Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Adele27 wrote:Mada trzeba zaczac rozpalac namietnosc haha
Miłego dnia dziewczyny ♥♥♥
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Luccecita wrote:Mada to moze plamienie owulacyjne?
ja tez w tym cyklu mialam sluz z żywo czerwoną krwią w okolicach owulki -
Dziękuję dziewczyny, ale nie wiem czy nie będzie za szybko, jutro 27 dc, a owu wyznaczyło mi na 18 dc chociaż mi się zdaje, ze szybciej była...
Luceccita, testujemy prawie w tym samym czasie, może ja tez do soboty poczekam?
Piersi mnie tez lekko bola i tak dziwnie mrowią, dol brzucha też ćmi, choć od porodu nigdy nie dawał o sobie znać przed @ ciekawe czy cos się szykuje, byłoby super.
Kasiula, daj znać jak wyniki. Ja mam niedoczynność i muszę regularnie kontrolować TSH. Teraz mam 1.9 i dostalam zielone światło do starań.
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2016, 10:43
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Adele27 wrote:lilirose mi wyznaczylo owu na 17dc ale tez uwazam ze byla szybciej 14/15dc
Średnio są długie na 28-29 dni, więc jeśli owu wyznaczyło mi na 18 to faza lutealna miałaby 10-11 dni? I co wtedy z zagnieżdżeniem, praktycznie na granicy...
Ostatnio moje cykle miały tendencję do skracania, np. 26 dni, wtedy to już w ogóle byłoby niekorzystne, żeby owulka była 17 czy 18 dc... Dlatego wydaje mi się, że raczej była wcześniej.
Starania były od 7 dc do 16 dc, może coś przetrwało.
-
nick nieaktualny
-
Adele u mnie też tak 20.09-21.09 albo i później bo nigdy nie miałam w zegarku w reku ale tak sobie postanowiłam że to bedzie 11dpo wiec może będzie szczęśliwy jak przy córce zobaczymy, bo chciałam tez 23.09 testować w swoje urodziny ale to troche za długo i jak bedzie 1 kreska to bedzie mi przykro
lilirose, Luccecita trzymam za was kciuki :*
Ja ten wykres to tak troche z przymrużeniem oka biore bo to jednak system i może się mylić, chociaż u mnie się w miare sprawdza.
A i mam wyniki TSH 1,93 norma 0,27-4,2
FT3 3,23 norma 2,57-4,43
FT4 16,70 norma 11,971-21,882
chyba dobre? -
Malinka, chciałabym Ci moc juz gratulowac!
Kasiula, to mamy identyczne wyniki mi lekarz dał zielone światło do starań
Brzuch mnie dziwnie pobolewa, aż trudno mi uwierzyć, że to nie na @. Chciałabym już testować, ale mam tylko 1 test i nie chcę go marnować na falstart