Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurcze, dziewczyny moja corka znow niemilosiernie chrzaka i kaszle, kataru na zewnatrz juz nie ma to wrocilo to. nie wiem co z tym zrobic bo nic nie pomaga, a po lekturze w internecie jestem zalamana bo dzieci i dorośli chrzakaja i kaszla po kilka miesiecy/lat i lekarze rozkladaja rece. Zapisałam na jutro do laryngologa, na styczen do alergologa. Domowe sposoby nie pomagają. Do tego ja chyba z nerwow tez zaczne chrzakac bo babcie narzucaja mi swoje racje i kuracje. Musialam sie wyzalic.
-
Iza84 wrote:Kurcze, dziewczyny moja corka znow niemilosiernie chrzaka i kaszle, kataru na zewnatrz juz nie ma to wrocilo to. nie wiem co z tym zrobic bo nic nie pomaga, a po lekturze w internecie jestem zalamana bo dzieci i dorośli chrzakaja i kaszla po kilka miesiecy/lat i lekarze rozkladaja rece. Zapisałam na jutro do laryngologa, na styczen do alergologa. Domowe sposoby nie pomagają. Do tego ja chyba z nerwow tez zaczne chrzakac bo babcie narzucaja mi swoje racje i kuracje. Musialam sie wyzalic.
-
nick nieaktualny
-
Iza84 wrote:Brala lek na alergie i zadnej poprawy. Na oskrzela tez brala i nic. Zobacze co jutro laryngolog powie.
-
nick nieaktualnyA teraz tez bierze jakus na alergie ale wlasnie wyczytalam ze moze powodowac suchosc blon sluzowych i moze stad zaostrzenie objawow. Dzis moze jej tego nie podam. Testow nie robilismy, w styczniu juz na pierwszej wizycie robia testy i spirometrie (no to badanie pod katem astmy).