Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny - jest dobrze🙂
Beta 859😁
181,6%mother84, nadzieja_86, calanthe, Adele27, Kinga2020, Emrica, Miśkowa lubią tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
nick nieaktualny
-
Hekate42 wrote:Dziewczyny - jest dobrze🙂
Beta 859😁
181,6%
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
mother84 wrote:Ale super!!! No to teraz już musi być dobrze ☺ gratulacje!!!!! 😊„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
No no Hekate ja cały czas jest dobrej myśli!!!
Taka dajesz wiarę i nadzieję dla nas wszystkim mimo wieku i niskiego AMH można! I ty jesteś zywym przykładem brawo Ty! ❤️Hekate42 lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nadzieja_86 wrote:No no Hekate ja cały czas jest dobrej myśli!!!
Taka dajesz wiarę i nadzieję dla nas wszystkim mimo wieku i niskiego AMH można! I ty jesteś zywym przykładem brawo Ty! ❤️
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
nick nieaktualny
-
Hekate i to jest super wiadomość ! 😁😁 Gratuluję!
Teraz staraj się spokojnie bez nerwów czekać na wizytę na pewno będzie mocne bijące ❤️✊ choć wiem,że nie będzie ci łatwo się nie denerwować ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2021, 15:02
Hekate42 lubi tę wiadomość
-
Hekate pewnie kamien z serca spadl?
Ogromne gratulacje 😘
Partner juz wie?
A u mnie bez zmian z glowa ,brzuch juz odpuścił, czasem czuje lekki skurcz ale delikatniej.
Temp pod pacha ciągle mam 37...niezaleznie od pory dnia ,od kilku dni i wcale nie spada. A tam dogłębnie nie mierzyłam.
Naczytałam się juz o ciazy w jajowodzie , albo ze takie plamienia co mialam mogą oznaczać niedomoge lutealna i niski poziom progesteronu. Tylko dziwne ze trwaly 3 dni ... i czy to dobrze ze od razu duphostan wzielam.
Mdlosci tez sa, jesc nie moge . Dzis do pracy wzielam owsianke i nawet to nie przeszlo. Gumy do żucia ratują sytuację. A w domu obiad ugotuje i nie zjem. Możliwe ze od brania dupka mam mdlosci? -
Nic się nie martw ,a wszystko będzie dobrze. Przyrost masz więcej niż super a to najważniejsze. Dzielny wojownik albo wojowniczka sie zadomowila w twoim brzuszku...i od początku chce powiedzieć mamie ja tu jestem i rosnę. Teraz dbaj o siebie i odpoczywaj. Może po ostatnim zdarzeniu weź od samego początku zwolnienie...A w pracy muszą sobie poradzić, teraz ty i dziecko jesteście najważniejsze.
-
Kinga2020 wrote:Nic się nie martw ,a wszystko będzie dobrze. Przyrost masz więcej niż super a to najważniejsze. Dzielny wojownik albo wojowniczka sie zadomowila w twoim brzuszku...i od początku chce powiedzieć mamie ja tu jestem i rosnę. Teraz dbaj o siebie i odpoczywaj. Może po ostatnim zdarzeniu weź od samego początku zwolnienie...A w pracy muszą sobie poradzić, teraz ty i dziecko jesteście najważniejsze.
Wychodzę z założenia, że ciąża to nie choroba🤷♀️
Gdyby były wskazania, to oczywiście.
Ja lubię swoją pracę🙂„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
Hekate kciuków nie przestaje trzymać ✊ ale po cichu gratuluję ❤
Kinga rób betę, juz troche miałaś pozytywnych testów 😬 choc ten jest mocny wiec✊✊✊✊
A ja wam powiem w tej nowej pracy jest jakis dziwny wyścig szczurów wśród nowych pracowników bo przyszliśmy w 3 w tym samym czasie. Ja sie nie odnajduje w czymś takim. Mamy czat gdzie nas szkola i ja tam pisze, a tu dzisiaj wyszło, ze reszta bezpośrednio na priv. Choc tyle dobrze, ze menager powiedział, ze pisałam na głównym o jakimś tam zadaniu to bedzie losowanie kto co zrobi a nie takie za plecami. Nie wiem juz czy to trzeba byc takim przebiegłym... -
aLunia w większości firm są takie tematy .. z tego co słucham znajomych .. rób swoje i tyle pewnie z czasem się wiele okaże jak robić co robic z kim tak a z kim nie.. 😒
Kinga no kreska jest nie ma co tylko właśnie .. już miałaś takie przypadki więc beta myślę byłaby najlepsza pewnie -
ALunia, takie życie jest pojebane niestety.
Korpozuczki tak maja 😖
Kinga, jest!
Leć na bete jutro i w poniedziałek.„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
Dziewczyny ciężko Was nadrobić!
Hekate super! Nadal ściskam kciuki za 💗
Kinga leć na betę!
Mother to poszaleliscie😂 u nas to samo, ponad rok posuchy a potem jak pierwszy raz 🤣
Wiera ja dobrze znioslam znieczulenie i tego samego dnia pojechałam do domu ☺️ następnego dnia rano gorzej się czułam ale popołudniu mąż już zawiozl mnie na terapię 😁 a koleżanka z pracy po laparo miała 3 tyg L4... (ja miałam 10 dni)
Nadzieja delektuj się kawka! Ja swoją uwielbiam. Poeksperymentujcie z gruboscia mielenia ziarna i ilością mleka i zawsze będzie wychodziła Wasza ulubiona kawa😊
My dziś przez chyba 4 godz próbowaliśmy kupić kuchnię on-line... Na szczęście się udało ale zmeczylo mnie to strasznie a przez tel czułam że mąż już w...wiony. Mam nadzieję że z dostawą nie będzie problemu bo zmywarka którą chcieliśmy jest niedostępna do września
Alunia przykre to takie... Atmosfera w pracy jest mega ważna. Mam nadzieję że jakoś się odnajdziesz w tej nowej sytuacji 😊4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Kinga jest druga krecha i to wyraźna, ale tak jak dziewczyny piszą, zrób betę... Jak masz gdzie to zrób jutro, a w pn powtórzysz ☺ jak wzięłaś dupka to myślę, że nie zaszkodzi, ale nie odstawiaj już teraz na własną rękę.
aLunia oby atmosfera w pracy się poprawiła... Wiem jakie to ważne. Ja np. bardzo lubiłam swoją pracę, zawsze było fajni ludzie, a teraz tuż przed moim odejściem cała fajna ekipa odeszła, wiem, że teraz tam jest masakra, zostali właśnie ludzie, którzy dla pracy zrobią wszystko, po trupach do celu normalnie... Na samą myśl, że mam tam wrócić to mi niedobrze... 🤮
Miśkowa to kciuki by wszystkie zakupy były udane☺ A jak sprawa @? Przyszła? 🙊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2021, 21:54
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyHekate, Kinga dzieje sie. Kciuki za pozytywny rozwoj sytuacji.
A ja od wczoraj chodze wku... i teraz wieczorem mi sie ulalo.
Alunia w korpo źle ale w domu wielopokoleniowym jeszcze gorzej 😢.
Wiecie jaki spotkal dzisiaj Zuzie parszywy los. Byla na podworku i ptak na nią narobil. Ale to jak, na wlosy, przez całą twarz (oko, nos, usta) i po bluzce az do samego pepka. Jak się zaczela drzec, ja zaraz do niej, jak to zobaczylam omg, ochyda 😝, nie wiem jakim cudem ona nie zwymiotowala jak taka wrazliwa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2021, 22:59