Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ależ piękna pogoda😍
Od rana działałam w ogródku całe ręce mam podrapane od przycinania róż u innych krzewów 🙄, potem sprzątanko i teraz usiadłam na chwilę na kawkę.
Jeszcze spoooro mi zostało do zrobienia na zewnątrz, ale mogę nie dać rady dzisiaj ... i jeszcze okna się proszą😖
Póki co piekę chlebek 😁 - dawno tego nie robiłam, ale znajomi mojego T. nadepnęli mi na ambicję😉 częstując mnie swoim😂
Mąż bierze Młodego na obiad z Mc Donalda, wiec nie muszę gotować. Potem uduszę schab na kolację, bo po takim wykwintnym obiedzie kolacja musi być porządna 🤪
Kinga, ja nic nie rozumiem z tych Twoich testów 🙄🙄🙄
Miśkowa, wizytę mam w poniedziałek, ale wciąż mam @ i nie wiem jak to będzie 🤔
Buziaki😘„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2021, 16:20
Iza34, mother84, AdelaX, Hekate42, nadzieja_86, Mysza123, Ewi28, Miśkowa, Emrica lubią tę wiadomość
-
Adele słodki jubilat! I te zaczepne iskierki w oczach 😁
Adelax czuje się ok, trochę mnie ręka jeszcze boli, pytałam koleżanki to mówiła, że też tak miała na drugi dzień.
Hekate obiad w iście tatusiowym stylu.😂
Mother słusznie, akurat tu przy drugiej dawce mogą być większe objawy. Koleżanka akurat obie bez większych zakłóceń przeszła. Jakbym miała jakąkolwiek możliwość to też bym wolała Astrę niż nic... Dowiedziałam się w ogóle kilka dni temu o bracie ciotecznym, leży w kolejnym szpitalu, już pod respiratorem, stan podobno krytyczny...😔 Facet koło 50-tki, w tym roku jego syn miał się żenić.
Iza patrzyłam dziś na sadzonki truskawek, bo chciałam zamówić i ta rumba to jakaś licencjonowana tylko do plantacji 😅 To oglądam inne, jeszcze trochę mi koleżanka obiecała od siebie z ogródka to jak coś też wykorzystam 😁
Kinga to nic nie rozumiem z tymi testami 🤔 My na Wielkanoc robimy tylko szukanie w ogrodzie słodyczy, jak je znajdzie to one stanowią nagrodę samą w sobie -
nick nieaktualnyWiera my szdzonki rumby kupowalismy od plantatora truskawek, nie ze szkolki. Ze szkolki to kupowalismy grandarose i te rzeczywiscie sa z licencja. Poszukaj ogloszen na tej stronie www.igrit.pl Męża teraz nie ma to nie spytam gdzie on szukal ogłoszeń.
-
Adele słodziak 😍
Kinga ja już nie wiem co z tymi testami... Potwierdzam to co wcześniej pisałam, koniecznie z tym i z piersią do lekarza, to trzeba wyjaśnić.
My robimy drobnostki tylko. Synkowi kupiliśmy książkę i do tego jakieś słodycze i tyle 🙂
Hekate taki obiad z Maca to bym sobie zjadła 🙊😜 a chleb mam zamiar pięć jutro 😁
Dziś do południa piękna pogoda, mały biegał na podwórku 3 h, a ja sobie odpoczęłam trochę na balkonie, bo rano poprasowałam cały kosz rzeczy 😉 a potem po obiedzie to spać się chciało, bo deszcz zaczął padać.
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
mother ja nie miałam jak wstawić suszarki do łazienki dlatego jest w przedpokoju w zabudowie
Co do szczepien też się zapisałam ale pewnie z rok poczekam 😅 za to jakoś niedługo męża mają szczepić
PAP śliczny chlopczyk 🥰
My też nie używamy antykoncepcji ale mam jedyna i najlepsza - brak seksu 🤣🤣🤣🤣 jeny posucha taka,że nie pamiatam kiedy taka była 🙄 ale albo siły brak albo nie ma kiedy ... 😓
A Ignas to taki łobuz okrutny .. będziemy z nim się mieli.. pierwszy syn bardzo grzeczny to na drugim się wiele nauczymy 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2021, 19:59
-
Blawatek wrote:Cześć, Dziewczyny
u nas starania trwają pełną parą, mamy już dziewiecioletnia córcię. W kolejnym miesiącu podchodzimy do kolejnej inseminacji. Jest tu jakas mama po tym zabiegu?
Słonecznej soboty ☀️będzie dobrze
-
Pap Adel super chłopaki 😀
Kinga podziwiam za twój spokój przy tych testach ja po tej kreskę na teście poszlabym obrazu na betę. Zbadaj to wszystko.
Wiera i dobrze i pierwsza dawka ci poszła, aby bezobjawowo się przyjęla.
Mój test wyszedł jako nierozstrzygajacy to powtórki. W poniedziałek telewizyte i skierowanie na test. Czuje się dobrze reszta rodziny też. Jak tu iść drugi raz jak już wie się co go czeka to gmyranie w nosie nieprzyjemne i długo bardzo.
Dopadła mnie bezsenność chodzę późna spać po północy budzę się przed 6 i spać mi się już nie chce. Męczy mnie to bo ja jestem śpioch i to duży.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2021, 21:42
-
Aj Kinga szkoda kiedy do lekarza sie wynierasz?
Emrica a to testem az szkoda ze znow powtarzasz najwazniejsze ze dobrze sie czujecie.
Adele ale kawaler juz duzy ten rok pewnie szybko minal. A chyba wysoki jest? Te nozki na zdjeciu dlugie.
Ewi to bardzo milo jak maz rak pomaga.
Hekate a to dzis pelna para praca szla a jak pogoda dopisuje to az sie che na dworze zrobic.
Mother w to dobrze ze synek tyle nadwirze na dzis a ty odpoczelas.
My dzis w domu troche nastroj swiateczny zrobilismy jakies 🐣🐇 i wianek na dwrzwiach wymienilam nadmienie ze sam robilam.Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualnyMy juz na nogach, znow wczesna pobudka patrzac na stary czas. My niestety nie zdazylysmy wczoraj złapać tego slonca ☹.
Emrica slyszalam o takich niejednoznacznych testsch do poprawki. Ja jak widze jak wkładają ten patyk do gardla przez nos to mi sie cos robi 😝. A test ciazowy powtarzalas?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2021, 06:58
-
Nadzieja podziwiam za samodzielne wykonanie wianka 👏
Adele w przedpokoju to ja już nie mam miejsca😂 musiałabym chyba na balkonie podłączyć 😂
Emrica najważniejsze, że nie czujesz się źle nawet jeśli to covid. A jak sprawy ciążowe? Powtarzałaś test? Coś więcej wiadomo?
Ja akurat to przestawienie czasu na letni lubię i by mogło już tak zostać 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2021, 07:57
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
Emrica jest druga kreska jak nic 🙂 trzymam mocno kciuki ✊✊
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Emrica a ciśnienie mierzysz? Mi gin powiedział, ze problemy ze snem czesto z nadciśnieniem sie łączy.
Mam nadzieje, ze mimo wszystko test wyjdzie negatywny przynajmniej troche spokojniejsza będziesz...
Jejku jak ja ci kibicuje✊
Adele a jak maz z reka?
Ale dobrze synuś wygląda, moj jest wielki też. Ja ju juz tak czekam az zacznie chodzić.