Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
jangwa_maua wrote:Dziewczyny, która teraz testuje? Trzyma kciuki
. Wolę pisać tu z wami i wspierać niż na belly gdzie same panikujace kobiety. W kółko tylko ze mają mdłości i umierają . Rozumiem,że każda inaczej przechodzi ciążę, ale można ocipiec czytając to samo. Albo piszą o poronieniach,bo śluz nie taki. Ech.. źle to wpływa jak na mnie. U Was lepsza atmosfera
.
Dziewczyny czekam na kolejne plusyodniosłam identyczne wrażenie wchodząc tam na chwilę.
-
. Wolę pisać tu z wami i wspierać niż na belly gdzie same panikujace kobiety. W kółko tylko ze mają mdłości i umierają . Rozumiem,że każda inaczej przechodzi ciążę, ale można ocipiec czytając to samo. Albo piszą o poronieniach,bo śluz nie taki. Ech.. źle to wpływa jak na mnie. U Was lepsza atmosfera
.
Dziewczyny czekam na kolejne plusy
-
.
Dziewczyny czekam na kolejne plusy -
Adele27 wrote:Lenoo kciuki za wizytę i daj znać jak po
Luci kiedy masz termin @ ?
Iza głowa do góry :* nie ten cykl to kolejny :* każda z nas ma gorsze chwile kiedy @ za rogiem ale szybko mija i znów jest szansa :* mamusia musi być szczęśliwa żeby lokator chciał się zadomowić :*
Majaa spróbuj jeszcze siknąć na dniach może owu była później?
Welina witajmi też lekarz zasugerował drożność jajowodów bo może po porodzie coś jest nie tak... u mnie w marcu pykną 2 lata.. u męża wszystko pięknie u mnie niby też. Jestem po stymulacjach a i tak nic nie wyszło. Dlatego uważam,że mój problem jest w głowie i od paru cykli z tym walczę. Staram się być szczęśliwa z mężem i 1 dzieckiem
a jak będzie 2 to wspaniale
-
Welina w końcu sie nie zdecydowałam... Daje sobie jeszcze czas żeby pracować nad swoją glowa
po nowym roku jak sie nie uda to wezmę sie za to... Ja sie doszukiwalam juz wielu rzeczy.. Najpierw osadzalam męża,ze na pewno ma zle nasienie..poszedl na badanie i wyszlo bardzo dobre. Pozniej,ze na pewno cos jest ze mną ale hormony ok,owulacje sa,stymualcja nic nie dala. No i teraz hsg zaczelam sobie wkręcać,ze na pewno mam zapchane jajowody.. Ale cos sie we mnie zmienilo i stwierdziłam,ze przystopuje.. Moze na hsg cos by wyszlo a może wszystko tez jest dobrze jak z pozostałymi badaniami... Wiec odpuscilam
-
magdis wrote:ja mam termin @ na niedzielę, ale czuję się jak co miesiąc, cycki bolą tak samo, wszystko tak samo, więc się na nastawiam
To również moze byc objaw ciąży -
Welina wrote:Adele27 a miałaś sprawdzają drożność? Jeśli tak to w jaki sposób? Bo jak o tym poczytałam to nie ukrywam że trochę mnie to przeraziło.
Tylko nie pamiętam w której fazie cyklu się to robi bo jest na to określony czas.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2017, 19:47
-
Kasia 1805 wrote:A Ty kiedy testujesz? Bo ja cały czas Was tutaj śledzę i nie mogę doczekać się w końcu Twojej wspaniałej wiadomości
Hehehe dzieki :* oj tez bym chciala Wam taka wiadomość napisaćja niestety nie wiem dokladnie kiedy mam miec @ ... Mysle,ze jakos za tydzień chyba
albo szybciej
-
witajcie
Staramy sie od maja o rodzeństwo dla mojego syna, kupiłam testy owu tak jak poprzednio dzięki nim wiem kiedy mam owulacje a kiedy cykl bez owu. Cykle mam mega rozregulowane czasami nawet 30-40 pare dni. tydzień temu 11.09 byłam u gina bo nie dawało mi to spokoju i myslałam że może przepisze mi znowu CLOSTYLBEGYT ( bo to pomoglo mi zajsc w ciaze ), okazało się że miałam ogromny pęcherzyk do pekniecia w 24dc :o , dał mi zastrzyk pregnyl, który miał spowodować penięcie i mogło dość do zapłodnienia, w tym dniu i 2 dni pozniej działaliśmy. Dzisiaj czyli 7 dni po zastrzyku zaczełam MEGA krwawić, podejrzewam że tak szybko po owulacji dostałam okres ale chyba coś nie hallo... nie wiem co mysleć i co robic... lekarz mówi że mamy sie starac i jak dalej nie bedzie efektów to za pół roku mam przyjść... któraś miała stosowane zastrzyki pregnyl? -
nick nieaktualnyNatalia ja mialam az 2 zastrzyki z Pregnylu, trafione jak kula w plot, bo zwykle mialam owulacje 16-17 dc i 16 dc mialam dostac a tu 16dc to bylo juz po wszystkim bo owulacja byla 15dc. Moj lekarz kazal wziac tak w ciemno, bez monitoringu tylko na podstawie usg z 12dc. I nic "nienormalnego" sie nie dzialo w tamtym cyklu.
-
nick nieaktualnyBylam dzis z corka i ze soba u laryngologa-homeopaty-radiescety. Corka mimo wydanego majatku na "leczenie" w Warszawie ma przewlekle zapalenie zatok (warszawcy pseudolekarze wycieli migdal ale wyleczyc nie potrafili) i stad ciągle katary i chorowanie a ja-no coz, dzis 26dc to rtg zatok nie wchodzilo w gre wiec wiem tyle ze istnieje duze prawdopodobiensteo ze spie na zyle wodnej i dlatego mam problemy ze zdriwiem i zajsciem w ciążę, ze przez to plemnik i komorka jajowa odpychaja sie i nic z tego nie bedzie, ze w takich przypadkach nawet in vitro nie pomoze. Dobrze byloby zbadac dom pod katem ciekow wodnych. No i mam wyrzucic mikrofale z domu a dziecku nie podawac mleka i produktow mlecznych.
-
nick nieaktualnyWelina
natalia witajcie :*
widocznie dostalas wczesniej okres i tyle...
Majja i jak test?
Adele jakoś na koniec września.
chciałam się pochwalić, że kupiłam sobie do ćwiczeń Orbitreka !
nosiłam sie z zakupem dobry rok, bo przecież zaraz w ciąży będęWelina lubi tę wiadomość
-
Iza nie przejmuj sie, homeopaci sa fajni, ale lekko nawiedzeni
Co do chodzenia do kosciola ja tez teraz chodze bez meza, ale syna ciagne z soba zawsze, choc ma 14 lat. Dopoki mieszka u mnie chodzi jak mama kazeAle lubi, bo mamy fajny kosciolek. Maz nie chodzi zawsze, bo pracuje w rozne dni tygodnia, poza tym pastor nam sie zmienil (starszy poszedl na emeryture) i jest nieco nudnawy
jangwa super! Jak ja kiedys zajde w koncu, to moj biedak chyba zawalu dostanie hahaha Ale on to taki pesymista-realista. Juz ma dokladnie zaplanowane, co mu sie spier**** w ciagu najblizszych 20 lat ^^
Hugolina ja jestem 2 cykl po laparo, w pierwszym tez sie cuda dzialy przy @ teraz juz ok.
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Adele27 wrote:To również moze byc objaw ciąży
Ja też staram się póki co pracować nad głową, ale to jest najtrudniejsze zadanie świata
-
nick nieaktualny