Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:48
Bluebell1984 lubi tę wiadomość
-
.
Bluebell1984 lubi tę wiadomość
-
.
Bluebell1984, sheerah24 lubią tę wiadomość
-
Bluebell1984 wrote:Mój podchodzi do tego tak jak Twój czyli standard.
Nie mogę mu niestety pokazać tego, co napisałaś, bo wścieknie się, że sprzedaję w internetach jego wyniki. Ale wpadłam na niecny plan - powiem mu, że jutro jadę z nimi do mojego gina po poradę i jak wrócę to mu powiem to wszystko.
On od początku stycznia bierze Fertilman plus, ale Macę i Wit. C pomija, więc nie ma to za bardzo jak się poprawić. Dietę zmienił od początku roku, schudł już 8 kg, ale fajki dalej pali w ogromnych ilościach i wiem, że tak łatwo nie rzuci.
Pociesza mnie caly czas historia Iny i Twojego Artura, dzięki temu wiem, że jest nadzieja na poprawę, bo inaczej już bym się zdołowała.
Plan zajebisty! Na lepszy sama bym nie wpadła. Z facetami tak jest ze trzeba pilnować. Jak mojemu nie dam tabletki do ręki to sam z siebie nie weźmie
-
Bluebell przynajmniej wiesz, gdzie może leżeć przyczyna Teraz faszeruj go tymi wszystkimi suplementami, o których mówi Kuchcinka i zanim się obejrzysz a zostaniesz mamą Chłopa pilnuj, bo to nieodpowiedzialne i zapominalskie nasienia są
Ja już po wizycie. Na szczęście lekarz powiedział, że po poronieniu wszystko wygląda książkowo, dużo śluzu płodnego, w prawym jajniku pęcherzyk dominujący 15 mm dziwi mnie tylko, że taki mały biorąc pod uwagę, że dziś miałam pozytywny test owulacyjny, no ale lekarz, powiedział, że w weekend powinien pęknąćZuza33, olciaa, Wojcinka, Natka2, kania901, Mila123, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Bluebell a jak nie podziała na niego to co powiesz to zorganizuj spotkanie z Panią ginekolog ( w jej rolę wcieli się Kuchcinka ) I wytłumaczy mu wszystko OSOBIŚCIE
myszeczka89, Bluebell1984, olciaa, Wojcinka, sheerah24, kania901 lubią tę wiadomość