Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czekamnacud przykro mi. Trzymaj sie.
Dziekuje dziewczyny za wsparcie. Najgorsze jest to, ze ja wciaz licze tygodnie ciazy. Ciazy, ktorej juz nie ma.
Dzis mija tydzien od lyzeczkowania. Plamic juz przestalam. 14 grudnia mam kontrolna wizyte u lekarza.
Urszulka89 bylam na podobnym etapie co Ty ostatni okres mialam 15.10. Niech twoja fasolka rosnie silna i zdrowa!
12.03.2015 synek Nathaniel
12.08.2016 Aniołek 9 tydzień cp
25.11.2017 Aniołek 6 tydzień -
Malami powiedz mi w jaki sposob dowiedzialas sie w sierpniu, ze to ciaza pozamaciczna. Bardzo sie tego boje
Beta rosła normalnie? Jak to sie skonczylo? Bardzo Ci wspolczuje Kochana. U mnie tez juz druga strata, choc jeszcze nie plamie, nie krwawie. W poniedziałek powtarzam bete, ale nie licze na cud. Prog dobry bo 21
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Hej kochane.. Zostalam wywolana wiec sie odzywam
choroba sciela mnie z nóg totalie.. Chyba nigdy nie bylam tak chora.. Nie miałam sil nawet wchodzić na forum cos czytać wybaczcie.. Jestem do tylu sporo.. Za 3 dni kończę antybiotyk i dopiero wracam do żywych.. Choc jestem jeszcze oslabiona
aLunia bardzo mi przykro stratytule mocno
agulineczka nie moge w to uwierzyć.. Moze jednak jest jeszcze szansa skoro nie plamisz ani nie krwawisz.. Kolejna beta na pewno cos wyjaśni..
Ja wątpię,ze w tym cyklu się uda.. Mąż po antybiotyku teraz ja na.. Ehh u mnie 9dc sluz juz jakis plodny jest ale chyba nie ma sensu sie ludzic na pięknie zakończony rok.. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2020, 23:08
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Beta 11dpt - 145
12.06 - mamy ❤️
30.06 - kolejne USG
Został 1 ❄️ -
Agulineczka na poczatku beta rosla normalnie. Potem zwolnila. Ale wciaz rosla. Bylam na wizycie aby potwierdzic ciaze. Beta byla juz powyzej 1000 (jakies 1300) a na usg w macicy nie bylo nic. Moj ginekolog zaczol szukac na boki i znalazl zarodek w prawym jajowodzie. Od razu dal mi skierowanie do szpitala. Na nastepny dzien przed zabiegiem beta byla juz ponad 3000. Bylo mi tak smutno, ze zarodek byl, rozwijal sie i musieli go usunac tylko dlatego ze byl zle umiejscowiony.
A u Ciebie jak z beta? Nie nakrecaj sie moze wszystko jest w porządku.
12.03.2015 synek Nathaniel
12.08.2016 Aniołek 9 tydzień cp
25.11.2017 Aniołek 6 tydzień -
nick nieaktualnyAdele tak pomyslalam ze rozlozylo cie na maksa. Tylko wylez ta chorobe zebys nie narobila sobie jak ja. Bo ja twierdze ze moje problemy z sercem to efekt niewylezanych i przewleklych infekcji. Ale co bylo robic, dziecko malutkie, tesciowa nawet zupy nie potrafila dla niej ugotowac a co dopiero podac leki jak eow5no zemna byla chora. To ja dzielna szafek i ścian sie trzymalam ale dzieckiem sie zajmowalam a teraz mam chore serce.
-
.
