Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Nam w tym cyklu raczej nie nic nie wyszło bo dwa dni przed owulacja były przytulanki potem mąż pojechał do pracy bo pracuje na delegacji i dopiero dwa dni po rzekomej owulacji jak przyjechał znów były przytulanki. Ostatnie 3 cykle mąż był w domu bo zimowy sezon i akurat miał luz bo jest operatorem buduję nam drogi i autostrady w pracy ale nic nie wyszło niestety teraz mówi że w marcu sobie weźmie wolne na dni płodne
-
nick nieaktualnyTesty owu pokazują kiedy jest wyrzut LH i owu po 24/36 godzinach może wystąpić od tego momentu ale też nie zawsze ponoć. Mogą czasami pomoc jak ktoś ma bardzo długie cykle. Ja używałam tez tych z allegro. Były pozytywne ale nie miałam nigdy aż tak grubych tych krech. Z rossmana jeszcze kupowałam to byly lepsze trochę. Ale i tak to były wyrzucone pieniądze w błoto. Niby mam ten cykl regularny a ciężko trafić
-
nick nieaktualnyAgus ja po wykresach dziewczyn które zaszły w ciążę widziałam ze ♡ były na 2/3 dni przed owulacja i dzień po i są ciążę z tego. Wiec głowa do góry
jak ma być to będzie. Tez powinnam juz dać sobie spokój żeby facet mógł odpocząć
Aguś 90 lubi tę wiadomość
-
dziewczyny czy bhcg spadajac po poronieniu moze odbic w gore? 14.01 wynisila 4.6 26.01 3.7 a dzis robilam powtorke przed wizyta i jest 5. i teraz nie wiem wiem czy to ta poprzednia odvila i cos jest nie tak czy bylam w nast ciazy i poronilam
pewnie wysle mnie na powtorke jutro
-
nick nieaktualny
-
pap86 wrote:Wisienka albo sie jeszcze oczyszcza albo ciunza! Bedziesz musoala zrpbic jeszcze raz zeby sprawdzic.
jesli poprzednia totcos jest nie tak, gdzies sie nie oczyscilo jeoczysciloto tez nie tak ze ronie jedna za druga
-
Mi gin tlumaczyl,ze ani bol jajnikow, ani sluz ani temp nie daja 100% czy komorka sie uwolnila. Tylko monitoring moze to potwierdzic. Inne objawy czy nawet test owu mowi tylko,ze byc moze soe uwolnila.
Hugolina87 lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
pap86 wrote:Mi gin tlumaczyl,ze ani bol jajnikow, ani sluz ani temp nie daja 100% czy komorka sie uwolnila. Tylko monitoring moze to potwierdzic. Inne objawy czy nawet test owu mowi tylko,ze byc moze soe uwolnila.
-
Urszulka89 wrote:No właśnie, który dzień? jesteś przed @ czy po?
-
nick nieaktualny
-
Witajcie. Ja byłam dzisiaj rano na badaniu krwi pod kątem hormonu TSH. Podejrzewam, że mogę mieć problemy z tym hormonem. Całą ciąże z synkiem leczyłam się u endokrynologa. Miałam zdiagnozowaną niedoczynność tarczycy. Ten cykl starań już pewnie mogę spisać na straty. Coś czuję, że z tego cyklu staraniowego nici. Jutro idę odbierać wyniki. Zobaczymy co tam wyjdzie.
-
Pytanie do tych dziewczyn, ktore maja juz dwie pociechy lub sa w drugiej ciazy. Jak sobie radzicie? Troche sie tego obawiam. Wstawanie do dwojki dzieci, karmienie ich, dzwiganie starszego, bedac w ciazy... Jak to ogarniacie?
Katsu lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Meridian