Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Luce Metformin sie to nazywa, ale nie biore, bo mi jeszcze nie dali. Cos tam kombinowali z cukrem, ale nie zbadali porzadnie. Tez we wtorek pocisne u lekarza ogolnego. Wy tam sobie w Pl po drodze do roboty upuszczacie krwi w pierwszym po drodze laboratorium i macie wyniki wieczorem
A ja nie mam tak lekko. Musze isc do gp, ktory mnie laskawie skieruje do szpitala, gdzie bede czekac min. pol roku na wizyte. Ostatnio (1,5 roku temu) mi wcisneli Clo na 7 miesiecy, bez monitorowania ani nic. Hsg i laparo robilam w Polsce na urlopach. Wiec teraz musze od poczatku isc przez gp. Spytam go we wtorek gdzie do jasnej anieli mozna isc prywatnie, bo inaczej sie predzej doczekam wnukow niz dzieci
Chce zrobic estrogen, prog, prolaktyne, tarczyce i insuline. I po roku przydaloby sie chlopakow sprawdzic znowu. Zobaczymy co wymarudze.
A ja dostalam prezent na Nowy Rok1 stycznia @ hehe
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Kat83 wrote:Luce Metformin sie to nazywa, ale nie biore, bo mi jeszcze nie dali. Cos tam kombinowali z cukrem, ale nie zbadali porzadnie. Tez we wtorek pocisne u lekarza ogolnego. Wy tam sobie w Pl po drodze do roboty upuszczacie krwi w pierwszym po drodze laboratorium i macie wyniki wieczorem
A ja nie mam tak lekko. Musze isc do gp, ktory mnie laskawie skieruje do szpitala, gdzie bede czekac min. pol roku na wizyte. Ostatnio (1,5 roku temu) mi wcisneli Clo na 7 miesiecy, bez monitorowania ani nic. Hsg i laparo robilam w Polsce na urlopach. Wiec teraz musze od poczatku isc przez gp. Spytam go we wtorek gdzie do jasnej anieli mozna isc prywatnie, bo inaczej sie predzej doczekam wnukow niz dzieci
Chce zrobic estrogen, prog, prolaktyne, tarczyce i insuline. I po roku przydaloby sie chlopakow sprawdzic znowu. Zobaczymy co wymarudze.
A ja dostalam prezent na Nowy Rok1 stycznia @ hehe
Metamorfin czy coś na podoba to ja biorę. -
Nawet nie mam kiedy was poczytać, mój pojechał dni płodne są było tyryryry ale nadzieji sobie nie robię. Moje dziecko depresja płacz za tata. Była mała chyba było lepiej myślę że z czasem jej przejdzie teraz ma taki okres płaczliwy. Myślę że w tym tyg będę miała więcej luzu wkoncu.
Muszę zacząć metę brać właśnie bo sobie odstawilam na tydzień bo dobili mnie tymi lekami oststnio. Kiepsko się czułam.
A tak na marginesie mam dość swojej rodziny, wolę wygadać się wam niż komuś innemu bo zaraz pójdzie plotka stulecia. Dobrze ze mieszkam 70km od nich -
nick nieaktualnyAdele27 wrote:Luci no to ja również dostałam prezent pod choinkę ale 26.12
a co to za wizyta? Kontrolna ?
Iza a jakiś tabl osłonowych na żołądek Ci nie dała ?
Biore probiotyk przy antybiotyku i tyle. Ech ta pani dr, ulubiony lekarz mojej teściowej a ja w gabinecie czułam sie nie jak pacjent tylko jak pies ktorego sie bije za to ze szczeknal, najlepiej nie odzywac sie jak pani dr nie pytala. Nie przypadla mi do gustu. Znajoma mi opowiadala jak robia lekarze, wypisuja leki bo co sobie pacjent pomysli, byl na wizycie i nic nie dostal albo przepisuja bo cos za to maja. -
Adele no zwykła wizyta, nie byłam od września u gina...
super, że magdis sie udało,ale ona chyba krócej niz my sie starała?
Kat słyszałam różne opowieści nt. służby zdrowia w UKto koniecznie o ten cukier poproś, to ponoć czesto idzie w parze z PCOS
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2018, 08:16
córka- 2011
syn- 2019 -
Je też chciałam się zalogować ma stare konto sprzed pierwszej ciąży, ale wyrzucało mnie, i musiałam nowe, na inny email.
Ja nie byłam u gina od czasu wizyty popołogowej. Za miesiąc mam wizytę. Ponoć usg piersi po zakończeniu karmienia trzeba zrobić. -
Adele27 wrote:Hugolina no ja mam nadzieje,że owu dziś mam bo wtedy miałabym w końcu normalny 27-28 dniowy cykl a nie 33 czy 35...
Moje cykle to rosyjska ruletka, nigdy nie wiadomo co i kiedy
Biorę od początku cyklu ovarin, w nim nadzieja że skrócą mi się i unormują cykle.. -
nick nieaktualny
-
Hugolina87 wrote:Mnie to tak brzuch na zmiane boli po dwóch stronach jakby z obu była owu
ale śluzu juz nie ma więc pewnie już po. Czekam do następnej owuli. Ja zaczęłam pić ten inofolic.
Hugolina jak z dwóch jajników to może byłyby bliźniaki -
nick nieaktualny
-
Hugolina87 wrote:Ja pije w ciągu dnia. A ma znaczenie kiedy się go pije ? ;p bo nie wyczytalam nic na temat pory albo przeoczylam.
OlinkowA ja nie powinnam się w tym cyklu strac bo jetem po tej operacji. Musze czekać na następny cykl