Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
pap86 wrote:A wtedy nie masz serduszek zaznaczonych qiec moze nie trafiliscie.ale wykres masz taaaki ladny. To Twoj pierwszy na of czy prowadzisz jiz dlugo?
Oj długo jeszcze przed pierwsza ciążą prowadziłam chyba z 6 cykli. Potem zaczęłam wpisywać tylko miesiączki od maja 2017 i potem od lipca zaczęłam wpisywać tylko mam akurat w papierowym kalendarzyku a od dwóch cykli tu -
nick nieaktualny
-
pap mam nadzieje, ze nie bedziesz musiala
i ze sie zmyjesz stad szybciutko - bez urazy hahaha
Ja tu juz tyle siedze, ze mam krzeslo podpisaneA wolalabym nie miec czasu na forum i dzieciaki bujac. Ja tez nadal nie mam cierpliwosci, po prostu juz tak nie przezywam, bo ilez mozna. Nie latam na bete w dniu przewidywanej @ i nie testuje od owu.
Nawet juz powoli nie wierze, ze zaskoczy. Tak sie staram bo jestem osiol uparty
Wredotka super, gratulejszyn ) Ale ci to szybko poszlo!! Wow. Buziaki, niech sie zdrowo chowa
Wredotka lubi tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
pap86 wrote:Klaudys widzisz-ja bym powiedziala,ze jesli owu sie odbyla to tak jakos ok 16-17dc. Nie pamietam czemu of wyznacza czasem przerywana a czasem prostą linie? (U ciebie przerywana na owulacje)
Przerywana - w momencie prawdopodobnej owulacji,kiedy za mało objawów żeby wyznaczyc ja ciągła -
Dziewczyny pytanko może, któraś wie. Mój cykl, który się skończył trzy dni temu wyglądał dziwnie. Dziwnie temperatury, dziwne objawy ( nie urojone) i nic. Staramy się o siostrę dla małego. Może, któraś się domyśla czemu to tak dziwnie wygląda? Może są tu mamy maluszków i doradzą mi jak mierzyć temperaturę wstając w nocy do małego ( pobudki nieregularne)?
P.s wykres w linku
https://zapodaj.net/2abe57ac81e36.png.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2018, 22:13
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Meridian -
W końcu temperatura spadła 2 dni spóźnienia. Tylko ten sluz dzisiejszy mnie nie pokoi jest go bardzo dużo i kremowy a powinien być raczej wodnisty albo sucho. Albo jakaś infekcja Sue zrobiła i mi pomieszało w cyklu albo to jeden z cykli który nie pasuje do pozostałych
-
nick nieaktualnyMeridian a w pierwsza ciaze zaszłas bez większych problemów ? Jeśli wstajesz to mierzenie temp jesy trochę nie miarodajne a na tym wykresie jest tak dużo wszystkiego ze ciężko go ogarnać ;p robiłaś jakieś badania ppordzie horonalne czy jest wsio ok ? Nie wiem czy karmilas długo czy w ogóle. Mozna by sprawdzić prolaktyne tsh itp te podstawy.
-
Meridian ja wstawalam i mierzylam. Też różnie wstawalam. Jednak z temperatur zawsze było u mnie widać owu. Skoki po i spadek na @. Coś na pewno podpowiada tempka nawet ze wstawieniem. Jednak zaszlam w cyklu w którym nie mierzylam.
-
KlaudyŚ wrote:W końcu temperatura spadła 2 dni spóźnienia. Tylko ten sluz dzisiejszy mnie nie pokoi jest go bardzo dużo i kremowy a powinien być raczej wodnisty albo sucho. Albo jakaś infekcja Sue zrobiła i mi pomieszało w cyklu albo to jeden z cykli który nie pasuje do pozostałychSzymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt
-
U mnie byly 2dni troche nizszej temp bo bylo 36,7 a dzis znow skoczylo na 36,9. Do tego piersi bolą mocniej ale to wszystko moze zwiastowac dwie kreski jak i okres wiec dalej sie niecierpliwie do poczatku marca i terminu @ hehehe
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
pap86 wrote:Klaudys wykres masz naprawde piekny. W kolejnym cyklu sprobuj walczyc tak od13dc do dnia skoku temp o 0,2 (moze to nawet i 17dc bedzie) -wymecz meza codziennie.
Oj tylko żeby zdarzyć przed jego wojskiem bo 10 marca jedzie ;(
I wróci dopiero 26 także już będzie kolejny cykl i testowanie w kwietniu -
28 tc
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0255532abbae.png https://naforum.zapodaj.net/upload.html'
A przepuklina dokucza. W marcu mam USG pachwiny i mam nadzieję,że coś więcej będę wiedziała. Jak już coś więcej porobie to wieczorami najbardziej daje znać o sobie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2018, 08:42
DoveLove, karolcia87 lubią tę wiadomość