Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
klitra wrote:Witam dziewczyny
Staram się również o drugie dziecko
Są tutaj mamy które też będą mieć co najmniej 6lat różnicy wieku między dziećmi?
Staram się pół roku i z mniesiąca na miesiąc ta różnica wieku rośnie
Zawsze chciałam różnicę wieku 5/6lat ale teraz ta różnica robi się coraz większa
U nas tez bedzie duża różnica, syn ma teraz prawie 6,5 roku i nawet nie bardzo chce słyszeć o rodzenstwie, chyba że będzie od razu w jego wiekuLotopałanka, Paula_shells lubią tę wiadomość
-
U nas jak będzie dobrxe to wyjdzie różnica 4,5 lat ale córka bezprzerwy nawet dziś pytała czy mam dzidziusia w brzuchu. Mówię jej ze ma mówić do brzucha to może się pojawi
Lotopałanka, DoveLove, Paula_shells lubią tę wiadomość
-
No i mam wyniki
beta z 10dpo 7,12miu a z dzis 12dpo 13miu
TSH 1.565 (0.350-4.940)
Ft4 15, (9-19)
Jeszcze w pon powtórzę betę i koniec. Czekam do wizyty
U nas będzie 6 lat różnicy. Córka z lipca 2012 a fasolką szykuje się na wrzesień 2018Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2018, 11:12
Lotopałanka, DoveLove, aLunia lubią tę wiadomość
Akceptacja! -
KAL wrote:No i mam wyniki
beta z 10dpo 7,12miu a z dzis 12dpo 13miu
TSH 1.565 (0.350-4.940)
Ft4 15, (9-19)
Jeszcze w pon powtórzę betę i koniec. Czekam do wizyty
U nas będzie 6 lat różnicy. Córka z lipca 2012 a fasolką szykuje się na wrzesień 2018KAL lubi tę wiadomość
-
KAL wrote:Ja jestem na letrox 75 mam niedoczynność i hashimoto endo mówiła że jak wyjdzie test pozytywny to zrobić badania i brać o pół tabletki więcej więc od dziś biorę 112,5 łoooł dopiero teraz widzę jak to dużo...
-
kasandra88 wrote:A czy przyrost w ciągu 48h z 24180 na 37500 wg was jest ok.?
jak wprowadziłam twoje wyniki wyskoczyło mi że jest poniżej normy. Popatrz sobie tam.
-
Mi teraz skoczylo tsh do 4,5 ale endo mówił że to może stres w związku ze śmiercią mojego taty. Biorę 4 x100 letrox i 3x75. W lutym idę mam nadzieję że już to zbije.
Kasandra ja sprawdzałam jak miałam z córką w tym czasie co tym to wynik miałam 24000 (z czymś oczywiście ale już kie chce mi się sprawdzać wartości dokładnie) a za 3 dni 45000 więc wydaje mi się że jest ok. Później te wartości trochę mniej przyrastaja. Kiedy masz wizytę?
-
nick nieaktualny
-
Hugolina i na Ciebie przyjdzie kolej zobaczysz może nawet szybciej niż myślisz... Ale wiem o co Ci chodzi... Niby cieszy Cię szczęście innych ale z drugiej strony gdzieś w głowie ten smutek że to nadal nie Ty mimo tyłu starań... Mam to samo... Coraz częściej tracę wiarę że w ogóle się uda szczególnie jeśli moje cykle się rozregulują
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2018, 18:27
-
nick nieaktualnyLatopałanka wiem ze się ciaze nie utrzymały dwie u Ciebie ale byłaś w tych ciążach. Myślę że kwestia czasu u Ciebei i będziesz w ciąży napewno i się skończy szczęśliwym rozwiązaniem. U mnie nie wiem czy są jakieś szanse w ogóle. Nawet w tym jest nie tak jak bym chciała. Kara Boska.
-
klitra wrote:Witam dziewczyny
Staram się również o drugie dziecko
Są tutaj mamy które też będą mieć co najmniej 6lat różnicy wieku między dziećmi?
Staram się pół roku i z mniesiąca na miesiąc ta różnica wieku rośnie
Zawsze chciałam różnicę wieku 5/6lat ale teraz ta różnica robi się coraz większa