Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Iza84 wrote:No uroslo, z tsh 0.007 do ponad 8, teraz mam zmniejszona dawke i spada. Tarczyca -Czarna magia...
-
nick nieaktualnymagdis wrote:aaa, chyba że tak .Miałaś zbyt dużą dawkę Metizolu. Ja też raz tak miałam że wciągu 2 m-cy tsh skoczyło mi z 0,005 na 20 bo była jak dla mnie zdecydowanie za duża dawka Thyrozolu, ale po zmniejszeniu zaczęło się ładnie normować. A badałaś przeciwciała? To jest graves-basdov?
-
Iza84 wrote:Lenoo widze ze jestes pozytywnie nakrecona, tak yrzymaj. dobre wiesci.
Jangwa co masz na mysli piszac ze masz mieszane uczucia?
Oj tak... musi byc dobrze i tak będzie, czy to teraz czy za parę cykliHugolina87, Iza84 lubią tę wiadomość
Mój cud Hania 3,5 roku
Starania o drugiego bejbusia !!1.5 roku
16.08.2017 HSG - jajowody drożne
prolaktyna, niedoczynność tarczycy i progesteron - wyprowadzone
Oczywiście wierze, że to już ten cykl...
28.08.17r. Nasienie w normie
ZACZYNAMY Drugi cykl po HSG! -
Hej
Lenoo bardzo dobre nastawienieu mnie jest już obojętność
Czy ktoś tu na dniach testuje?
Magdis chyba my jakoś podobnie ja obstawiam u siebie @ w pn a Ty w nd tak ?Lenoo lubi tę wiadomość
-
Adele27 wrote:Hej
Magdis chyba my jakoś podobnie ja obstawiam u siebie @ w pn a Ty w nd tak ?ja już bym nawet chciała dostać bo ten ból cycków jest niekiedy nie do zniesienia.
-
nick nieaktualny
-
Adele27 wrote:Hej
Magdis chyba my jakoś podobnie ja obstawiam u siebie @ w pn a Ty w nd tak ?
Mój ginekolog dał mi siłę i nadzieję ... jestem cierpliwa i staram się nie spinac!!! Nie jest łatwo ale uda sięMój cud Hania 3,5 roku
Starania o drugiego bejbusia !!1.5 roku
16.08.2017 HSG - jajowody drożne
prolaktyna, niedoczynność tarczycy i progesteron - wyprowadzone
Oczywiście wierze, że to już ten cykl...
28.08.17r. Nasienie w normie
ZACZYNAMY Drugi cykl po HSG! -
nick nieaktualny
-
Hugolina dzięki :* ja jakiś pokręcony ten cykl miałam więc niech już się lepiej kończy. Też mamy dziś popić ze znajomymi ale jakoś nie mam w ogóle nastroju do picia hmmmm na samą myśl,że może mnie głowa jutro boleć mi się odechciewa