Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Po owulacji temp jest wyższa
Nie wiem dziewczyny jak mam myśleć pozytywnie.. Nie umiem juz.. Mam niedlugo owule powinnam sie cieszyć ze jest nowa szansa a ja chodzę struta bo wiem,ze sie nie uda... Ja pier***le -
A ja mam dziś 20 dc. Byłam na angielskim, mam takie zakwasy po wczoraj. Nie mogę się z niczym wyrobić. Mój ojciec miał wczoraj 5 operacje w przeciągu dwóch tygodni. Cały czas coś się złego dzieje i jakoś o tym myślę. Teraz leży na oiomie i czekamy co dalej.
Adele daj sobie czas musisz to przetrawic. Nie wkurzaj się na siebie masz prawo być zła. -
Hej moge sie do Was przylaczyc?
Staram sie o drugie dziecko dwa lata, starania o pierwsze zajely Nam ponad 5 lat.
Mam PCOS. Teraz mam nadzieje, bo okres wrocil dopiero drugi od porodu i byl 15 wrzesnia
a ze mam bardzo dlugie cykle owulacje chyba mialam poltora tyodnia temu, bola mnie piersi i mam
nadzieje, ze sie udalo. Za tydzien zrobie test ale to rozczarowanie widzac negatywny test jest najgorsze. wszyscy mi mowili przez te piec lat ze jak urodze pierwsze to potem bede miec co roku, a jednak juz ponad dwa lata minely i nadal chyba nic, mam nadzieje ze teraz sie udalo
PozdrawiamSzczesliwa mama 2015
staramy sie o drugie -
dzieki
aLunia tak z pierwszym zaszlam w ciaze naturalnie.
wczesniej sie leczylam, bralam leki na owulacje i anty cukrzycowe, mialam laparoskopie i nic nie pomoglo.
potem nagle po ponad pieciu latach juz bez zadnych lekow test wyszedl pozytywny, dzieki mam nadzieje, ze sie udaloSzczesliwa mama 2015
staramy sie o drugie -
Witaj Niunka, trzymam kciuki zeby przeczucia zamienily sie na II kreski
U mnie drugi dzień na luteinie, o dziwo, lepiej sie po niej czuje niz w pierwszym cyklu. Zgagi nie ma, czuje tylko lekki bol brzucha i niewielka ciezkosc piersi.
Zobaczymy jak dalej
-
nick nieaktualnyJa dalej czekam jak na szpilkach na @
Bolal mnie dziś brzuch jakby miała już się zacząć. Żałuję z testów więcej nie kupiłam hahah bo się ludze dalej ;p
Niunka również trzymam kciuki za II krechy. Jak i u każdej z Was najlepsza grup wsparcia'
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2017, 19:52
-
nick nieaktualny
-
Az do skutku
Mi suplementowany progesteron płatał figle i dawał objawy podobne do ciazowych. Wtedy nakrecalam sie jak głupia, a potem taaaaakie rozczarowanie.
Teraz jestem nastwiona ze różne rzeczy moga sie dziać i nie chce szaleć.
A poki co- grzane piwkoa co!
Hugolina87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny tule :* :* wiem co czujecie... Ja od ost @ chodzę codziennie rozżalona... Mysle codziennie jak mam sobie teraz wszystko poukładać w glowie.. Przez ost pare miesięcy miałam spokojna głowę i podchodzilam bardziej jak nie teraz to kiedys sie uda.. Na dzień dzisiejszy nie potrafię tak myśleć.. Qrwa zwariuje..
Bol owu mam od wczoraj dzis 12dc mam nadzieje,ze owu będzie na dniach a nie w 21dc jak ost..