Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Jagodowa ja to w szoku jestem że wypuszczają, jak leżałam teraz to dziewczyny były trzymane z rozwarciem itp przed terminem. Mam nadzieję, że wytrzymasz do bezpiecznego czasu .
PAP kurde ale cię trzymają. Mam nadzieje, że urodzisz dzisiaj i w niedzielę do domu. -
Dziewczyny wybaczcie ale jak zobaczyłam post od Mother ti już nie czytałam co u Was... Kochana aż mi łzy wyskoczyly! Zwolnilam brzucha i sciskam kciuki za przyrost!
Pap za Ciebie też żeby Szymek sprawnie wyskoczyłi bez komplikacji.
4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
nick nieaktualnyTez zagladam i czekam na tą betę Mother jak na swoja 😁
Mi ta pulsujaca zylka w oku nigdy nie minie. Pol godziny mnie nie bylo. Juz powiedzialam mezowi ze nie bede chodzic na pole do rwania jablek, niech sobie radza. W tamtym roku lezalam i dali sobie rade to teraz tez sobie poradzą. Ja musze sie dziecmi zajac.Girl25 lubi tę wiadomość
-
A tak w skrócie to od poniedziałku wieczorem jesteśmy w domu. Z Hania już lepiej i musimy tylko skontrolować się u kardiologa za 3 miesiące. Ja natomiast wyszłam na swoją prośbę bo hemoglobina spadła mi poniżej 7 i lekarka proponowala mi przetaczanie krwi ale się nie zgodzilam, na dłuższy pobyt też nie bo starsza już tesknila i zaczęła inaczej si zachowywać. Generalnie jestem bardzo słaba ale jest mama i gotuje nam obiady, mąż ciągle siedzi przy remoncie i wraca w okolicach 22. Poza tym starsza jest chora i chyba idzie w kierunku oskrzeli a Hania już ma katar... Ale walczę dzielnie ze wszystkim
4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Miśkowa nie ma jak to w domu. Mam nadzieję, że szybko dojdziesz do siebie i że Hania nie złapie niczego więcej i szybko pozbędziecie się katarku ☺️
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Właśnie dostałam!!!!!
Było: 44,84
Jest:124,20
Jeeeeezu jak ja się cieszę!!!!☺️☺️☺️☺️☺️
Oby już dalej wszystko było dobrze 🙏 dziękuję, że trzymałyście kciuki 😘😘😘😘😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2020, 14:55
Kasia 1805, Girl25, calanthe, veritaa, Adele27, Mysza123, Miśkowa, Wiera, Emrica, pola89, AdelaX, Mamaxa, Jagodazdw92, Ewi28 lubią tę wiadomość
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
Aaaaaa mother naprawdę mam ciarki. Tak się cieszę! Rośnij kropku zdrowy❤🙏✊
Miskowa ale się porobiło. Zdrówka dla was wszystkich i dużo sił dla mamusi.mother84, Miśkowa lubią tę wiadomość
-
Mother pięknie!!! I teraz życzę tak pięknie do samego końca, chociaż z jednego blusa możesz zaliczyć i trochę mdłości i potem mocnych kopniakow tak żebyś czuła że naprawdę jesteś w ciąży i żebyś nie miała możliwości myśleć tu zaraz że coś nie tak 😉
mother84 lubi tę wiadomość
-
mother84 wrote:Właśnie dostałam!!!!!
Oby już dalej wszystko było dobrze 🙏 dziękuję, że trzymaliście kciuki 😘😘😘😘😘. Patrzyłaś ile dokładnie wynosi przyrost? Mówiłam, macie jedno dziecko więc reszta siedziała w głowie
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Oby już dalej wszystko było dobrze 🙏 dziękuję, że trzymaliście kciuki 😘😘😘😘😘
Jeeeeeaaaaaaaa !!! Fantastycznie !! ❤️❤️❤️❤️❤️ Gratuluje raz jeszcze 😚😚😚mother84 lubi tę wiadomość
-
Oby już dalej wszystko było dobrze 🙏 dziękuję, że trzymałyście kciuki 😘😘😘😘😘
Mother nie było mnie tu długo ale od 4 dni trochę podczytujeGRATULACJE.!!!! Teraz będzie już z górki
Akceptacja! -
Mother, widzisz jaka my tu mamy moc przyciagania dobrych wiadomosci ? 😃. Tyle osob tu kciuki trzymalo ze nie bylo opcji zeby bylo zle ! Mega sie ciesze Twoim szczesciem 😃
-
Girl 170% przyrost.
Nie wiem czy w głowie. Myślę, że nie tylko. Że ta operacja i leki itp. Wręcz w tym cyklu mieliśmy jakieś wielkie ciśnienie, żeby się udało, bo to ostatnia szansa. Ja tak naprawdę odetchnę po 9 TC kiedy wiecie co było. Ale już jeden stres z głowy ☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2020, 15:11
Girl25, evs6 lubią tę wiadomość
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️