Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Lili
Strach na poczatku jest zrozumialy ale mysl pozytywnie kochana :*
theagnes
U mnie dzis 8dc ale przewaznie ok 10dc mam dni plodne wiec pewnie w pt juz zobacze i do dziela ! :)a u Ciebie jak sytuacja ? -
Adele27 to szybko masz te dni płodne
wg ovu, też powinnam mieć w pt dni płodne, ale jakoś tak nie czuje się płodnie jeszcze I nie iwem czy mi się nie przesunie owulacja jak w zeszłym cyklu....kurka...też w weekend musimy działać i musze obserwować swój śluz...bo jeszcze go nie widze.... -
Ja mam fajny śluz już któryś dzień z rzędu, a owu wyznaczylo mi się na 11dc. Jakoś mi się w to nie chce wierzyć, bo szyjka dalej otwarta, więc dziś znow działamy.
Najbardziej jednak wygląda mi ten cykl na bezowulacyjny. Przejrzałam poprzednie i jesienią i zimą zawsze miałam dziwne cykle, dopiero wiosną i latem ładne dwufazowe.
-
Santoocha
Jeszcze może się przesunie dzien owulki mi czasem od przesuwal 3 razy
Do mnie przyszly testy ciążowe bede miec zapas na 3 miechy ale mam nadzieje ze nie będę musiała ich wszystkich wykorzystać 3tyg bede sikać na potęgę ! Cos mi odwala w tym cyklu -
Skoro śluz rozciagliwy to pewnie na dniach bedzie
mnie zawsze jajniki bola i to bardzo mocno ale w ost cyklu wyjatkowo malo je czulam a owulka byla wiec to tez nie wyznacznik ja juz sie nie mogę doczekać staran jutro juz mąż wraca na stale wiec może dlatego tak mnie ten cykl cieszy bede go w końcu miec na miejscu i atakować kiedy bede chciala -
A ja czekam na @. Powinna byc jutro, ale zobaczymy. O dziwo nie plamie, pewnie sie spozni. Ale przyjdzie cholera jedna, bo mnie cyce bola juz kilka dni jak diabliiiii...
Dostalam wyniki meza dzisiaj, znaczy sie pan doktor z zajebiscie hinduskim akcentem mi przez telefon powiedzial, ze nie jest zle, ale dobrze tez nie. Wylapalam jedynie 12 mln chlopcow, niezbyt ruchliwych. Pelen profesjonalizm godny UK
Jutro dymam po kopie papierkowa, bo nakrzyczalam na nich, ze takie byle co mnie nie satysfakcjonuje, nie jestem glupia i sama sobie odczytam. Tylko poprosze jakies cyferki na papierku, no. Masakra z nimi tutaj60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
ja dzisiaj nie wytrzymałam...23dc a ja zrobiłam test...biel wizira
co prawda test zrobiony wieczorem i to ten o czułości 25, ale moja wiara podupadła ;(
stosujecie wiesiołek? ja po nim mam świetny śluz... jesli tak można mówić o wydzielinie z wiadomokąd
Kate83 jak ci poszło namówienie męża na badanie? ja obawaim sięzacząćten temat
umówiłam się do innego gina na 06/12 ... mam nadzieję że jakoś lepiej mną pokieruje
Adele 10dc owulacja ? szybciutko, a ilu dniowe masz cykle?
-
Kat83 wrote:ze nie jest zle, ale dobrze tez nie. Wylapalam jedynie 12 mln chlopcow, niezbyt ruchliwych.
ja z kolei coś dziwnie szybko miałam owulkę, zwykle w okolicach 22 dnia przychodziła i zastanawiam się czy to właśnie nie wiesiołek coś tu namieszał. Ale może to jednorazowy figiel mojej "Bożeny"
-
chabasse a my sie staramy juz 27 cykli i dupa. Jutro powinnam dostac @, poki co cisza, ale cyce bola, wiec czekam tylko. Znowu. Ehh...
Alias nie musialam zbytnio namawiac, odbebnil dla swietego spokoju chyba, bo bez tych badan nigdzie dalej nie pojdziemy u doktorow. Ale musialam wziac wolne z roboty, zeby "pobrac probke" bo sie zaparl, ze sam nie bedzie i juz!60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
No prosze, a u nas bylo 120 mln plemniorow, a zeszlo nam sie na "produkcje" 4 lata Czyli nie do konca te wyniki sa wyznacznikiem powodzenia czy czasu jaki potrzeba Z drugiej strony u nas byl MAR pozytywny i aglutynacja, wiec moze to przeszkodzilo...
Dziewczyny, jak tam owulacja? U mnie byc moze byla wczoraj, bo dzis tempka troche skoczyla... Ale czy napewno, to sie okaze w najblizszych dniach, bo ten skok nie byl bardzo znaczacy... No coz, zobaczymy! -
u mnie chyba nic nie było...bo temperatura utrzymuje isę na jednym poziomie i śluzu płodnego też nie odnotowałam...kurcze...jeśli znów mi się przsunie na 32 dzień cyklu to sobie chyba "strzele"...no bo ile można czekać? I nie chciałabym rodzić w zimie i później jesieni...ehhh...mogłam wcześniej się brać za starania
-
Santoocha, wszystkiego najlepszego dla małego
Ja dzisiaj byłam zrobić progesteron, wyniki miały być jeszcze dzisiaj, ale nic nie ma... Na szczęście w przyszłym tygodniu zapowiada się urwanie głowy w pracy, więc może wytrzymam z testem do piątku.