Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZ tego co tutaj zauważyłam to z cyklów na straty wychodzą ciąże :p
Mnie boli brzuch przez ta wredna @.
Dziewczyny lekarze coś dają na poprawę endo ? Może u mnie za cienkie jest. Nie wiem kurde. Ostatnio było 6,2 po owu i mówił ze słabe..jangwa_maua lubi tę wiadomość
-
Niestety @właśnie przyszła. Tylko dlaczego tak wcześnie zaczęły mnie boleć piersi? Dokładnie juz 5 dpo.dodając @dopiero w 17 do bolały mnie 12 dni. Nigdy tak nie miałam. Maksymalnie 7 dni przed @ ból piersi. Jeden dIen przed @ ból brzucha.Ponad rok starań o 2 bobasa - udało się
Tsh i prolaktyna ok
2 Cs z luteiną
1 Cs z clostilem
Syn 2011 -
nick nieaktualnyRozczarowana piersi bolą podobno ze względu na wyższą prolaktyne ? Robiłaś badania sobie ? Mi ostatnio zaczęły rosnąć po owu odrazu. Tez się glowilam ze może coś z tego będzie ale kicha była
chyba to te dwa kg które mi wpadły poszły w dupe i cycki
-
Ogólnie cały cykl był taki nad wyraz odczuwalny! Przed owu śluz tak bardzo obfity że mnie zalewało. Kłucie jajników ewidentne i pozytywny test owulacyjny. A poprzednich cyklach różnie to bywało. Raz były objawy, raz nie.Ponad rok starań o 2 bobasa - udało się
Tsh i prolaktyna ok
2 Cs z luteiną
1 Cs z clostilem
Syn 2011 -
I zauważyłam że jak nie było ewidentnych objawów to cykl był ok 32 dniowy, pierai przed @ nie bolaly bardzo i bóle miesiączkę były lekkie. A jak objawy owulacji były ewidentne to piersi przed @ bolą strasznie, cykl się wydłuża (owulacji jest później) i trwa nawet 45dni. A ból przy @ jest nie do zniesienia.
Może podczas tych lagodnych cykli nie mam wogole owulacji?
Masakra
Chyba zwariuje!Ponad rok starań o 2 bobasa - udało się
Tsh i prolaktyna ok
2 Cs z luteiną
1 Cs z clostilem
Syn 2011 -
Hugolina87 wrote:Rozczarowana piersi bolą podobno ze względu na wyższą prolaktyne ? Robiłaś badania sobie ? Mi ostatnio zaczęły rosnąć po owu odrazu. Tez się glowilam ze może coś z tego będzie ale kicha była
chyba to te dwa kg które mi wpadły poszły w dupe i cycki
HUGOLINA87 prolaktyne robiłam krótko przed owulacją. Była ok.Ponad rok starań o 2 bobasa - udało się
Tsh i prolaktyna ok
2 Cs z luteiną
1 Cs z clostilem
Syn 2011 -
Edit: Mąż dal rade hehe
Rozczarowana mnie cycki od ZAWSZE bolaly od owu do @ wiec przeważnie 14-15 dni.. Niedawno zaczely bolec nawet z 2 dni przed owu wiec to juz wkurzające bylo.. Zaczekam brać niepokalanka i cycki w poprzednim cyklu w ogole nie bolały. Prolaktyne mam w normie ale nie badalam tej po obciążeniu. Wg mnie albo ten bol powoduje wrost progesteronu w 2 fazie albo to po prostu pmsjangwa_maua, Iza84, Urszulka89, Rozczarowana lubią tę wiadomość
-
Adele brawa dla męża hehe.
Nam jqk się teraz nie uda to następny cykl odpuszczam bo termin porodu przypadnie jakoś na wesele moje siostry... Mam śluz i po tym mogę sądzić że może być @ alw zawsze już czułam że nic z tego a teraz nie mam pojęcia. -
kurde może jakby mąż nie dał rady to byłyby większe szanse hehe
Rzoczarowana też zauważyłam,że mamy dzieci w tym samym wieku i to synkówPaula_shells lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWlasnie wyszlam od neurologa. Pani dr troche mnie zbila z tropu, dala sporo do myslenia i chyba bede musiala zawiesic starania na jakies pol roku. I to nie spowodu migren tylko tarczycy, więcej mi powiedziala niz endokrynolog do ktorej chodze. Troche jestem zalamana ale nie tym ze nie mam szans na ciaze tylko tym ze jeszcze powinnam poczekac, pochodzic po lekarzach i dopiero wtedy. Ale ile jeszcze mozna czekac?
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny. Dawno mnie tu nie bylo;) ale jakieś załamanie chyba mialam;P w międzyczasie byłam 2 razy u gin na monitoringu.. w zeszły poniedziałek jajeczko miało 11 mm potem byłam w piątek i urosło do 17mm . Kazała nam starać się już... okazało się, że cykl wydłużony o tydzień! Więc mogłam nietrafic;) nie wiem co ostatnio wam pisałam ale tarczyca wyszła ok. Wczoraj robiłam prolaktyne i jade teraz po wyniki.. zobaczymy. A u Was coś się zadziało?YellowAnn
-
Iza a co to za lek? Powiem Ci ze ogromną wiedzę maja dziewczyny na wątku o poronieniu. Może warto tam zapytać.
YellowAnn witajja nie mam pojęcia jak jest z tym pęknięcie niestety. Ja jqk byłam to nawet mi nie powiedziała ile mm ma jajeczko.
YellowAnn lubi tę wiadomość