Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:Prolaktyna Ci opadnie jak troche wyluzujesz. Wiem ze łatwo mi mówić ale dziewczyno przy takiej ilości nerw i stresu to nigdy jej nie zbijesz nawet najlepszymi lekami. Odpocznij, wyśpij sie
Seks stres i obfity posiłek to najlepsi sprzymierzeńcy wysokiej prl
Na pewno masz rację. Staram się nie denerowowac, ale zawsze na wszystko się mega nakrecam. Najgorzej, ze mały stres i odrazu zoladkowe problemy się u mnie zaczynają.
Dzień przed badaniem nie było w ogole seksu.
Wyspana też bylam, a i tak wyszło podwyzszona.
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:teoretycznie... bo też ze słyszenia wiem że po usg stwierdza się hashi mimo że przeciwciała nie są podniesione.. ale ile w tym prawdy nie wiem.. bo sama się nie zgałębiałam...
ważne żeby wiedzieć czy to choroba autoimmunologiczna.. bo np można się czasem ustrzec właśnie rzutów...
No właśnie w związku z tym że to jest choroba autoimulogiczna wyłącznie na podstawie przeciwciał się ją diagnozuje.
Usg jedynie stwierdza czy są aktywne wole guzkowe czy nie. -
Elunia wrote:No właśnie w związku z tym że to jest choroba autoimulogiczna wyłącznie na podstawie przeciwciał się ją diagnozuje.
Usg jedynie stwierdza czy są aktywne wole guzkowe czy nie.
ważne słuchać swojego ciała , samemu sie zagłębiać i diagnozować i jeszcze raz diagnozować
moja biedna już usychazwapniona i słabo ukrwiona...
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyElunia wrote:Zwiększ sobie dawkę o 0,25 i powtórz TSH po 7 dniach.
Spokojnie można sobie samemu dawkami manipulować tylko lepiej nie przekraczać zwiekszenia dawki o więcej niż 50% bazowej. Po tygodniu zbadać hormony i ewentualnie wtedy drugi raz w Twoim przypadku o 0,25 zwiekszyć
Elunia dziekuje Tobie bardzo, bardzo!!!! bardzo!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
25mg to trochę dużo na właśną rękę jak dla mnie...
co z doświadczenia wiem że jeśli się już zwiększa to o 12,5mg...
nie wiem czy sama bym się odważyła... też mi trochę ft4 nisko spadło i czekam z wizytą u endo żeby się dowiedzieć jak to ugryźćFabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyBoze dziewczyny jak ja wam wszystkim dziekuje, za wszystko! Kazdej dziewczynie z tej grupy!! Kazda w was jest cudowna!!!
dziekuje wam za pomoc, za dobre slowo! DZIEKUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bez was siedzialabym w kaciku i smarkala w papier toaletowyKarolina2787, Gaduaaa, Nats, Elunia, WaldhauzerM, Caro, zapachmalin lubią tę wiadomość