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
Beta 11dpt - 145
12.06 - mamy ❤️
30.06 - kolejne USG
Został 1 ❄️ -
MalaMi* wrote:Agulineczka na poczatku beta rosla normalnie. Potem zwolnila. Ale wciaz rosla. Bylam na wizycie aby potwierdzic ciaze. Beta byla juz powyzej 1000 (jakies 1300) a na usg w macicy nie bylo nic. Moj ginekolog zaczol szukac na boki i znalazl zarodek w prawym jajowodzie. Od razu dal mi skierowanie do szpitala. Na nastepny dzien przed zabiegiem beta byla juz ponad 3000. Bylo mi tak smutno, ze zarodek byl, rozwijal sie i musieli go usunac tylko dlatego ze byl zle umiejscowiony.
A u Ciebie jak z beta? Nie nakrecaj sie moze wszystko jest w porządku.
U mnie w kwietniu beta przyrastala bardzo dobrze, niestety ciaza przestala sie rozwijac. Poronienie zatrzymane i zabieg.
Teraz przyrost jest, ale nieprawidlowy.W poniedziałek 9,2 W srode 31, w piatek tylko 44.
Martwię sie strasznie, bo to juz drugi raz. Beta urosla, ale za malo. Wartosci sa male to i na usg nic sie nie pokaze. Musze czekac, ale boje sie właśnie cp,bo nadziei nie mam praktycznie zadnej. W poniedzialek powtarzam badanie zeby sprawdzic czy beta spada, czy nadal nieznacznie rośnie. Jak bedzie rosnac tak wolno, to nie wiem kiedy osiagnie 1000 by moc cos zobaczyc na usg. Ta niepewność jest najgorszaSynek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Agulineczka nie mogę w to uwierzyć... Co się dzieje na tym świecie, tak dużo z nas traci ciążę... Jednak mam nadzieję że będzie dobrze u ciebie że to tak wcześniej że maleństwo jeszcze nadrobi :*
-
agulineczka wrote:U mnie w kwietniu beta przyrastala bardzo dobrze, niestety ciaza przestala sie rozwijac. Poronienie zatrzymane i zabieg.
Teraz przyrost jest, ale nieprawidlowy.W poniedziałek 9,2 W srode 31, w piatek tylko 44.
Martwię sie strasznie, bo to juz drugi raz. Beta urosla, ale za malo. Wartosci sa male to i na usg nic sie nie pokaze. Musze czekac, ale boje sie właśnie cp,bo nadziei nie mam praktycznie zadnej. W poniedzialek powtarzam badanie zeby sprawdzic czy beta spada, czy nadal nieznacznie rośnie. Jak bedzie rosnac tak wolno, to nie wiem kiedy osiagnie 1000 by moc cos zobaczyc na usg. Ta niepewność jest najgorsza
-
nick nieaktualny
-
.
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
Beta 11dpt - 145
12.06 - mamy ❤️
30.06 - kolejne USG
Został 1 ❄️ -
Hugolina87 wrote:Mnie trzeci dzień boli brzuch. Boje się ze jakieś zapalenie jajników może mam
Chyba ze to juz stres jednak przed szpitalem.
Boli Was dłużej brzuch przy @?
boli ale umiarkowanie,wlasnie jak miłam okres i strasznie mnie bolał brzuch to poszłam do lekarza i dostałam antybiotyk leki i powiem ci że pierwszy raz nie mogłam wstać na drugi dzień stak mnie ból dopadł a co ze mnie leciało nie pytaj...teraz już lepiej ale właśnie jak mnie boli i ma brzydki zapach @ to lece do lekarza on mnie bada i zapisuje leki po prostu staram się ciepło ubierać i unikać słodyczy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2017, 10:44
-
nick nieaktualnyUrszulka89 wrote:Mnie tak do trzech dni brzuch boli
Mnie zazwyczaj bolal jeden. Ale główka robi swoje; ) a naczytalam sir ostatnio. Znowu się wahalam czy robić ta operacje. Ale zdarzają się poprawki blizn niestety. Wyjątkiem nie jestem bo kolo 10% cesarek później jest do poprawy. Wierzę że będzie dobrze jak poprawia