Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Girl naset nie zejda po rzeczy jakos dziwnie znajome jak teraz rodzily to nie bylo problemu 😉
Mnie dzis o 9 tak brzuch zaczal bolec bylam siusiu i myslalm ze nie wstane z toalety tak nagle i na pol skurczona doszlam do lozka. Pozniej jakos rozchodzilam to. Teraz jeszcze czuje ale delikatnie i plecy bola. Sadze ze to pecherzyk sie odezwal tzn pekl ☺️ juz dawno nie mialam tak wyczuwalnej owu. Gin mowil ze po obliczeniach to tak okolo na sobote powinien peknac to sie nie mylil.
Hekate pochwal sie prezentem 😁
A wieice w tamtym roku kupilam gwiazde betlejemska taka ladna biala dlugo bardzo kwitla zal bylo mi jej wyrzucac to przwnioslam ja na gore troszke lisci zgubila ale tez piscila nowe i teraz zaczyna kwitnac takie male biale listki puszcza ☺️Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualnyAlunia to moja tesciowa byla wrecz oburzona ze nie chce dluzej sciagac mleka niz do pol roczku Oli. Wyszlo dluzej ale temat sciagania to byl temat tabu. Teraz jest pogniewana i nawet nie wie ze juz wogole nie sciagam.
Hekate sto lat 🎂🥂🎉🎈
Ola mi doslownie padła. Do poludnia 2 razy probowalam polozyc ją spac i bezskutecznie, zjedlismy obiad i miałyśmy wyjsc na spacer ale juz byla tak zmeczona ze nie dalabym rady jej ubrac i wytarabanic sie z domu bez placzu. Niech spi. Ja odsapne chwile i do roboty.
A ja martwie sie co zrobie z kaktusami bo Ola sie do nich ciagnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2020, 13:13
-
nadzieja_86 wrote:Girl naset nie zejda po rzeczy jakos dziwnie znajome jak teraz rodzily to nie bylo problemu 😉
Mnie dzis o 9 tak brzuch zaczal bolec bylam siusiu i myslalm ze nie wstane z toalety tak nagle i na pol skurczona doszlam do lozka. Pozniej jakos rozchodzilam to. Teraz jeszcze czuje ale delikatnie i plecy bola. Sadze ze to pecherzyk sie odezwal tzn pekl ☺️ juz dawno nie mialam tak wyczuwalnej owu. Gin mowil ze po obliczeniach to tak okolo na sobote powinien peknac to sie nie mylil.
Hekate pochwal sie prezentem 😁
A wieice w tamtym roku kupilam gwiazde betlejemska taka ladna biala dlugo bardzo kwitla zal bylo mi jej wyrzucac to przwnioslam ja na gore troszke lisci zgubila ale tez piscila nowe i teraz zaczyna kwitnac takie male biale listki puszcza ☺️To jej odpisalam że tak bo kosztuje 17 zł i spytałam ile to jej kosztuje, to się dowiedziałam że 79 zł...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2020, 14:21
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyOctenisept jest akurat takim preparatem ze warto go miec zawsze w apteczce, nie wazne czy chodzi o pielegnacje kikuta czy do innych rzeczy. I niech nikt nikogo nie ocenia pod wzgledem zasobnosci portfela. Bo np.moja Ola pomyka teraz na spacery w chlopiecej kurteczce bo dostaliśmy fajna a mi szkoda kasy na typowo dziewczeca, z reszta do ludzi i tak nie chodzimy. I niech sobie inni komentuja.
mother84, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Brawo dla Oli 👏👏👏 To kuruj się Iza, wymocz nogi, ciepłe skarpety i pod kołderkę razem z dziećmi ☺️
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnymother84 wrote:Brawo dla Oli 👏👏👏 To kuruj się Iza, wymocz nogi, ciepłe skarpety i pod kołderkę razem z dziećmi ☺️
Dzieciom nie w głowie spanie 😭 a ja z nimi sama, mąż jeszcze pracuje. O, zapomnialam o moczeniu nog. I na to balssm do stop rozgrzewajacy.
