Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Adele, Na lewym jajniku nic. Na prawym było kilka ale bez dominującego. Stwierdził, że albo jestem przed owu, albo faktycznie mogłam już mieć wtedy co te bóle były. Wypytał jeszcze o tarczycę, to też może pochrzanić cykl. Dowiedziałam się tylko że nie ma nic niepokojącego,ale na razie to mi wystarczy:)
-
Ellka wrote:Adele, Na lewym jajniku nic. Na prawym było kilka ale bez dominującego. Stwierdził, że albo jestem przed owu, albo faktycznie mogłam już mieć wtedy co te bóle były. Wypytał jeszcze o tarczycę, to też może pochrzanić cykl. Dowiedziałam się tylko że nie ma nic niepokojącego,ale na razie to mi wystarczy:)
Pewnie jeszcze któryś będzie dominujący to dobrze,że jest ok -
Adele, chyba że jestem po, bo tego nie wykluczył. Rozbroił mnie pytaniem czy nie jestem w ciąży oO;p
-
Adele, nie mam pojęcia skąd to pytanie
Niedługo będę dzwonić żeby się zapisać do mojej gin, to będą konkrety;) -
Simon gratulacje!!!:)Ty bylas tak dlugo na forum dobrze ci sie udalo w koncu!!!
U mnie 13 tydzien dzisiaj ide go gina. Szybko zlecialo weszlam w drugi trymestr:)
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny, zycze 2 kreseczek na tescie!!!Tanda, agulineczka, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
-
Kasia 1805 wrote:W zasadzie to chyba teraz my-tzn. za jakiś tydzień bo chyba idziemy tak samo znaczy się dzisiaj 5 dp.
Taa idziemy raczej tak samo w przyszly weekend jakos mam termin @
magdis no taa Ty i truskaweczka jakies objawy ciążowe juz masz ? Hehe bo ja zazwyczaj mam co miesiąc ale w tym jakos mam przeczucie,ze sie nie udalo - standard -
magdis, truskaweczka - kciuki za testowanie! I za resztę oczywiście też, ale Wy najbliżej
Tanda - dobrze, że zrobiłaś TSH, bo zazwyczaj łatwo się zbija, a takie może utrudniać zajście w ciążę.
Dziewczyny biorące długo kwas foliowy - zróbcie sobie badanie na poziom, ja teraz zrobiłam i okazało się, że mam podwyższony...Niewiele, ale jednak. A w nadmiarze może być toksyczny.
Ja po wizycie, wszystko ok, serducho bije, maluch wymiarowi odpowiada terminowi @. Teraz czekam na prenatalne.magdis lubi tę wiadomość
-
Adelcia, jest paczuszka:D Dzięki raz jeszcze:* Od przyszłego cyklu będę pić, bo z tym jakoś nie wiążę nadzie
-
Wredotka wrote:magdis, truskaweczka - kciuki za testowanie! I za resztę oczywiście też, ale Wy najbliżej
Tanda - dobrze, że zrobiłaś TSH, bo zazwyczaj łatwo się zbija, a takie może utrudniać zajście w ciążę.
Dziewczyny biorące długo kwas foliowy - zróbcie sobie badanie na poziom, ja teraz zrobiłam i okazało się, że mam podwyższony...Niewiele, ale jednak. A w nadmiarze może być toksyczny.
Ja po wizycie, wszystko ok, serducho bije, maluch wymiarowi odpowiada terminowi @. Teraz czekam na prenatalne.Wredotka lubi tę wiadomość
-
Wredotka super wieści niech maluszek zdrowo rośnie!
Kurde ja juz 18miesiecuy lykam kwas hmmm i co teraz jak masz podwyższony ? A czytałam,ze niby nie mozna go przedawkowaćWredotka lubi tę wiadomość
-
Adele27 wrote:Taa idziemy raczej tak samo w przyszly weekend jakos mam termin @
magdis no taa Ty i truskaweczka jakies objawy ciążowe juz masz ? Hehe bo ja zazwyczaj mam co miesiąc ale w tym jakos mam przeczucie,ze sie nie udalo - standard
-
Ellka wrote:Adelcia, jest paczuszka:D Dzięki raz jeszcze:* Od przyszłego cyklu będę pić, bo z tym jakoś nie wiążę nadzie
Ellka lubi tę wiadomość
-
To się pije do owu?
Przed snem łyżeczka na szklankę wody?