Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2018, 15:09
Kat83 lubi tę wiadomość
2023 - wracam do gry
podejrzenie adenomiozy
♂️ - nasienie - 3.2023 - 0
plan na badania:
♀️ - hormony, histero
2019 - 2021 przerwa
2018 - nie poszło
pjp - III-V.2017 -
nick nieaktualnyJa mierze tempke od 3 dni bo nie wiem kiedy się spodziewać owu w ogóle.
Czytałam ze przy IO czuć jajniki podczas jajeczkowania, wiec może ta meta mi je wyciszyla i teraz nic juz nie wiem ;p
Luci rozumiem rozczarowanie bi peqnie na stymulacji miałaś większe nadzieje ze zaskoczy. Czasami organizm nie odrazu zaskakuje, także bądź cierpliwa. A Tobie pęcherzyki źle rosną ? Ze tak dużo tego miałaś ? Może gin przedobrzyl?
Kciuki za kolejny cykl -
nick nieaktualnyaLunia wrote:Hugolina a jak się czujesz po mecie?
Jestem mniej śpiąca po obiedzie. Bo wcześniej byłam dość senna a teraz rzadko juz jestem zdechla w dzień. A tak to bez zmian. Wydawało mi się ze szczuplejsza ale to się zdawało ;P ja biorę tylko raz dzinnie 750. Może gdybym brała juz więcej to bym coś zgubiła..tyle ze mi lekarz nie mówil żeby zwiększać dawkę. A miałam iść zobaczyć na monitoring czy rosną pęcherzyki. Ale wbijam. Nie będę płacić. W następnym cyklu pójdę. Ale.może na nfz. Zobaczymy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2018, 12:56
-
Lucecita wrote:Jeszcze sie z mezem pozarlam, zamiast mnie pocieszyc,to wiecie co powiedzial?
Ze od poczatku mowil,ze niepotrzebnie jakimis swinstwami sie faszeruje i zebym to wszystko odstawila,bo w jakas chorobe wpadne!
Nosz kurwa,bo dla.wlasnego widzimisie bralam te leki!
Widocznie mu wcale nie zalezy na drugim dziecku,skoro tak gada
Nie ma to jak wsparcie od najblizszej osoby
U mnie tak samo. Mąż się zastanawia czy luteina lub clostil zaszkodzi. Czy to nie wpłynie ew. na dziecko jesli się pocznie?
Itp.
Boże jacy ci faceci zacofani.Ponad rok starań o 2 bobasa - udało się
Tsh i prolaktyna ok
2 Cs z luteiną
1 Cs z clostilem
Syn 2011 -
Rozczarowana, bo oni mysla, ze jak nas tak dobrze bzykna, to z tego musi byc dzidzius. No musi! I jak nie ma, to to biora za osobista zniewage. Bo przeciez tak bardzo robili, no!
Niewielu jest mezczyzn, ktorzy maja parcie na dzieci. Albo ogolnie nie mowia o tym. Moj np sie wstydzi, ze to jego wina, bo ma nasienie slabe. A to, ze ja mam PCOS i prawdopodobnie nie jajeczkuje, to juz inna sprawa.
On to bardziej przezywa, ze ja potem becze jak sie zepsuje i nie moze patrzec na moj bol. Ale wlasciwie to on nie potrzebuje wiecej dzieci do szczescia. Jeden syn jest, prawie dorosly, nazwisko przekazane, dziedzic jest
W dodatku w naszym wieku, to powinnismy sie skupic na kupnie domu, splacie kredytu, zainwestowaniu czegos na emeryture (bo panstwowe slabe przeciez). A nie w pieluchy sie pchac i siedziec z dzidziusiami w domu kilka lat. Bo przeciez nie bede oddawac ponad polowy wyplaty komus obcemu, zeby mi dziecko chowal, skoro sama moge lepiej?
A zreszta ten cykl mi sie dopiero zaczal i juz wiem, ze na straty znowu. Juz mam piekny sluz, libido jak cholera i owu na dniach. A tu dupa, bo w srode badanie nasienia i nie wolno bzykac! Jak mi wypadnie jedna z moich wczesnych owu, to przegapie, bo "material" idzie do laboratorium
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Iza34 wrote:Ewi no jeszcze cie podpytam. A jak nasienie twojego męża? Bo ja czytam ze my na inseminacje sie niekwalifikujemy bo nasienie jest za słabe. Jak to jest?
-
nick nieaktualnyEwi28 wrote:We wrzesniu 2017 mial 1% i lekarz of razu powiedzial ze iui. Przy 1 iui mial juz 3% i lekarka mowila ze ok bo.on duzo mln ma
No u mojego liczac po tych procentach to wychodzi nieco ponad 1 mln zdrowych zdatnych do zaplodnienia plemnikow w calym ejakulacie, jak to gin.stwierdzil-prawie woda. -
nick nieaktualnyA ja niedawno wrocilam z roboty w polu, urobiona jestem po lokcie, nogi w d...mi wchodza, zrobilam z 1000 przysiadow, nega duzo sklonow a caly dzien lazilam dosliwnie mokra od potu, raz przyjechalam do domu przebrac sie to az mokre majtki zmienialam. Seksa to dzisiaj nie bedzie. Padam na ryjek.
Paula_shells lubi tę wiadomość