A Ola jak "idzie" to z dźwiękiem "gol gol gol" niczym indyk 😂 tylko indyk robi gul gul.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2020, 18:54
-
Ja też dziś sama byłam, na szczęście syn większość czasu się zajął,teraz mąż wrócił i proponuje mi pizzę na kolację i jak tu się nie skusić 🙊
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnymother84 wrote:Ja też dziś sama byłam, na szczęście syn większość czasu się zajął,teraz mąż wrócił i proponuje mi pizzę na kolację i jak tu się nie skusić 🙊
Pizze to mam zamiar zrobic jutro ns obiad.
A ilez to mozna zrobic w domu jak dziecko spi 2 godz.a starszej nie bylo bo wycinala krzaki w ogrodku cale popoludnie. -
2 godziny to w sam raz ciasto urośnie 😂😁
Też ostatnio robiłam z synkiem, pyszna wyszła 😋
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
Hekate wszystkiego najlepszego! I świętowania za rok w powiększonym gronie 😘
Iza brawo dla Oli. Słodka indyczyna z niej musi być jak tak sobie gulga 😊
Kinga dobry plan, jestem za! Choć w takie dni jak dziś ciężko mi sobie wyobrazić taką ewentualność. W ogóle coraz bardziej mam ochotę na przerwę. Może jeszcze ten miesiąc się skusze na stymulację a potem daje sobie spokój na jakiś czas. Jestem zmęczona, przede wszystkim psychicznie -
Dziewczynyja już nie mam siły. Czemu ta cholerna teściowa zawsze mnie tak musi wkurzyć? Zamiast mnie wesprzeć w KP to caly czas slyszę butelka butelka daj butelke, z butelki byś wiedziała ile zjada i czy jest jeszcze głodna. Nie ja nie wytrzymam psychicznie. Więcej do niej nie jade. Jak chce to niech zabiera sobie samego wnucza ale ja z małą zostaję w domu. Jestem dziś w takich nerwach że z trudem powstrzymuje łzy. Wszystko przez to że malutka caly czas płacze i niby chce do piersi a ta franca do mnie znowu o butelce.
Przepraszam za żal post ale męża nie ma a ja jak jej cokolwiek mówię to ona ma to gdzieś i dalej swoje. Nie mam sie komu wygadać dlatego piszedo WasWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2020, 19:29
-
Jagoda spokojnie, widzisz jak te teściowe czasem coś wypalą (nie tak dawno, bo wczoraj aLunia też pisała)...Ty wiesz co masz robić i olej co mówi, jak nie potrafisz wypuścić drugim uchem to na razie nie odwiedzaj jej i będzie spokój. Ty jesteś mamą i Ty wiesz co jest dobre dla Twojego dziecka,będziesz chciała kp to będziesz kp, będziesz chciała mm to mm, ale nikt nie ma prawa (w szczególności teściowa 😂) mówić Ci co nas robić. Co innego czasem dać jakieś rady gdy tego potrzebujesz, ale nie takie coś. Na spokojnie. Te teściowe czasem tak mają 😉
Wiera wiem jakie to wykańczające dla psychiki... czasem masz ochotę rzucić to wszystko w piz...! Nie poddawaj się. Jeśli czujesz że potrzebę zrobienia przerwy to ją zrób, a jak czujesz się jeszcze na siłach to walcz! Wierzę naprawdę, że każdej z Was będzie dane być w kolejnej ciąży. Cały czas trzymam mocno za to kciuki 🤗Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2020, 19:35
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Rozmawialiśmy dzisiaj z moim M. na spacerze o rodzeństwie dla syna. I oboje stwierdziliśmy, że niechcemy wracać do kliniki. Będziemy się starać póki co naturalnie ewentualnie symulacje u mojego ginekologa ale póki co nic więcej.
Czekam jeszcze na @ i bierzemy się twardo do roboty 😉mother84, aLunia, Adele27, nadzieja_86, Miśkowa lubią tę wiadomość
Synek 2020 r
Córcia 2022 r -
nick nieaktualny