Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula_shells wrote:He he ja jestem w szoku! Przed ciążą prawie zero chęci na seks, a teraz w okresie owulacji takie mam libido że mąż nie wyrabia
Piszecie tu o luteinie i innych lekach - wspomagaczach, nie kumam prawie nic, nigdy takich specyfików nie łykałam.
W pierwszej ciązy i przed też nic nie łykałam. Teraz to inna bajka.
-
Ja ubranka zostawiam też te malutkie a większe sprzedaje na bieżąco. Z jednej strony myślę ile może to leżeć może się uda za 10 lat a ja dalej będę zbierać...nie ma gdzie już tego trzymać
ale resztę trzymam.
Córkę mi coś rozkłada. Tak ładnie długo była zdrowa.
-
aLunia wrote:Ja ubranka zostawiam też te malutkie a większe sprzedaje na bieżąco. Z jednej strony myślę ile może to leżeć może się uda za 10 lat a ja dalej będę zbierać...nie ma gdzie już tego trzymać
ale resztę trzymam.
Córkę mi coś rozkłada. Tak ładnie długo była zdrowa.mam nadzieje, że to alergia bo wczoraj dużo kurzy za łóżkami poscierałam.
-
Moj mlody juz ma prawie 15 lat i nie mialam absolutnie nic dla dzidziusiow
Trzymalam najlepsze rzeczy dlugo, ale siostra meza zaszla w ciaze i tez miala chlopca, wiec jej oddalam reszte do ostatniej koszuliny
A teraz na strychu mam kolyske z wyprawka, znalazlam w zeszlym roku dla ciezarnej kolezanki. Juz urodzila i dzieciak wyrosl , wiec mi przywiozla, bo "mi sie moze w koncu przyda". Doceniam gest, ale plakalam cale popoludnie nad ta kolyska.
Co do libido, to u mnie @ pelna para a juz latam za mezem i go po tylku klepieHugolina, znowu idziemy podobnie
za tydzien owu, mniej wiecej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2017, 07:56
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Ja od tego cyklu w ogóle piję pyłek pszczeli. Ta przyjaciółka co zaszłą w ciążę i mi nie powiedziała mi go dała bo jej się udało uważa,że przez niego... ehhh gdyby to był na prawdę taki magiczny pyłek i załatwiał wszystko... ale warto spróbować...
-
Adele27 wrote:Witam w nowym tygodniu
Która w nim testuję ???
U mnie jakaś dziwna dziś temp w dól poleciała i tak jakby cycki przestały bolećWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2017, 08:47
-
Urszulka89 wrote:Obiecałam sobie, że w tym cyklu robię dwa testy tylko - 28dc i 30 dc. Jak nie wyjdzie to trudno, będzie mi smutno ale dam jakoś radę
Mam już wizytę umówioną na następną owulację (policzoną przeze mnie) więc zobaczymy jak i co
Grunt to mieć plan -
O rany, ja tez mam pylek, w pigulkach. I zapominam
Tak samo jak NIE biore kwasu foliowego, inofemu, inositolu, wiesiolka, witamin, kurkumy w tabsach, siemienia, Q10, maca itd... Pol szafki tego cholerstwa mam i zapominam bracSzamalam naboznie do 20 pigul dziennie roznych witamin i suplementow miesiacami, ale juz mi sie normalnie nie chce.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2017, 09:24
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualnyU mnie sie ruszylo. Tempka poszła nieco w gore, ovu wyznaczyl prawdopodobna owulacje na 16dc tak jak ja obstawiam. Teraz tylko czekac, czekac i czekac... Tylko na co? Na mikolaja. Ale co tam, moj mąż niedlugo osiwieje, brzuch mikolajowy juz ma, brode zapusci i mikolaj pelna geba caly rok.
-
Kat83 wrote:O rany, ja tez mam pylek, w pigulkach. I zapominam
Tak samo jak NIE biore kwasu foliowego, inofemu, inositolu, wiesiolka, witamin, kurkumy w tabsach, siemienia, Q10, maca itd... Pol szafki tego cholerstwa mam i zapominam bracSzamalam naboznie do 20 pigul dziennie roznych witamin i suplementow miesiacami, ale juz mi sie normalnie nie chce.
Ja ograniczyłam się do minimum, choć już i tak ledwo łykam to co mam
-
nick nieaktualny
-
Urszulka to powodzenia!!!
Adele a ty kiedy test? Bo nie wyczytalam:)
Ja każdy cykl mam inny ale teraz ustaliłem że @ powinna być w niedziele więc zatestuje w niedziele jeśli dotrwam. Wydałam już masę pieniędzy na testy i bete:/ w każdym cyklu od 30 do 70zl:/ dramat:/YellowAnn