Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
zFolwarku, ty też z tych co objawy ciąży mają już przed owu?
nie no, żartuje
wiadomo, jak każda, czy ja czy Ty, chcemy by się udało więc wypatrujemy wszelkich sygnałów ale i tak co ma być to będzie kiedy planujesz testować? ja 7 września a owu miałam najprawdopodobniej wczoraj. i tak jak Ty, nie miałam testu kiedy kreska testowała była ciemniejsza od kontrolnej, ale i tak biorę to za pozytyw bo to kwestia gównianych testów - na nich nigdy nie wyjdzie ciemna krecha jak kontrolna
i dziękuję za miłe słowa, udała mi się śliczna panienka -
hehe...wiadomo, że każda z nas wypatruje objawów ciąży...też tak mam...ale ostatnio u nas objawów dopatruje się mój mąż... Choćby wczoraj wieczorem...mdłości, wymioty, bóle głowy itd i już słucham, że to na pewno objawy ciąży... choć u mnie na jakiekolwiek objawy zdecydowanie za wcześnie jeszcze...
zFolwarku lubi tę wiadomość
-
Witam
Pianistka wrote:zFolwarku, Emma urodziła się już spora, bo 4,15 kg ale wiesz, po niej nie widać jakoś tej wagi. ok, jest klopsikiem, ma fałdeczki ale jest naprawdę ruchliwa i w ogóle. ma 6,5 miesiąca a pełza po całym domu, siada, ostatnio stanęła na nóżki w łóżeczku z resztą zobacz nie wygląda na grubaska... chyba
A kreseczki? hmmm, ja bym chętnie ujrzała dwie testuję 7 września, ale bbee pisała, że sika we wtorek jak @ nie przyjdzie, a na to przecież liczymy
mój urodził się z wagą 3830 dł. 57. Poród SN bardzo ciężki, młody źle schodził, lekarz dwa razy naskoczył mi na brzuch i mimo nacięcia to pękłam w dwóch miejscach. Miałam transfuzję krwi.
pianistka 6,5 miesiąca i córcia dała radę stanąć sama na nóżkach, łał silna dziewczynka. Mój miał 8 m-cy jak wstał. I równe 10 m-cy jak sam chodził bez żadnych wspomagaczy. A Twoja córcia ma na imię Emma czy to tylko skrót?
A jeśli chodzi o wiek to też młódką nie jestem bo mam 35 lat.
Widzę że testowanie masz na 7 września ja w sumie też ale mam zamiar testować 8go.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2016, 16:14
-
zFolwarku wrote:Pianistka duza ta Twoja Cora Moja ma ponad 15 mies i wazy 10 kg!
Mój syn to szczypiorek, mam problem z kupnem dla niego jeansów. Kupuję takie jak dla ciężarówki czyli z gumkami po bokach regulowane guziczkami
Młody ma 6 lat i waży 20 kg -
Trzymam za nas wszystkie kciuki, aby nasze dzieciaczki szybko doczekały się rodzeństwa.
Ja tez już doszukuję się objawów ciążowych, póki co czasem podbrzusze pobolewa jak na @ i cycuchy swędzązFolwarku lubi tę wiadomość
-
Ja mam 9 miesięcznego synka. A od 2tyg drugiego malucha w brzuchu. Udało się za 2 cyklem. Mam pcos i lekarka kazała szybko się starać by potem nie było problemów. Synek daje popalić. Mały diabelek. Ale muszę dać radę o nam nadzieje ze będzie dobrze..
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
duszka, my o córę staraliśmy się 36 cykli dokładnie uda się, zobaczysz
Szatynka, no Emka 4,15 kg i ogólnie trwało to 17 h... ostatnie 1,5 h leżałam z pełnym rozwarciem i zakazem parcia bo pędrak nie zszedł nacięcia nie miałam i udało się nie pęknąć ostatnie 6 tygodni ciąży robiłam masaż krocza i chyba tylko dzięki temu skończyłam z 2 szwami w środku a 3 h po porodzie siedziałam po turecku a Emma mała nie byla, w główce miała 37 cm. Ale jestem zadowolona, bo udało się zrealizować plan w 100% - urodzić naturalnie, bez nacinania i pęknięć i bez znieczulenia mam nadzieję, że o ile uda się zajść w drugą ciążę, poród będzie równie dobry
ale nie zazdroszczę szczególnie transfuzji pewnie długo potem dochodziłaś do siebie
a Emma faktycznie jest silna, główkę trzymała z leżenia na brzuszku mając niecały tydzień a imię tak, to pełna forma Emma
bobas to jesteśmy w podobnym położeniu... mam endo i lekarz kazał starać się już, mimo że córka ma dopiero 6 miesięcy -
Witaj smartunia w takim razie życzę, żeby kolejna też przyszła szybko
Luccecita - też tak obstawiam,że owulka będzie za tydzień
zFolwarku - tak jak pisała Pianistka pierwza testuje
- bbee,
- później chyba Pianistka i Szatynka
-a potem Kasiula09
- następnie Ja i Luccecita
- i BitterSweetSymphony
Tak mi się wydaje przynajmniej a i jeszcze gdzieś po środku TySmartunia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, jak ja się stresuje, jutro powinna być @... Na razie na wykresie spadku nie ma, ale tak się boję, że mam złudne nadzieję, mózg mnie oszukuje i wszelkimi objawami wmawia mi ciążę! Nie czuję się na @ kompletnie, więc strasznie boję się rozczarowania. Jutro broń Boże nie testuję. Boję się jednej kreski.
lilijka lubi tę wiadomość