Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Bluebell1984 wrote:Zrobię sobie domową inseminację
Nie, no w pracy będę, ma to załatwić NA WŁASNĄ RĘKĘ.Bluebell1984, Ink@ lubią tę wiadomość
-
Zuza33 wrote:Ja chciała bym jakiś pozew zbiorowy napisać. Wieczorem ciągle mnie wyrzuca z ovu. Za co pytam, za co ja płacę co miesiąc grube pieniądze za abonament!!!!!
Ink@, Natka2, Wojcinka, Zuza33, sheerah24 lubią tę wiadomość
-
Bluebell1984 wrote:Robiłam w tym cyklu, ze względu właśnie na te badania - żeby to jakoś zgrać i pogodzić jedno z drugim
Może będzie jakaś szansa, na pewno spróbuję
A jak tam u Ciebie sytuacja?
-
Dziewczyny odebralam wyniki bety i jest
309
Mamy groszkaMarlena24, Wojcinka, Bluebell1984, Paula24, Zuza33, Kaaarooolina89, Ink@, 19ina90, kania901, olciaa, onaa123, mili_moli, Natka2, nana266, Mila123, myszeczka89, Wiktoria_20, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:47
Natalka18, Effy lubią tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Natalka gratulacje!!! ♥️♥️♥️ przypomnij który to cs?
Effy zrobiłabym tak jak mówią dziewczyny czyli poinformowalabym najemcę ze się do niego wybieram i poszłabym z mężem. Jak zapłacił to niech da potwierdzenie przelewu jak nie to gotówka w łapę. Ogólnie to wiadomo różne rzeczy w życiu się zdarzają ale mi tu śmierdzi wałkiem - koleś rozumiem ledwo się wprowadził w styczniu z dziewczyna a już się niby rozstali i musi się wyprowadzić? Coś mi tu śmierdzi.
I moja dobra rada, JEŻELI będzie próbował się zasiedzieć bez płacenia to pod żadnym pozorem się z nim nie procesuj bo prawo faktycznie stoi po stornie najemców - zima to okres chroniony i nie możesz go wywalić a później ten nie jest łatwo - chore!
Jeżeli dojdzie do takiej sytuacji ze koleś będzie dalej mieszkał i nie płacił to o ile macie zapasowy komplet kluczy do mieszkania (a mam nadzieje ze macie) to musicie wtedy, za jakiś czas nie wiem np na początku nast miesiąca, wyłapać moment jak nie będzie go w domu spakaowac mu walizki i wystawić rzeczy na klatkę, zmienić zamki i udawać głupa. Tak wiem ze to nie do końca legalne ale gwarantuje ze on z tym na policję nie pójdzie, a to jedyny sposób. Mój kumpel jest pośrednikiem nieruchomości i mówił mi nie raz nie dwa ze w sytuacji jak ktoś się nie chce wyprowadzić to właśnie najgorszcze co można zrobić to pójść na policję. Trzeba pod nieobecność typa wystawić mu manatki zmienić zamki i problem z głowy serio.
Mam jednak nadzieje ze okaże się ze to faktycznie kilkudniowe opóźnienie i koleś po prostu zbiera kasę żeby zapłacić. Daj znać jak się sprawy potoczą
jeszcze to do mnie nie dociera