Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCalanthe moją to przez kolano przelozyc i .... Trudny przypadek do leczenia. Jak jej smak nie podchodzi to wymiotuje wiec tym spodobem mam pol apteki w domu. Inhalujemy sie sterydami juz z 4 tydz.i nagle bunt- ona nie bedzie robic inhalacji. A kaszle nadal. Mi juz rece opadaja.
Ola za to nie chce chodzic spac, nie chce jeść i nie chce sie myc, no i chyba mamy cos w stylu buntu 2-latka 😲, nie podoba sie to ryczy a ze sie duzo nie podoba to jest strasznie.
A ja chyba mam wiekszy pms z @ niz przed. Wkurzylam sie bo mi tesciowa szperala pod moja nieobecnosc w torbach z zakupami. I mowie mezowi ze to nieladnie a on że co to takiego jak chciala sobie zobaczyc co kupilam. A potem tylko slucham komentarzy, dlatego nie pojazuje zakupow.
Kurczaki, znowu zamarzam. Ja chce juz lato i upały 😭 -
Calanthe jak ja Cię rozumiem z tą koroną... Jak byłam z Hanią w szpitalu co miała to (wtedy jeszcze) podejrzenie zapalenia płuc to też źle się czułam i choć miałam negatywny test i powiedziałam w poczekalni to ludzie dziwnie na mnie patrzyli. Teraz też Hania zatoki mnie dopadly (albo złapałam coś od Hani) i mocno się zastanawiam czy odwołać wizytę u dentysty czy iść... Pewnie zadzwonię i się zapytam.
Iza może warto się skontaktować z jakimś psychologiem który pomoże Ci ogarnąć dzieci? Podpowie co robić, co jest normalne w danym wieku itd. Może sama potrzebujesz komuś się wygadac? Nam w ogarnieciu kryzysu dużo pomogła pani ze żłobka, znajoma psycholozka i książki - wartosciowa literatura może dużo pomoc. Co do teściowej to ja dazylabym za wszelką cenę żeby się od niej odgrodzic... Może po części stąd też problemy z dziećmi?4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
nick nieaktualnyPotrzebuje sie komus wygadac, mąż nie do konca mnie rozumie, mamie tez przestalam cokolwiek mowic bo ignoruje to co mowie, siostra - przytaknie ale nie doradzi bo ona ma luz bues, nikt do niczego jej sie nie wtraca. Czasami czuje sie sama jak palec i jak don Kichot z wiatrakami.
Wszystkiego najlepszego w Dniu Matki.
Staraczki pamiętajcie, wy tez mimo że pragniecie drugiego dzidziusia to juz macie swoje skarby dla ktorych jestescie najwazniejsze. Drugie tez bedzie i tego wam życzę.nadzieja_86 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny życzę wam również miłego dnia dobrze chociaż miec jedno dzieciątko możemy świętować ten dzień.
Iza a to może spróbuj takiej pomocy jak Miskowa napisała bo ta cała sytuacja odbija się na Tobie a później dzieciach i to się nie zmieni tylko narasta. Powinnaś więcej spokoju mieć i oczyścić się od tej toksycznej osoby.
Mother jak noc jak się czujesz? Piękniejszego dnia mamy nie mogłaś mieć!
Kinga no widzisz jak to jest tylko pozazdrościć koleżance.
Emrica jak się masz czujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2021, 10:00
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Calanthe dużo zdrówka dla Was 😘
Dziewczyny dziękuję Wam za gratulacje 😘 z okazji Dnia Matki życzę każdej dużo miłości i szczęścia, a tym, które starają się o wyczekiwane dziecko życzę, aby wkrótce każda mogła się cieszyć z kolejnego bejbika☺
Mnie dopadł po znieczuleniu zespół popunkcyjny, ale to taki fest. Ledwo żyłam. Od północy do 8 byłam na morfinie i innych lekach, ale nie pomagało zbytnio, na szczęście anestezjolog zrobił łatę z krwi (wbił się w to samo miejsce gdzie dawał znieczulenie i wcisnął strzykawke moją krew) Na straszny ból głowy jaki miałam w większości pomogło, reszta jak ból karku czy pleców ma przejść z czasem w ciągu do 2 tyg.
Wstawię foty, ale proszę nie cytować, potem usunę ☺ pierwsza po porodzie, a druga z dzisiaj
Może jutro wyjdziemy 😌Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2021, 12:05
calanthe, nadzieja_86, Mysza123, Iza34, Hekate42, Miśkowa, Adele27, Kinga2020, Piszczak, Emrica, Wiera, AdelaX lubią tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Mother ale bobasek😍😍😍 no i te włoski 😊 nie słyszałam o zespole popunkcyjnym... Mam nadzieję że szybko dojdziesz do siebie
dużo zdrówka i sił
Ja dziś znowu jestem nieprzytomna. Rano kawa do łóżka bo tak samo jak ostatnio miałam mdlosci i potwotne zawroty głowy. W sumie już 3 dziś wypiłam, wzięłam tabletki i dalej mi źle. Do tego jestem przeziębiona 😲mother84 lubi tę wiadomość
4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Mother piękny on a te włosy jakie ma cudo!
Dobrze ze zareagowali i ból mija wracj do sił!mother84 lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Mother ale cudowny, ile wloskow ma, widac ze duzy chlopczyk 🥰
Nie zazdroszcze zespolu popunkcyjnego, to okropny bol nie dajacy zyc, bardzo czesta przypadlosc po cc, albo wlasnie po znieczuleniu. Oby teraz bylo tylko lepiej. W domku dojdziesz do siebie ☺️mother84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Miśkowa dużo zdrowia dla Ciebie 🤗
Miśkowa lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny