Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny !
dziękuje wam dziewczyny za te dobre słowa otuchy... podniosły mnie na duchu i przestałam się już przejmować tym co powiedział ten durny lekarz.
Wszystkie jesteście naprawdę kochane i fajnie że mogę z wami porozmawiać mimo iż się nie znamy
Oczywiście że to była pierwsza i ostatnia wizyta u niego. Aktualnie dziś( z porywem do jutra) powinnam dostać @, narazie nic nie ma.
W przyszłym tygodniu pójdę dla własnej inf powtórzyć beta hcg, a do lekarza umówię się za dwa trzy tygodnie jeśli okaże się że beta rosnie i nie ma okresu. Wg moich obliczeń dziś zacząłby się czwarty tydzień.
Myślę że tak jest bo inaczej się czuję. Idę zaraz do apteki i zrobię jutro test zobaczęczy kreski są wyrażniejsze niz ostatnio.
Kupiłam tez kwas foliowy i łykam , zaszkodzic nie zaszkodzi a moze pomoże:)
-
nick nieaktualny
-
Zazwyczaj dziewczyny idą w 7 tyg. Tak powtórz betę zmuen lekarza pewnie mial zly dzien i sie nim nie martw.
Martka trzymam kciuki aby nie przyszla @.
Bluebell kiedy urlop? Mąż kiedy wraca?Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tusia ale wam zazdroszczę!! Przydał by mi sie taki urlop trzymam kciuki aby sie udalo na wakacjach!!jak jutro @ nie przyjdzie to w pon rano zrobię i od razu dam wam znac.. Puki co zaraz koncze prace i marze tylko o poduszce.. Dalej mnie lamie w kosciach
-
http://www.zielarz.olsztyn.pl/?dlaczego-nie-moga-zajsc-w-ciaze-,8. Zbadajcie dziewczyny poziom Wit D, Jodu " wszystko w tej książce napisane "ukryte terapie " Jerzy Zięba i przestańcie używać chemii i kosmetyków ostrzegam zaburza gospodarkę chormonalna i działa na bezpłodnośc. To wszystko jest napisane w " Wyrzuć chemię z domu"Koliber27
-
Najgorsza jest ta chemia, a to perfumy a to jakiś żel na twarz, krem, fluid, tusz do rzęs później sprzątamy domek używamy chemii zamiencie wszystko na szare mydlo bo to chodzi tylko o substancje pieniaca. To zaburza wszystko a w szczególności zajście w ciążę.Koliber27
-
Tusia_87 wrote:Nana zdrówka dużo daj znać jak się czujesz czy juz przeszło.
Wioloochna czekam na jutrzejsza wiadomość jak wyszedł test na bank będą dwie kreseczki
A mi pojawił się po południu śluz dosłownie kurze jajko ciągnie się jak nigdy i jest go dużo.
Pisze na biegu dosłownie z kibelka mamy śliczny domek z tarasem i widokiem na jezioro i sypialnie z wielkim łożem małżeńskim także pobyt sprzyja nam bardzo
Trzymajcie się Kochane jutro rano temperatura ciekawe czy był skok
-
nana266 wrote:Bylam u lekarza dostałam zastrzyk i leki, jakies podrażnienie żołądka mam. Lekarz powiedzial ze może być ze stresu spowodowanego staraniami
Jak sie czujesz? Leki podziałały?
-
olciaa wrote:A co lekarz na to? Ja słyszałam o przepychaniu laporoskopowo. Przynajmniej tak lekarz mi mówi przed badaniem, ze jak bedą niedrożne to umówimy sie na kolejny termin i właśnie udrożni laporoskopowo. Na swoje szczęście nie musiałam dopytywać co to znaczy i na czym polega. Może to to samo co hydrotubacja?
Polecam mierzenie temperatury, na tym portalu jest tez fajne narzędzie do zapisywania, pokazuje wystąpienie owulacji. Ważna jest tez obserwacja śluzu. Warto tez poświecić chwile i przeczytać bazę wiedzy, informacje tam zawarte są bardzo pomocne:)Starania od czerwca 2015
Po laparo- przed histero
Oba jajowody drożne
Nie ma endometriozy:)
Bromergon 1/2 tabl.- wysoka PRL
Czeka mnie 1 cykl z Clo + Symletrol+Oviatrelle -
Hydrotubacja tj coś na podobie HSG czyli kontrola jajowodów tylko, że poprzez wpuszczanie do jamy macicy soli fizjologicznej i obserwują na obrazie USG. A HSG to jest to samo tylko wpuszczają kontrast i robią zdjęcia RTG. A laparoskopia to zabieg udrażniający a nie sprawdzający. Gin mi powiedział, że to ciśnienie roztworu z solą przepchało mi zrosty. No zobaczymy co powie inny lekarz, czy mnie skieruje na laparo czy nie.Starania od czerwca 2015
Po laparo- przed histero
Oba jajowody drożne
Nie ma endometriozy:)
Bromergon 1/2 tabl.- wysoka PRL
Czeka mnie 1 cykl z Clo + Symletrol+Oviatrelle