Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyUrszulka89 wrote:Jaka nazwa? też mam taki lek na robaczki i w tych samych granicach cenowych. Moja pediatra nie widzi problemu żeby go przepisać
Chyba Vernox czy cos takiego, nie jestem pewna bo nie bylo wczoraj w aptece, lek odbieram dzisiaj. Pani dr kazala dawkowac jak w ulotce ale tam jest dawkowanie na owsice 1tabl. I 1 tabl za 2 tyg. I na pozostale jelitowe 2 tabl.przez 3 dni i teraz nie wiem jak.
I zdecydowaliśmy sie na testy skorne prywatnie, narazie na te podstawowe, na nfz zrobimy reszte, te mniej pilne w styczniu u tej samej pani dr.
Ale widze ze ten antybiotyk i leki co dostala w sobote dzialaja, jest lepiej. Wczoraj rozmawialam ze znajoma, jej córka tez tak bardzo kaslala i w końcu ktos wpadł na pomysl i okazało sie ze ma mykoplazme, byla 3 tyg. Na antybiotyku zeby dziadostwo wyleczyc, wczesniej tez miala antybiotyki, badania, rtg i nic nie wychodzilo i nie pomagalo.
DoveLove nie pociesze cie ale z kalu trudno trafic czy sa pasozyty czy nie, szczegolnie z pojedynczej probki. Wykrywalnosc jest w granucach 25%. -
Iza84 wrote:Chyba Vernox czy cos takiego, nie jestem pewna bo nie bylo wczoraj w aptece, lek odbieram dzisiaj. Pani dr kazala dawkowac jak w ulotce ale tam jest dawkowanie na owsice 1tabl. I 1 tabl za 2 tyg. I na pozostale jelitowe 2 tabl.przez 3 dni i teraz nie wiem jak.
I zdecydowaliśmy sie na testy skorne prywatnie, narazie na te podstawowe, na nfz zrobimy reszte, te mniej pilne w styczniu u tej samej pani dr.
Ale widze ze ten antybiotyk i leki co dostala w sobote dzialaja, jest lepiej. Wczoraj rozmawialam ze znajoma, jej córka tez tak bardzo kaslala i w końcu ktos wpadł na pomysl i okazało sie ze ma mykoplazme, byla 3 tyg. Na antybiotyku zeby dziadostwo wyleczyc, wczesniej tez miala antybiotyki, badania, rtg i nic nie wychodzilo i nie pomagalo.
DoveLove nie pociesze cie ale z kalu trudno trafic czy sa pasozyty czy nie, szczegolnie z pojedynczej probki. Wykrywalnosc jest w granucach 25%.
-
Hugolina87 wrote:A zaobserwowalas coś innego teraz jakieś objawy juz ?
Co zaobserwowałam w tym cyklu, to to że od owulacji mialam non stop wilgotno, co raczej się nie zdarzało. Do tego ból piersi, ale mnie przed @ też bolą. Dzień po wyznaczonej owulacji miałam male plamienie, kiedy w czasie owulacyjnym nigdy wcześniej plamień nie mialam. Nie wiem od czego to było.
No i bolal mnie jajnik prawy dosyć mocno. Teraz mam bóle jak na @.
Krew upuszczona. Sprawdzam dzisiaj czy beta przyrosła ( w poniedziałek mialam okolo 10). Rano się poplakałam z nerwów bo biel na tescie (dziś 11 dpo). Ale z drugiego siku juz cos było widac...
Bardzo się boję. Dam znać.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualnyagulineczka wrote:Co zaobserwowałam w tym cyklu, to to że od owulacji mialam non stop wilgotno, co raczej się nie zdarzało. Do tego ból piersi, ale mnie przed @ też bolą. Dzień po wyznaczonej owulacji miałam male plamienie, kiedy w czasie owulacyjnym nigdy wcześniej plamień nie mialam. Nie wiem od czego to było.
No i bolal mnie jajnik prawy dosyć mocno. Teraz mam bóle jak na @.
Krew upuszczona. Sprawdzam dzisiaj czy beta przyrosła ( w poniedziałek mialam okolo 10). Rano się poplakałam z nerwów bo biel na tescie (dziś 11 dpo). Ale z drugiego siku juz cos było widac...
Bardzo się boję. Dam znać.
W poprzednim cyklu tez tak mialam, i piersi bolaly, i jajniki i brzuch i plamienie po owulacji i wilgoc i d..., nic z tego.
Agulineczka bedzie dobrze, zobaczysz.agulineczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie temp dziś 36,76 mało. Wiec nie wiem czy mam na coś liczyć. Z wieczora się nie liczy bo w tedy i owszem mam ponad 37 mierząc pod językiem
brzuch mnie boli ale to chyba glowa tak dziala..albo może dostane @ szybciej. Nie wiem narazie nawet testu nir kupuje bo nie widze sensu juz. Pocieszam się ze ta dziura co będą mnie kroić będzie mała bo ma być z 5 cm wiec i na macicy tez będzie malutka to może się szybko yo zrosnie i po tym się coś zmieni bo gdzieś przyczyną być musi jak nir wychodzi przez 19 cykli jux
-
Hugolina87 wrote:U mnie temp dziś 36,76 mało. Wiec nie wiem czy mam na coś liczyć. Z wieczora się nie liczy bo w tedy i owszem mam ponad 37 mierząc pod językiem
brzuch mnie boli ale to chyba glowa tak dziala..albo może dostane @ szybciej. Nie wiem narazie nawet testu nir kupuje bo nie widze sensu juz. Pocieszam się ze ta dziura co będą mnie kroić będzie mała bo ma być z 5 cm wiec i na macicy tez będzie malutka to może się szybko yo zrosnie i po tym się coś zmieni bo gdzieś przyczyną być musi jak nir wychodzi przez 19 cykli jux
Który jest dc?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny