Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylwia91 wrote:No masakra... Mam wrażenie że wszystko to stało się w jedną noc..
Jakkolwiek dwuznacznie to zabrzmiało hahaSylwia91 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Sylwia91 wrote:To było w czwartek https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3d6bc82d6ae9.jpg
A to już od wczoraj!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8bffcb1aaa71.jpgzdrowa dzidzia rośnie
piękny brzucholek
Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia91 wrote:Gaduaaa ja dalej obstawiam że to ten cykl u Ciebie! Kasia też, w końcu sama mówiła że tak czuje
Dla mnie te jednodniowe spadki są takie książkowe... Dlatego nie rozumiem wykresu Caro
A Caro ma jakieś problemy tarczycowe itd? Czy "czysto"?
U mnie też swego czasu była pikna temp . Poszybowala piknie w górę po czym w dół... znowu w górę i dół...
Chyba tymi wykresami nie ma co się sugerowac za bardzo...
Są wyjątki oczywiście -
Jeśli chcecie zobaczyć cykl bez ovu, to zerknijcie na mój wykres. Co prawda program zaznaczył mi niepotwierdzoną owulację, ale niestety robiłam monitorowanie i wiem na 100%, że nic się tam nie działo. Wzrost temperatury bardzo marny od 36,12 do max 36,4.
-
Sylwia91 wrote:A dziękuję dobrze :* brzuchol rośnie jak szalony, kolejny kg na plusie jesteśmy to już 2 od początku ciąży
A jak u Ciebie? U Was wszystkich?
Kasia nie znam się, nie pomogę
Fajnieniech Groszku rośnie
U mnie to hmmm....chyba okczekam na to co sie wydarzy
Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Jeśli chcecie zobaczyć cykl bez ovu, to zerknijcie na mój wykres. Co prawda program zaznaczył mi niepotwierdzoną owulację, ale niestety robiłam monitorowanie i wiem na 100%, że nic się tam nie działo. Wzrost temperatury bardzo marny od 36,12 do max 36,4.
-
Sylwia91 wrote:Gaduaaa ja dalej obstawiam że to ten cykl u Ciebie! Kasia też, w końcu sama mówiła że tak czuje
Dla mnie te jednodniowe spadki są takie książkowe... Dlatego nie rozumiem wykresu CaroKim87 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś