Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nadzieja trzymam kciuki, żeby to ostatnia była.
Iza ja miałam też patent z wanną, lałam wodę, a mały lał do kubeczka od razu. Te woreczki jakoś nigdy się u nas nie sprawdzały
Kochane! Bardzo dziękuję za Wasze wsparcie 😘 dziś o 11.27 przyszedł na świat nasz drugi synek, 3995 g, 59 cm. Poród SN. Od 4 cm miałam zzo, dzięki temu przez dwie godziny odpoczęłam, bo nie czułam skurczy, nabrałam sił na parte jak już znieczulenie zeszło. Koniec był ciężki, ale w porównaniu z pierwszym porodem bez znieczulenia to naprawdę szok. Oczywiście pękłam, aż do tyłeczka, ale na szczęście tylko tak powierzchownie. Przy okazji zszyli mnie ładnie i poprawili co było po pierwszym porodzie. Opieka super. Teraz też póki co leżę sama na sali, ale zobaczymy czy ktoś nie dojdzie. Mąż był przy porodzie ☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2021, 14:20
Miśkowa, nadzieja_86, Iza34, Mamaxa, calanthe, Mysza123, Hekate42, pap86, aLunia, AdelaX, Kinga2020 lubią tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Mother gratuluje kochana! 😘😘😘 Cieszę się że wszystko poszło dobrze, masz te moc💪 odpoczywaj teraz i ciesz się malenstwem❤️4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;
20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
PS to mały wielki człowiek 😍 ja też peklam i szyli mnie chyba z 40 min ale teraz wszystko jest ok✌️4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;
20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
nick nieaktualnyMother gratulacje. Super ze wszystko bylo dobrze. Odpoczywaj teraz i cieszcie się sobą. Szczesciara jestes że mąż byl z tobą, razem do samego konca. I naprawde duzego chlopa urodzilas.
No, chyba czas odpuscic juz tej komorce. Kolejne forumowe szczescie juz na swiecie 😁 🙆♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2021, 14:43
-
Gratulacje już się wzruszyłam!!!!!
Pięknie odpoczywaj!
Duży chłopak cudowanie że mąż był z Tobą. ❤️❤️❤️
Kolejne dzieciątko na forum.Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Mother, gratulacje, tak czulam po tym porannym poscie ze do poludnia max i maly bedzie na swiecie 🥰
Cieszcie sie soba, odpoczywajcie, warunki z tego co piszesz macie bardzo dobre wiec szybko Wam ten czas w szpitalu zleci. ☺️
Dopiero co staraliscie sie, pokazywalas test a tu juz maluszek z Wami, cos cudownego 🥰 -
nick nieaktualny
-
Mother, ogromne gratulacje Kochana🤗😘
Kawał chłopa urodziłaś 👏
Niech rośnie zdrowo✊😍„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
nick nieaktualny
-
Mother Kochana! MASZ MOC!! a na swiecie masz juz swoj drugi wyczekany wymarzony SKARB!! NIECH ZDROWO ROSNIE , a Ty pomalutku dochodz do siebie. Jak odpoxlczniesz to pokaz nam ten nowy CUD! Duzo przystawiaj do cycusia, jak keszcze nie ma mleczka i maluch bedzie plakal to dostawiaj do piersi a potem dawaj troche mm-nie boj sie o nie prosic. Oczywiscie raczej od jutra bo dzis dzidzius i ty musicie odpoczac i musi ssac siare.Szymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt
-
Mother urodziłaś sobie prezent na dzien namy! Bardzo sie cieszę i całego serca ci gratuluje! Duzo zdrówka dla was! A synuś wielkościowo podobnie do mojego ❤
-
Mother ogromne gratulacje! Zdrówka dla maleństwa a ty odpoczywaj i odsypiaj,bylas bardzo dzielna 🥰
Moge sobie tylko wyobrazić jak cudownie sie teraz czujesz czując zapach maleńkiego bobaska... aż mi lza sie zakręciła, jak ja bardzo za tym tęsknię.
U mnie chyba nic się nie uda, w tym miesiącu tylko jedno ❤,i to 3dni po owu.
Dzis koleżanka z pracy przywitała mnie zdjęciem z usg i oswiadczyla ze jest w ciąży. 2 tyg spoznial jej sie okres ,a wczoraj lekarz jej powiedzial ze jest w 12 tyg.ehhh