Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja bym chciała teraz już ten piękny prezent. Jedyne co mnie zastanawia to to że mam humor, zawsze już płakałam przed @, ale już nie wiem czy to kwestia tego że to tyle trwa i już mi się nie chce myśleć...
-
aLunia wrote:Ja bym chciała teraz już ten piękny prezent. Jedyne co mnie zastanawia to to że mam humor, zawsze już płakałam przed @, ale już nie wiem czy to kwestia tego że to tyle trwa i już mi się nie chce myśleć...
-
nick nieaktualny
-
Hej...
Parę dni bez internetu z moimi przystojniakami ale już wracam...w sumie to mam pytanie, bo Wy się znacie... Faktycznie u mnie już po owulacji a ja nawet nie poczułam że była...kurcze mało przytulanka było ostatnio więc jeśli po owulacji to raczej na nic nie liczę heh -
nick nieaktualnyCo do ♡ nie liczy się ilość a jakość
wystarczy raz a dobrze i jest :p powodzenia dziewczyny.
U mnie dopoero 5dc. Owu za tydzień jakoś. Ale bardziej czekam już na wizytę u tego gina z kliniki. 21 go mam. Szkoda ze po owu juz będzie. Ale przynajmniej się dowiem ze byla jeśli będzie.
Ta temp gdzie sobie mierzycie? Gdzie najlepiej ? Czy ważne jest żeby mierzuć w jednym miejscu i o jednej porze poprostuWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2017, 09:41
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam Was dziewczyny
Jestem w trakcie staran o drugiego dzidziusia, mam juz Corke lat 13 i bardzo pragne Syna, ale jak bedzie druga dziewczynka to tez pieknie, jestem po 2 poronieniach i właśnie zaczelam walczyc o swoj Cud. Trzymam za Was i za siebie kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2017, 10:25
Paula_shells lubi tę wiadomość
Czekam z niecierpliwością na cud ... -
Lotopałanka wrote:Hej...
Parę dni bez internetu z moimi przystojniakami ale już wracam...w sumie to mam pytanie, bo Wy się znacie... Faktycznie u mnie już po owulacji a ja nawet nie poczułam że była...kurcze mało przytulanka było ostatnio więc jeśli po owulacji to raczej na nic nie liczę heh
-
nick nieaktualny
-
Czy to normalne? W tym cyklu na owu miałam skok temperatury, potem dwa dni tendencja spadkowa (przez dwa dni spadała) potem znów skoczyła i utrzymowała się przez trzy dni taka sama, potem znów skoczyła do 37(taka jak w dniu owu) a dziś spadła o dwie kreski 36,8. Progesteron bardzo ładny więc była.
-
DoveLove wrote:Ja swojego wykresu też na razie nie kumam, ale to dopiero pare dni z mierzeniem temperatury. Wydaje mi sie, ze powinna byc wyższa skoro juz po owu...
ja mierzę pierwszy raz i w dodatku zaczęłam ok 10 dc. Więc tez jeszcze go nie rozkminiłam...