Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Adele, Na lewym jajniku nic. Na prawym było kilka ale bez dominującego. Stwierdził, że albo jestem przed owu, albo faktycznie mogłam już mieć wtedy co te bóle były. Wypytał jeszcze o tarczycę, to też może pochrzanić cykl. Dowiedziałam się tylko że nie ma nic niepokojącego,ale na razie to mi wystarczy:)
-
Ellka wrote:Adele, Na lewym jajniku nic. Na prawym było kilka ale bez dominującego. Stwierdził, że albo jestem przed owu, albo faktycznie mogłam już mieć wtedy co te bóle były. Wypytał jeszcze o tarczycę, to też może pochrzanić cykl. Dowiedziałam się tylko że nie ma nic niepokojącego,ale na razie to mi wystarczy:)
Pewnie jeszcze któryś będzie dominujący
to dobrze,że jest ok
-
Adele, chyba że jestem po, bo tego nie wykluczył. Rozbroił mnie pytaniem czy nie jestem w ciąży oO;p
-
Adele, nie mam pojęcia skąd to pytanie

Niedługo będę dzwonić żeby się zapisać do mojej gin, to będą konkrety;) -
Simon gratulacje!!!:)Ty bylas tak dlugo na forum dobrze ci sie udalo w koncu!!!
U mnie 13 tydzien dzisiaj ide go gina. Szybko zlecialo weszlam w drugi trymestr:)
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny, zycze 2 kreseczek na tescie!!!
Tanda, agulineczka, nadzieja_86 lubią tę wiadomość

-
Kasia 1805 wrote:W zasadzie to chyba teraz my-tzn. za jakiś tydzień bo chyba idziemy tak samo znaczy się dzisiaj 5 dp.
Taa idziemy raczej tak samo
w przyszly weekend jakos mam termin @
magdis no taa Ty i truskaweczka
jakies objawy ciążowe juz masz ? Hehe bo ja zazwyczaj mam co miesiąc
ale w tym jakos mam przeczucie,ze sie nie udalo - standard
-
magdis, truskaweczka - kciuki za testowanie! I za resztę oczywiście też, ale Wy najbliżej

Tanda - dobrze, że zrobiłaś TSH, bo zazwyczaj łatwo się zbija, a takie może utrudniać zajście w ciążę.
Dziewczyny biorące długo kwas foliowy - zróbcie sobie badanie na poziom, ja teraz zrobiłam i okazało się, że mam podwyższony...Niewiele, ale jednak. A w nadmiarze może być toksyczny.
Ja po wizycie, wszystko ok, serducho bije, maluch wymiarowi odpowiada terminowi @. Teraz czekam na prenatalne.
magdis lubi tę wiadomość

-
Adelcia, jest paczuszka:D Dzięki raz jeszcze:* Od przyszłego cyklu będę pić, bo z tym jakoś nie wiążę nadzie
-
Fajnie że wszystko ok. I w ogóle fajnie CiWredotka wrote:magdis, truskaweczka - kciuki za testowanie! I za resztę oczywiście też, ale Wy najbliżej

Tanda - dobrze, że zrobiłaś TSH, bo zazwyczaj łatwo się zbija, a takie może utrudniać zajście w ciążę.
Dziewczyny biorące długo kwas foliowy - zróbcie sobie badanie na poziom, ja teraz zrobiłam i okazało się, że mam podwyższony...Niewiele, ale jednak. A w nadmiarze może być toksyczny.
Ja po wizycie, wszystko ok, serducho bije, maluch wymiarowi odpowiada terminowi @. Teraz czekam na prenatalne.
też bym tak chciała.... no ale nic poczekamy zobaczymy
Wredotka lubi tę wiadomość

-
Wredotka super wieści
niech maluszek zdrowo rośnie!
Kurde ja juz 18miesiecuy lykam kwas hmmm i co teraz jak masz podwyższony ? A czytałam,ze niby nie mozna go przedawkować
Wredotka lubi tę wiadomość
-
objawów brak, wykres standardowy, samopoczucie też więc podświadomie czuję że znowu nic z tego nie będzie. Po iluś tam nieudanych cyklach jakoś rozum podpowiada żeby nie liczyć zbytnio na to że akurat w tym się uda ;)No ale wiadomo że nadzieja jest dopóki @ nie maAdele27 wrote:Taa idziemy raczej tak samo
w przyszly weekend jakos mam termin @
magdis no taa Ty i truskaweczka
jakies objawy ciążowe juz masz ? Hehe bo ja zazwyczaj mam co miesiąc
ale w tym jakos mam przeczucie,ze sie nie udalo - standard

-
Dobrze że doszła. Starałam się szczelnie zapakować, bo coś tam jakieś drobiny się sypały. Ja piłam od 1dc. skończyłam jakoś 12dpo bo zapomniałam zabrac od teściów. Tesciowej wcisnęłam kita że to na wzmocnienie włosów. Powodzenia,to szcześliwe zioła,zadziałają jak i u mnieEllka wrote:Adelcia, jest paczuszka:D Dzięki raz jeszcze:* Od przyszłego cyklu będę pić, bo z tym jakoś nie wiążę nadzie
Ellka lubi tę wiadomość
-
To się pije do owu?
Przed snem łyżeczka na szklankę wody?