Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Trzymam kciuki za wynik! Dziś jest mój 28 dc. Zwykle zaczynam plamic od 24 dnia, testuję jutro ale nie nastawiam się na nic bo w tym miesiącu serduszkowanie było tylko raz w 14 dc no i później leczylam infekcje
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Alaksandrazz raz wystarczy
Trzymam kciuki.
A u mnie dziś w końcu owulacyjny pozytywny więc maluch spać i do dzieła
Zobaczymy jak to wyjdzie bo dzieci to chyba wyczuwają ten "odpowiedni" moment na swój płacz i nocne koszmary
01.2017 - ciąża biochemiczna -
nick nieaktualny
-
ale.ale wrote:Dziewczyny - beta 53, trochę w szoku jestem. W czwartek powtórzę, jeszcze się staram nie nakręcać...
Dzięki za kciuki!
Super!! Gratuluję Dlatego tylko cień Ci wychodził. Mi przy becie 97 wyszedł troszkę mocniejszy cieńNatalia 27.03.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Luccecita
Duzo nie duzo ale zawsze szanse sa
tak sobie mysle,ze w tym cyklu pierwszy raz sie przytulamy z mezem tak blisko owulki bo zawsze ost przytulanie bylo na 3/4 dni przed wiec nie ukrywam, ze licze na ten cykl -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, bardzo Wam dziękuję za wsparcie
Z całych sił staram się nie nakręcać, bo wyniki powtórzonej bety będą dopiero jutro wieczorem, ale z tyłu głowy już planuję kolejne miesiące
Luccecita, mi się ósemka kojarzy z ciążą, bo przy pierwszej dzień po usunięciu ósemki zrobiłam test i wyszły dwie kreski
Trzymam kciuki, żeby w grudniu się posypały pozytywy przedświąteczne! -
nick nieaktualny