Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo w końcu przyszła @, w 42 dc 🤪 znowu czeka mnie działanie "na ślepo". Kompletnie nie wiem czego się spodziewać w tym cyklu. Nie mam pojęcia kiedy będzie owulacja ... Chyba po @ będzie ♥️♥️♥️ co drugi dzień z nadzieją że się wstrzelimy 😝
Powiem Wam, że od razu mi się dzisiaj humor poprawił. Niby @, ale przynajmniej można działać dalej, a nie czekać nie wiadomo na co 😁 -
Tiril to dobrze że się zjawiła. Musisz się obserwować i może uda ci się wyłapać moment owulacji.
A moja malutka kończy dzisiaj 3 latka. Kiedy to zleciało? Robię dziś skromne urodzinki dla nas i dla dziadków, tort już zrobiony. jeszcze muszę zaliczyć dzisiaj zebranie w szkole. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIza Wszystkiego Najlepszego🎉
Mój ma roczek 1 grudnia. Ale stwierdziłam, że imprezę zrobię dopiero w styczniu jak będzie msza roczkowa.
Kurcze czasem się zastanawiam czy moja siostra to napewno moja siostra. Była ostatnio na łyżeczkowaniu, w końcu po 3 miesiącach krwawienia🤦♀️ poszła do lekarza i dostała skierowanie. Na usg nic nie widzieli. Woec mam nadzieję, że zaczyna się już wszystko sypac u niej przez otyłość, to może w końcu się weźmie za siebie.
Iza37 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję za życzenia w imieniu córci.
Zrobiłam w domu ile mogłam i pojechałam na zebranie do szkoły z którego musiałam się urwać bo mocno się przeciagalo. A jak wróciłam to kto robił w kuchni-moj mąż. Teściowa przed tv. Zawsze tak pomaga. Ale mniejsza o to. Przyjechali moi rodzice, Ola bardzo ucieszyła się z prezentu, nawet do dziadka poszła na ręce jak ostatnio od niego stroniła, no i nie mogła doczekać się na torta a jak w końcu go przyniosłam, odśpiewaliśmy "sto lat" to ona albo się zawstydziła albo nie wiem co bo tak wtuliła się w tatusia że zasnęła. No i po imprezie, tzn. jej obecności bo my siedzieliśmy dlugo. Aż mi jej szkoda bo tak czekała na tego wymarzonego zielonego torta a nawet świeczki nie zdmuchnęła. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Piszczak to dobrze że dostałaś skierowanie na badania. Będzie wszystko jasne.
No moja teściowa tej jesieni nieźle się zaniedbała. Od 2 miesięcy mówiliśmy żeby poszła do lekarza to się z nas śmiała. W końcu poszła i to z czym innym a wyszła z gabinetu ze skierowaniem na RTG płuc i co się dziś okazalo-ma zapalenie oskrzeli. Tamta infekcja nie wyleczona, wlokła się bardzo długo, co chwilę coś nowego a teraz od razu poszło na oskrzela. I co, źle jej mówiliśmy żeby poszła do lekarza, żeby w końcu się doleczyla a nie tylko lek przeciwwirusowy przez 3 dni, Amol i czosnek. -
Hej! Wszystkiego najlepszego dla Oli i dla Kamilka 🎉🎉🎉🎉 niech zdrowo rosną, te dzieciutki nasze 😉
No powiem Wam chwile mnie nie było. Bo u nas też z znowu kaszel i katar... I moja mama znowu przyjeżdża 🤣 juz nie wiem czy się śmiać czy płakać. .
Tiril, no to w sumie dobra wiadomość. Wiesz możesz testy owulacyjne robić 😉 ale to też takie strzelanie na ślepo. U nas ciekawe czy na mikołaja pod poduszkę dwie kreski przyjdą 😉 tydzień od domniemanej owulacji i ❤️ i powiem Wam, że jak nigdy dotąd nie pocilam się, w sensie bez zapachowo. Tak teraz mam taki zapach potu, że po pół dnia musze zmienić bluzkę... Może to jakis znak 🤔 -
nick nieaktualny
-
Piszczak sto lat dla synka i dużo zdrówka 🎉🎂
Ja zrobiłam teraz urodzinki bo miały być w święta ale moja mama tuż przed świętami idzie do szpitala i powiedziała że nawet jak na święta wróci do domu to będzie chciała odpocząć. A zależało mi na jej obecności. No i my też do moich rodziców nie pojedziemy w święta żeby nie robić im kłopotu i hałasu.
martwię żebyśmy nic od teściowej nie złapali, jak na przekór Ola teraz tylko z nią siedzi, nawet jak teściowa nie chce. Weź zabron dziecku. -
Kropka trzymam za Was kciuki i życzę Ci, żeby Mikołaj Wam w grudniu przyniósł 2 kreski na teście i małego człowieka pod sercem ❤️
A ja umówiłam się na usg 3 trymestru na po świętach! Szok jak to leci -
nick nieaktualny
-
Czy ja rano pisałam, że mam nadzieję 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ no to już nie mam ... Bo w 24 dni przyszła @.. nie rozkminaima mojego organizmu. Chyba czas odwiedzić lekarza. Bo coś jest nie tak.
W ogóle mamy podejrzenie bostonki, bo mala nie chciała jeść. 37.1 marudna, katar kaszel, ale pokazuje na buzię. Zagladam a tam całą buzia w takich małych krosteczkach. I jutro do lekarza pędzimy. Ale na całym ciele tez ma pojedyncze pecherzykowate krostki. A może to ospa . 🤔
Gusia, to juz 3 trymestr.. 🙈 kiedy to zleciało, to zaraz bedziesz rodzić 🙈
Piszczak. Wlasnie czytałam artykuł, że zatrzesienie jest dzieci w szpitalach . Oby Was ominęło..
Iza, i dobrze macie juz imprezke z glowy
a i Ola chociaż tyle skorzystała, że to jej impreza a nie święta z urodzinami.