Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiesiaczke powinnam dostac wczoraj/dzisiaj narazie nic nie ma całe szczescie, zrobilam wlasnie test wynik powyzej w linku kreska zrobila się juz bardziej rozowa niz ostatnio czyli to musi byc dobry znak..chrzanic tego lekarza, pociekłam do apteki po witaminki femibilion i cierpliwie będe czekac na kolejną betę i wizyte u lepszego ginekologa.
caroline29 lubi tę wiadomość
-
Wioloochna to ja nie w temacie i nie doczytałam pewnie to testowalas juz tak ? I jest blada kreseczka? Hmm nie trzymaj nas tyle w niecierpliwości bo byśmy chciały juz gratulować.
Martka10 ja uważam ze spokojnie moze dać sobie szanse jeszcze rok i walczcie o to co jest najważniejsze w zyciu:) ale to i tak wasza decyzja.Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualnywiolochna- ja kilka dni przed okresem i obecnie mam okropne zaparcia także to dobry znak dla ciebie testujesz dzis czy jutro?
caroline- byłabym ci bardzo wdzięczna, jeśli to ma byc zaufany ginekolog to przeciez zawsze mogę dojechac do warszawy nie mam aż tak daleko obecnie także mozesz mi podać namiary
lili - dzięki myślę że ładnie wyglądają jak na 29 dc
-
nick nieaktualny
-
Jacek sienko warszawa ul meander wpisz w google i wyskoczy Tel. 600469286 bardzo delikatny i dokładny przemiły lekarz naprawde bylam zadowolona mojej kol prowadź 2 ciążę ostatnio siedziala ok 40 min tak dokladnie robił usg
Wojcinka lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Monia warszawa karowa tak pracuje w szpitalu i moja kol tam rodzila ja zapewne tez bym chciała. Wizyta drogo bo 180 zl niebawem jak się nie uda to tez się do niego wybiorę :)tez mam ponad 70 kmStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
nick nieaktualny
-
Testowalam wczoraj ale nie z pierwszego moczu i wyszedł cień cienia. Wyrzucilam od razu aby nie sprawdzać co chwilę czy nie ma kreski.. Zareaguje jutro rano jak nic nie wyjdzie odpuszcZam i będę cZekac.. ostatnie cykle trstowalam przed i nic nie było więc teraz na luZie.. brzuch nie boli śluzu dużo mlecznego zaparcia tkliwosc piersi wczoraj wymioty i łamanie w kosciach dzisiaj lekkie mdłości i ból żołądka jak by mi coś siedziało i brak apetytu a zwykle przed @ rzuciłam się na lodowke.. będę cierpliwa; ) dodam że w pierwszej ciazy nie miałam objawow poprostu @ nie przyszła teraz wygląda to inacZej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2016, 11:52
-
Monia1028 wrote:https://zapodaj.net/8d2c65c071132.jpg.html
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywiolochna- to trzymam kciuki bardzo bardzo za Ciebie, byłybyśmy chyba w podobnych tygodniach ciązy
daj znac jutro nam odrazu
a wam wszystkim dziewczyny dziękuję bardzo bardzo, kiedy juz na usg zobaczę małą kruszynkę i lekarz powie ze wszystko dobrze będę sie jeszcze bardziej cieszyc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jeśli ta okropna @ nie przyjdzie szybciej, to chyba ja jestem następna w kolejce do testowania za raz po Wioloochnej.
Zaczynam świrować. Czuje takie ciągnięcie leciutkie po lewej stronie pod jajnikiem. Juz dwa razy byłam w łazience sprawdzać czy krew nie leci, albo śluz zabarwiony na różowo (od kilku cykli tak mam że 3-2 dni wcześniej pojawia się kremowy śluz zabarwiony lekko na różowo i lekkie bóle menstruacyjne).
eh...ZWARIUJE!!!!!
Czy któraś z Was bierze Acard? Bo mi lekarz kazał brać przez cały cykl. Nie wiem czy go dobrze zrozumiałam, ze on dobrze działa na przeciwciała? Wiecie coś więcej na ten temat? Dziś go łyknęłam do kawy.
Kawa smakuje jak zawsze dobrze. Nie wiem czy to jakiś wyznacznik?!