Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
aLunia strasznie mi przykro, tulam kochana. Bedzie dobrze, tylko trzeba czasu. Teraz wspieraj mame. Ja stracilam tate, jak mialam 4 latka. Slabo go pamietam ale i tak czasem tesknie. Buziaki myszka :*60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
DoveLove wrote:Ja kupiłam właśnie testy owu. Obstawiam, ze w zeszłym cyklu owu byla ok.18 dc.
Podpowiedzcie, kiedy zrobic pierwszy testdzis 10dc.
DoveLove lubi tę wiadomość
-
Hugolina mnie tez korci, jak dziewczyny pisza, ze im od 8-9 dpo wychodza testy. U mnie jutro 8 dpo wlasnie, ale chyba sie wstrzymam jednak, bo sie bede tylko bardziej wkurzac. Mnie sciskalo jak na @ lekko przez dwa dni, ale tez sobie niewiele z tego robie, juz mialam wszystkie mozliwe objawy i dupa. I tak juz czwarty rok, psia mac.
agulineczka super, trzymam kciuki :* Uda sie teraz i bedzie super, nie panikuj60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualnyTak Kat ja się boje ze zrobię test w czwartek i będę dale żyć w nadziei mimo wszystko :p u mnie też już było mnóstwo objawów. Jak sobie tylko przypomnę to mnie zakluje a to w brzuchu a to w cycku u
najchętniej bym poleciała na betę ale żal mi hajsu.
Agulineczka będzie wszystko w porządku -
Dziewczynki, cierpliwości
Kal, dostaniesz leki i wszystko sie naprostuje. Najważniejsze, że jest diagnoza. Teraz juz musi pójść w dobrą stronę
Urszulka, tak zrobiechciałam dzis zrobic z ciekawości ale się wstrzymam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2017, 19:55
-
DoveLove wrote:Dziewczynki, cierpliwości
Kal, dostaniesz leki i wszystko sie naprostuje. Najważniejsze, że jest diagnoza. Teraz juz musi pójść w dobrą stronę
-
DoveLove wrote:Dziewczynki, cierpliwości
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDoveLove a jak wyszly badania na pasozyty?
My dzis dostalismy lek tak w ciemno tylko musze skontaktowac sie z lekarzem jak podawac bo nie jestem pewna. Lek nie jest az tak bardzo szkodliwy, kosztuje UWAGA! 3.2 zł a lekarze niechetnie go przepisuja. Paranoja. -
YellowAnn wrote:Mi pykło w 7;) a ty jesteś w 6 nie? Może też 7 będzie szczesliwy:) robiłaś monitoring?
Monitoring mam robić za dwa miesiące jeśli do tego czasu nic nie wyjdzie!
Na moja niekorzyść przemawia fakt ze mam bardzo długie cykle 36-40 dni. Wiec szans na poczęcie dużo mniej. Zawsze miałam długie cykle a w 1 ciążę zaszłam bez problemu.Ponad rok starań o 2 bobasa - udało się
Tsh i prolaktyna ok
2 Cs z luteiną
1 Cs z clostilem
Syn 2011 -
Hugolina87 wrote:Urszulka mój synek ważył 3800/57 cm a ja wąska w sumie byłam przed ciążą. Mierzył mi w szpitalu miednice i miał się zmieścić. "Będzie ciasno ale się zmieści "tak mówił gin. Oczywiście mimo mega skurczy,pelnegog rozwarcia główka stała w miejscu :p niepotrzebnie mnie męczyli tylko. Sama ich jux tam blagalam o to cięcie. Ale klockiem był jak na moje wymiary. Wg usg u nich to 4200 było i kazali rodzic..
Chciałabym ujrzeć te II kreski i się nie martwić ta laparotomia
Pytałam gin na wizycie czy moja blizna po cc nie jest problemem. Powiedział mi ze jest super wszystko pozrastane i że napewno nie jest to powód. Poród miałem taki sam jak ty. Po 9h na porodówce zrobili mi cc i całe szczęście bo synek mial 4500g i 62cm. Nie wiem jak oni mnie mierzył że stwierdzili ze urodze.Ponad rok starań o 2 bobasa - udało się
Tsh i prolaktyna ok
2 Cs z luteiną
1 Cs z clostilem
Syn 2011 -
nick nieaktualnyJa się waham cały czas czy robić ta bliznę. Kurde ciężka decyzja naprawdę. Ale chyba lepiej żałować ze się zrobiło niż ze się nie spróbowało jux wszystkiego. A po tym zobaczymy jak nam pójdzie.
Nie wiem czy się sugerować ta temperatura ale już spada wiec tez Dupa w tym cyklu.. @ w poniedziałek
A w następny wtorek juz szpital to w środę beda mnie operować tak przypuszczam -
Iza84 wrote:DoveLove a jak wyszly badania na pasozyty?
My dzis dostalismy lek tak w ciemno tylko musze skontaktowac sie z lekarzem jak podawac bo nie jestem pewna. Lek nie jest az tak bardzo szkodliwy, kosztuje UWAGA! 3.2 zł a lekarze niechetnie go przepisuja. Paranoja.
Iza, nie wykryto pasożytów
A wczoraj koleżanka naprowadzila mnie, ze zgrzytanie zębami moze powodowac niedobor magnezu (podobny mechanizm jak drżenie powiek). Ostatnio zgrzytac przestał, a bral Centrum Junior przez ostatni miesiac. Może to jakis trop.
-
Iza84 wrote:DoveLove a jak wyszly badania na pasozyty?
My dzis dostalismy lek tak w ciemno tylko musze skontaktowac sie z lekarzem jak podawac bo nie jestem pewna. Lek nie jest az tak bardzo szkodliwy, kosztuje UWAGA! 3.2 zł a lekarze niechetnie go przepisuja. Paranoja.