Jezeli nawet sie dostac nie mozesz do lekarza to zawsze mozesz pojechac na pogotowie, troche podkrecic swoje bole i zle samopoczucie i powinni Ci pomoc bo kit wie co moze dalej byc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2020, 18:36
-
Wiera podziwiam za to ile dziś zrobiłaś ☺️👏👏👏 a zasłużyłaś sobie może seksem 😁😁😁
Kinga przykro mi... Czy te torbiele czasem nie powstają często jak się stosuje clo? Nie wiem ja nigdy nie brałam, to może dziewczyny coś poradzą. Beta hcg poniżej 5 to brak ciąży.
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Mother
Super, że wyniki super 😀 Poprawisz TSH i będzie wspaniałe 😉
Jagoda
Teraz do szpitala trzeba brać wszystko, więc nie dziwię się, że masz taką pełną torbę
Kinga
A nie brałaś czegoś na pęknięcie pęcherzyka? Bo to może powodować pojawienie się drugiej kreski na teście ciążowym. A torbiele rzeczywiście mogą się robić po clo. Co do objawów, to trudno mi powiedzieć ... Ale one naprawdę były zbyt wcześnie na ciążowe... Mogło być tak, ze to była ciąża biochemiczna... Niestety...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2020, 18:51
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Faktycznie tak jak pola pisze jeśli miałaś coś na pęknięcie pęcherzyka to test mógł wyjść Ci pozytywny jak był zrobiony za szybko.
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️