Starania o Dziecko 2017/2018 cd kafe..
-
WIADOMOŚĆ
-
Czrna 81 wrote:Melodia wszystko mozliwe ze owu byla juz... Jestem ciekawa co Ci wyszlo z tego wczorajszego zegnania Jak Ci sie uda to ja mojego meza spakuje, haha, niech chociaż do mamy pojedzie, a co!
HA ha dobre by to było.
Ładnie się żegnaliśmy czy będzie z tego owoc zobaczymy. Chociaż ja z miesiąca na miesiąc tracę nadzieję na powodzenie.
-
Melodia__84 wrote:HA ha dobre by to było.
Ładnie się żegnaliśmy czy będzie z tego owoc zobaczymy. Chociaż ja z miesiąca na miesiąc tracę nadzieję na powodzenie.
Melodia nie trać nadziei, wiem że cieżko,ale zobaczysz jeszcze usłyszymy to magiczne mamo.Stokrotka_25
-
STOKROTKA 25 - Ty 26, a ja już 29... Młodsza siostra rodzi za 5 tygodni, a ja nic... I też ciągłe pytania: kiedy, czy może już... A najgorsze jest to, że nie nawet nie ma z kim o tym pogadać
Brak zrozumienia i ciągle powtarzany tekst "będzie dobrze". Powoli tracę wiarę...Niedoczynność tarczycy - Euthyrox 88
Symfolic, wit. D, wit. E, Cefasel 100 nutri
-
Tak w moim otoczeniu tez nie mam z kim porozmawiać, z dobrych znajomych to albo ciąża(i weź tu szczerze pogratuluj...) abo małe dzieci, i tak ciezko sie o tych sprawach rozmawia jak Cię druga strona nie rozumie... A co do czekania, miałam taki dość długi okres jak co noc śniło mi sie albo ciąża albo dziecko, to juz było nie do zniesienia...ale jak zaczełam chodzic do Parens to to ustąpiło a teraz kupujemy z mężem psa, pięć lat Go o to prosiłam i wkońcu sie zgodził.Stokrotka_25
-
Toonney wrote:Juz po usg endometrium 7.5mm, prawy pecherzyk 17.5mm a lawy 13mm dostalam dzis ovitrelle jutro iui owu powinno byc do 48h od podania zastrzyku wiec pecherzyki jeszcze podrosna, Za tydzien we wtorek sprawdzamy poziom progesteronu:) I Za dwa tygodnie (chic lekarz mowil ze Za 1.5tygodnia) moge testowacCzarna81
22 cs. -
Melodia__84 wrote:HA ha dobre by to było.
Ładnie się żegnaliśmy czy będzie z tego owoc zobaczymy. Chociaż ja z miesiąca na miesiąc tracę nadzieję na powodzenie.Melodia__84 lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Czrna 81 wrote:Melodia nie trac czasu na tracenie nadzieji Nastawienie psychiczne tez ma znaczenie. Ja popijam ziola ojca sroki, które jak wyczytalam trzeba pic "z wiara". Po za tym teraz mamy czas staran. Jak znowu przyjdzie @ to pozwole Ci sie posmucic Ba,nawet moge z Toba zaplakac (bo i do mnie w tym czasie przyjdzie)
Fajnie piszesz kobieto
Ok nie tracę nadziei, chodź nadzieja matką głupich ale jak by nie było każda matka kocha swoje dzieci
Oby tylko małpiszon do nas nie przyszedł. Nie lubię małpCzrna 81 lubi tę wiadomość
-
STOKROTKA 25 wrote:Tak w moim otoczeniu tez nie mam z kim porozmawiać, z dobrych znajomych to albo ciąża(i weź tu szczerze pogratuluj...) abo małe dzieci, i tak ciezko sie o tych sprawach rozmawia jak Cię druga strona nie rozumie... A co do czekania, miałam taki dość długi okres jak co noc śniło mi sie albo ciąża albo dziecko, to juz było nie do zniesienia...ale jak zaczełam chodzic do Parens to to ustąpiło a teraz kupujemy z mężem psa, pięć lat Go o to prosiłam i wkońcu sie zgodził.Czarna81
22 cs.